Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот 1982 » 20 апр 2016 11:35

Ние, цесекари и левскари, е нормална практика да следим подробно какво се случва при врага 8-) 8-) (и да го коментираме), Томи, Синчеца и т.н. също пишат редовно в нашия подфорум, както и наши пишат тук доста, няма лошо, но "фен" на Литекс да пише повече за Левски, и да се интересува повече от Левски, отколкото от Литекс, ми се струва доста странно и съмнително.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 апр 2016 11:52

1982 написа:Ние, цесекари и левскари, е нормална практика да следим подробно какво се случва при врага 8-) 8-) (и да го коментираме), Томи, Синчеца и т.н. също пишат редовно в нашия подфорум, както и наши пишат тук доста, няма лошо, но "фен" на Литекс да пише повече за Левски, и да се интересува повече от Левски, отколкото от Литекс, ми се струва доста странно и съмнително.

Предполагам, че си няма сродни виртуални души в оранжевия подфорум, който, в интерес на истината, направо е хванал паяжина. Пък явно на човекът му се бъбри за футбол и си търси нормални хора за виртуално лафче, лошо няма - като гледам не обижда, има някаква футболна култура, така че пичът изобщо не ни пречи тук.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 20 апр 2016 12:06

Правих някои груби сметки. Мисля че ще успеем да "избием" сектора за около 10 години със все съблекалните и козирката. Особено ако най-после започнат да се сещат да позамиват тия седалки 5-6 пъти в годината. :roll: Дано да съм прав.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 апр 2016 12:23

Blue1914 написа:Правих някои груби сметки. Мисля че ще успеем да "избием" сектора за около 10 години със все съблекалните и козирката. Особено ако най-после започнат да се сещат да позамиват тия седалки 5-6 пъти в годината. :roll: Дано да съм прав.

Отчиташ ли концертите, защото от тях също се очакват немалко $$$? ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 20 апр 2016 12:55

Не съм! :)

Не съм сложил някои приходи, не съм сложил и някои разходи. ;) Във всеки случай приходът, генериран от сектора, ДОСТА трудно ще падне под милион на година. Дали ще го докараме до повече и колко ще бъде това повече- ще поживеем, ще видим.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 апр 2016 12:58

Цитирам г-н Иво Тонев (Понеделник пред Гонг):
"На 90 процента Сектор А е лицензиран. Има едно малко изискване, което трябва да бъде изпълнено и в сряда трябва да мине общинската комисия, и до сряда вечерта трябва всичко да е готово“

т.е. секторът все още няма разрешително за ползване, но пък според медиите е разпродаден за мача с Разград.
Възникват поне 3 логични въпроса:
- Продажба на билети преди лицензирането на сектор А от общинска комисия не е ли натиск върху самата комисия?
- Г-н Тонев (като бивш общински съветник) толкова ли е сигурен в лицензирането, че пуска в продажба билети предварително?
- К'во пра'им с първата вноска ако стане някой сакатлък и съоръжението се окаже без лиценз за мача с Разград?

В случая, не се заяждам на дребно, но отчитайки как г-н Тонев борави/ше със сроковете при изграждането на сектора, имам някои съмнения и подозрения ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 апр 2016 13:08

Red_Neck написа:Цитирам г-н Иво Тонев (Понеделник пред Гонг):
"На 90 процента Сектор А е лицензиран. Има едно малко изискване, което трябва да бъде изпълнено и в сряда трябва да мине общинската комисия, и до сряда вечерта трябва всичко да е готово“

т.е. секторът все още няма разрешително за ползване, но пък според медиите е разпродаден за мача с Разград.
- Продажба на билети преди лицензирането на сектор А от общинска комисия не е ли натиск върху самата комисия?
- Г-н Тонев (като бивш общински съветник) толкова ли е сигурен в лицензирането, че пуска в продажба билети предварително?
- К'во пра'им с първата вноска ако стане някой сакатлък и съоръжението се окаже без лиценз за мача с Разград?

В случая, не се заяждам на дребно, но отчитайки как г-н Тонев борави/ше със сроковете при изграждането на сектора, имам някои съмнения и подозрения ;)

Изискването е за противопожарните датчици на 2-ия етаж. С които още вчера се заеха :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 апр 2016 13:13

modor написа:Изискването е за противопожарните датчици на 2-ия етаж. С които още вчера се заеха :)

.... е, щом казусът е противопожарен ..... да не го мислим.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 20 апр 2016 13:15

Има някои верни неща в тоя пост. ОБАЧЕ с оглед на действителността в България се заяждаш не на дребно, а на направо на нано ниво- с нещо, което проектирано да бъде добра категория по световните стандарти, които са на светлинни години от българските. :roll: На фона на някои лиценцирани съоръжения, тоя сектор можеха да го пуснат преди 1 година- с някои малкидооправяния. И пак щеше да бъде по-добър и доста по-безопасен.
Последна промяна от Blue1914 на 20 апр 2016 13:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 20 апр 2016 14:49

Blue1914 написа:

Има някои верни неща в тоя пост. ОБАЧЕ с оглед на действителността в България се заяждаш не на дребно, а на направо на нано ниво- с нещо, което проектирано да бъде добра категория по световните стандарти, които са на светлинни години от българските. :roll: На фона на някои лиценцирани съоръжения, тоя сектор можеха да го пуснат преди 1 година- с някои малкидооправяния. И пак щеше да бъде по-добър и доста по-безопасен.[/Пичове прочетете малко ЗУТ преди да пишете. Можело още миналата година да бъде пуснат. То можеха да пуснат публика там и когато още му бяха изляли плочата на фундамента по вашата логика. Това, че нещо се прави сега не означава, че е много законно. Официално за да приема зрители сектора трябва да има Акт образец 16 - Удостоверение за пускане в експлоатация. За да се издаде такъв сектора трябва да е изцяло завършен. После минава приемателна комисия, чиито членове са представители на Софийска община, ДНСК, строителен надзор, строител и инвеститор. Тази комисия се назначава от директора на ДНСК. И минават месеци докато това стане, просто защото процедурата е такава. А при вас не е минала и следователно обекта няма акт 16, което по закон означава, че няма разрешение за ползване, поради простата причина, че хората, които удостоверяват годността на обекта да посреща зрители не са се разписали за да гарантират това.

Върни се в “Левски”