Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот bastuna2003 » 03 мар 2014 17:16

petko.h.markov написа:Ако греша ме поправете,но за сега никой официално не е освободен.Вчера е казал едно,днес друго.Като се върне ще
говорят отново и тогава ще се разберат.До тогава/най-рано сряда/ нещата остават по старому.

Грешиш! Човекът си тръгна с насълзени очи. Достойно поведение през цялото време. Респект!
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 03 мар 2014 17:17

Вчера гледах Домусчиев при Карбовски. Собственикът на Лудогорец каза, че и в Разград някои фенове са се опитвали да му налагат мнението си и да се опитват да ръководят клуба, но той е забранил въпросните хора да стъпват на стадиона и е казал, че той дава парите и той ще се разпорежда с всичко. В ЛЕВСКИ явно никой няма смелост нито да ги изгони, нито да поеме цялата власт и отговорност в ръцете си !!! Жалко е, че това се случва с клуба, но е факт....

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 мар 2014 17:18

Bombardier написа:Големи цигании сте натворили днес майна. Собственикът го няма, обаче спортният директор дава прескон-я и говори като супер спец майна. Имам инфо майна, че Батков си оглежда апартамент в Барцелона. Ще ви оставя сами да се оправяте майна, ама си искал някви парици . Инфото за апарт-а е от познат брокер, възложено му е да търси до 2,4 млн евро ;)

Кажи честно,майна..ти па от къде изпълзе? Ама недей бе,майна ни оставя сами бе,майна. Помагай бе,майна.
110 години любов!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 мар 2014 17:22

TodorT написа:Вчера гледах Домусчиев при Карбовски. Собственикът на Лудогорец каза, че и в Разград някои фенове са се опитвали да му налагат мнението си и да се опитват да ръководят клуба, но той е забранил въпросните хора да стъпват на стадиона и е казал, че той дава парите и той ще се разпорежда с всичко. В ЛЕВСКИ явно никой няма смелост нито да ги изгони, нито да поеме цялата власт и отговорност в ръцете си !!! Жалко е, че това се случва с клуба, но е факт....

В Левски тоя номер не минава защото феновете веднага ще си "отмъстят" - спомни си мача със Сиони. Освен това... и сам можеш да се сетиш що за птици са разградските "качулки", както и колко на брой са. Аз залагам на 10-15 човека, което е крайно оптимистична бройка, но все пак.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 03 мар 2014 17:26

TodorT написа:Вчера гледах Домусчиев при Карбовски. Собственикът на Лудогорец каза, че и в Разград някои фенове са се опитвали да му налагат мнението си и да се опитват да ръководят клуба, но той е забранил въпросните хора да стъпват на стадиона и е казал, че той дава парите и той ще се разпорежда с всичко. В ЛЕВСКИ явно никой няма смелост нито да ги изгони, нито да поеме цялата власт и отговорност в ръцете си !!! Жалко е, че това се случва с клуба, но е факт....

При вас още по-кофтито е, че ако НКП, които са водещата организация, скочат на Батков, ще почне едно вадене на кирливи ризи....кой взел пари, кой направил еди си кво и докато мустака не узрее, че е непотребен дори за косматия си гъз, ще държи на акциите си. Едно е сигурно вече-войната започва!!!

П.п. Вчера събличасебе скочиха на Тонев, но беше прикрито от "водещите" медии!
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 мар 2014 17:27

bastuna2003 написа:
petko.h.markov написа:Ако греша ме поправете,но за сега никой официално не е освободен.Вчера е казал едно,днес друго.Като се върне ще
говорят отново и тогава ще се разберат.До тогава/най-рано сряда/ нещата остават по старому.

Грешиш! Човекът си тръгна с насълзени очи. Достойно поведение през цялото време. Респект!

Може,но от пресконференцията.Аз говоря за длъжността му,както и целия треньорски състав

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 03 мар 2014 17:28

vaskonti написа:

В Левски тоя номер не минава защото феновете веднага ще си "отмъстят" - спомни си мача със Сиони. Освен това... и сам можеш да се сетиш що за птици са разградските "качулки", както и колко на брой са. Аз залагам на 10-15 човека, което е крайно оптимистична бройка, но все пак.

То и в ЛЕВСКИ са били 10-15 човека, ама Батков е мишка и си е мълчал, изпуснал е юздите и сега няма как да си върне контрола ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 мар 2014 17:30

Започнеш ли да управляваш футболен клуб, където влиянието на феновете е основен фактор, с такава нагласа, значи не след дълго всичко ще отиде по дяволите. Това е истината.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 03 мар 2014 17:32

Според мен истината,е че просто новините от Газпром са лоши или просто няма новини,особенно след отежнената обстановка м/у Русия и Украйна и следователно нема денги и следователно всички бягат.Просто денгите свършиха окончаелно,а има и много дългове за връщане,от които 30-40 Милиона на Батков
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 03 мар 2014 17:35

Аз по друг начин не мога да си обясня случващото се.Другото са празни приказки на измислени ръководители,които са били назначени само колкото да има директори и то такива че да работят без пари ако е възможно -само заради едната любов към клуба,но съответно те са безгласни букви в такъв случай,защото който дава парите той поръчва музиката
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “Левски”