Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот delqnski47 » 02 мар 2014 23:47

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
ralka_levskarka написа:Че хайде аптеките да инвестират в целия български футбол, бахти логиката.

Ми не е ''бахти логиката'',защото те инвестират!Собствениците на аптеките плащат данък,който отива за държавния бюджет и там вече се разпределят парите за съответните държавни дружества....пардон разпределят си ги депутатите! :)
Колкото при вас случаят е по различен!Искате да вземете дял от баницата,която се полага на държавата,защото сделката,която се осъществява, касае само нея!Мислиш ли,че Газпром искат да инвестират във вас,щот сте ''отбора на народа'' или че сте мн небесносини?Глупости на търкалета!Борисов просто искаше да включи и вас неправомерно към сделката,защото ГЕРБ имаха политика да слугуват на големите частни фирми!
Като толкова е искал ''да инвестира в спорта''(както той се ''аргументира'' и вие почнахте да го повтаряте това като папагали),да беше накарал Газпром да построи нов национален стадион!

Той не може да ги накара нищо и се видя от факта, че все още няма споразумение, но пък успя да настрои много народ срещу себе си и срещу "Левски".

Не успя,защото почнаха протестите и така и руснаците се дръпнаха,което пък прецака и сините!
Иначе заради калпавите му интереси,успя да настрои много хора срещу левскарите! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 мар 2014 23:50

TodorT написа:Батков е тръгнал да съсипва ЛЕВСКИ. Не искам да го казвам, ама Батков е тръгнал по стъпките на Титан... :oops: И няма да е чудно, ако ЛЕВСКИ се озове в такава позиция, в каквато бе ЦСКА. Сега маха Ицо Йовов.... ?! Защо ?!? Защото Йовов му се опъна и каза, че Батков сам назначава нови хора в ЛЕВСКИ ?! Неудобните ли разкарва, или какво ? Или може би Батков се опитва да въведе модела като в Англия. Ще имаме мениджър !!! :idea: :o Сухия ще бъде и треньор и спортен директор :geek: Може и това да мисли г-н Батков...

Хубавото при Батков е,че той не е Титан!По свестен е!
Лошото е,че това не ви прави густо!В Левски е главно за някакви интереси под масата,скрити от медиите!
Лично мнение!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 мар 2014 00:15

ralka_levskarka написа:Ааа така ли? А други отбори могат да си имат спонсори? Ботев например? Газпром да не би да спонсорира и Байерн Мюнхен освен Шалке и да не знам?

Тук съм 100% съгласен с теб и с декларацията.
Джуджето от Микрево и Дормуса реваха ли,че ТЕЦ Марица Изток 2 придоби Берое? Някой рева ли? Не. Държавата помага на един отбор,но на Левски не може. А,когато Боко спаси Марек от фалит,реваха ли? Не! Дормус ага никога няма да го подкрепям след тая помия. Преди това бях им симпатизирах в евротурнирите,вече викам за всеки отбор срещу тях.
Подкрепям декларацията. Колко човека отидоха да подкрепят Локо София,като играха в евротурнирите? Колко медии надуваха балони? Колко човека подкрепиха Берое,Локо Пловдив и т.н. и т.н.
Хайде,толерастите да се разкарат и да не дават акъл кой да подкрепяме и кой не.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 мар 2014 00:17

milen.hristov написа:Колко е просто да променим Левски. Ето рецептата от Разград

Домусчиев: "първото нещо което направих в Лудогорец беше да изгоня едни севдофенове които бяха свикнали да взимат решенията в клуба. ЗАБРАНИХ ИМ ДА СТЪПВАТ НА СТАДИОНА."

Че,те и фенове ли са имали,че чак за псевдофенове говорим :roll:
110 години любов!

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 03 мар 2014 00:24

groti написа:
milen.hristov написа:Колко е просто да променим Левски. Ето рецептата от Разград

Домусчиев: "първото нещо което направих в Лудогорец беше да изгоня едни севдофенове които бяха свикнали да взимат решенията в клуба. ЗАБРАНИХ ИМ ДА СТЪПВАТ НА СТАДИОНА."

Че,те и фенове ли са имали,че чак за псевдофенове говорим :roll:

Имали са.. такива като тебе :roll:
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 мар 2014 00:26

groti написа:
ralka_levskarka написа:Ааа така ли? А други отбори могат да си имат спонсори? Ботев например? Газпром да не би да спонсорира и Байерн Мюнхен освен Шалке и да не знам?

Джуджето от Микрево и Дормуса реваха ли,че ТЕЦ Марица Изток 2 придоби Берое? Някой рева ли? Не. Държавата помага на един отбор,но на Левски не може. А,когато Боко спаси Марек от фалит,реваха ли? Не! Дормус ага никога няма да го подкрепям след тая помия. Преди това бях им симпатизирах в евротурнирите,вече викам за всеки отбор срещу тях.
Подкрепям декларацията. Колко човека отидоха да подкрепят Локо София,като играха в евротурнирите? Колко медии надуваха балони? Колко човека подкрепиха Берое,Локо Пловдив и т.н. и т.н.

ТЕЦ Марица Изток придоби Берое,за ''да му помага'' така ли?Верно ли си толко наивен?Придоби го,защото има изгода от това!Печалбите от спонсори и трансфери на Берое къде отиват според тебе?
Боко ''спасил''!Хахахахах!Боко си гледа интересите и хората,които му дават основата,на която е стъпил!Това за Боко!
За да се подкрепи нещо трябват агитации и реклами!Нещо,което Локо София не направи,защото явно нямат нужда от това!А Берое и Локо ПД нямат нужда от подкрепа!Те си имат фенове!
Не се опитвайте да давате примери с вашия случай,защото вашият случай е различен и само вие имате изгода от него за сметка на другите!
Sofia.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 мар 2014 00:29

delqnski47 написа:
groti написа:

ТЕЦ Марица Изток придоби Берое,за ''да му помага'' така ли?Верно ли си толко наивен?Придоби го,защото има изгода от това!Трансферите и печалбите на Берое къде отиват според тебе?
Боко ''спасил''!Хахахахах!Боко си гледа интересите и хората,които му дават основата,на която е стъпил!Това за Боко!
За да се подкрепи нещо трябват агитации и реклами!Нещо,което Локо София не направи,защото явно нямат нужда от това!А Берое и Локо ПД нямат нужда от подкрепа!Те си имат фенове!

Ooooo..забравих за милионите,които Берое носят на МИ2 всяка година. Как можах да не се сетя... Явно си много запознат. Кажи ни колко милиона са печалбите на Берое за изминалата година и колко от тях отидоха за МИ2 ? Е,добре че ги има Берое,та да хранят държавата
110 години любов!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 мар 2014 00:32

groti написа:Ooooo..забравих за милионите,които Берое носят на МИ2 всяка година. Как можах да не се сетя... Явно си много запознат. Кажи ни колко милиона са печалбите на Берое за изминалата година и колко от тях отидоха за МИ2 ? Е,добре че ги има Берое,та да хранят държавата

Ами носи,защото тя се води собственик на отбора!Милиони,хиляди,няма значение!МИ 2 е фирма,която инвестира така както Батков,Гигов и останалите имат фирми,които с тях инвестират в собствените си клубове!Но НИКОЙ няма ти инвестира ей така за спорта без да печели!Това го няма никъде и колкото по бързо го проумееш толкова по добре!
Що мислиш,че Батков не ви пуска толкова време??Защото има изгода от това!
Sofia.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 мар 2014 00:34

delqnski47 написа:
groti написа:Ooooo..забравих за милионите,които Берое носят на МИ2 всяка година. Как можах да не се сетя... Явно си много запознат. Кажи ни колко милиона са печалбите на Берое за изминалата година и колко от тях отидоха за МИ2 ? Е,добре че ги има Берое,та да хранят държавата

Ами носи,защото тя се води собственик на отбора!Милиони,хиляди,няма значение!МИ 2 е фирма,която инвестира така както Батков,Гигов и останалите имат фирми,които с тях инвестират в собствените си клубове!Но НИКОЙ няма ти инвестира ей така за спорта без да печели!Това го няма никъде и колкото по бързо го проумееш толкова по добре!

Да,де. И при нас щеше да е същото. Газпром щеше да се рекламира. Това е сделка..същата каквато правят МИ2 и Берое,с тая разлика че МИ2 е държавна.
110 години любов!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 мар 2014 00:41

groti написа:
delqnski47 написа:

Да,де. И при нас щеше да е същото. Газпром щеше да се рекламира. Това е сделка..същата каквато правят МИ2 и Берое,с тая разлика че МИ2 е държавна.

И какво като е държавна?Държавата какво е?Не е ли фирма?Няма право да инвестира,за да печели така ли?
Не,при вас нямаше да е същото!Горе съм писал защо! ;) При вас разликата е,че Боко ви включи в сделката неправомерно!Сделката е между две фирми - държавата и Газпром!Не може да взимате дял от печалба,която принадлежи на държавата!Схващаш ли?Боко ако е искал да помогне за спорта,то това се прави като се построи нов национален стадион,например - а не да слугува на частни фирми,за сметка на други!С тая сделка нямаше да спечели българския спорт,а щеше да спечели Левски(по скоро Батков)!Ако Левски се инвестираше от държавата,ок!Тогава щях да бъда съгласен да ви включи ''в пакета''!
Sofia.

Върни се в “Левски”