Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ние, цесекари и левскари, е нормална практика да следим подробно какво се случва при врага![]()
(и да го коментираме), Томи, Синчеца и т.н. също пишат редовно в нашия подфорум, както и наши пишат тук доста, няма лошо, но "фен" на Литекс да пише повече за Левски, и да се интересува повече от Левски, отколкото от Литекс, ми се струва доста странно и съмнително.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Blue1914 написа:Правих някои груби сметки. Мисля че ще успеем да "избием" сектора за около 10 години със все съблекалните и козирката. Особено ако най-после започнат да се сещат да позамиват тия седалки 5-6 пъти в годината.Дано да съм прав.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
"На 90 процента Сектор А е лицензиран. Има едно малко изискване, което трябва да бъде изпълнено и в сряда трябва да мине общинската комисия, и до сряда вечерта трябва всичко да е готово“
Red_Neck написа:Цитирам г-н Иво Тонев (Понеделник пред Гонг):"На 90 процента Сектор А е лицензиран. Има едно малко изискване, което трябва да бъде изпълнено и в сряда трябва да мине общинската комисия, и до сряда вечерта трябва всичко да е готово“
т.е. секторът все още няма разрешително за ползване, но пък според медиите е разпродаден за мача с Разград.
Възникват поне 3 логични въпроса:
- Продажба на билети преди лицензирането на сектор А от общинска комисия не е ли натиск върху самата комисия?
- Г-н Тонев (като бивш общински съветник) толкова ли е сигурен в лицензирането, че пуска в продажба билети предварително?
- К'во пра'им с първата вноска ако стане някой сакатлък и съоръжението се окаже без лиценз за мача с Разград?
В случая, не се заяждам на дребно, но отчитайки как г-н Тонев борави/ше със сроковете при изграждането на сектора, имам някои съмнения и подозрения
modor написа:Изискването е за противопожарните датчици на 2-ия етаж. С които още вчера се заеха
Red_Neck написа:Цитирам г-н Иво Тонев (Понеделник пред Гонг):"На 90 процента Сектор А е лицензиран. Има едно малко изискване, което трябва да бъде изпълнено и в сряда трябва да мине общинската комисия, и до сряда вечерта трябва всичко да е готово“
т.е. секторът все още няма разрешително за ползване, но пък според медиите е разпродаден за мача с Разград.
- Продажба на билети преди лицензирането на сектор А от общинска комисия не е ли натиск върху самата комисия?
- Г-н Тонев (като бивш общински съветник) толкова ли е сигурен в лицензирането, че пуска в продажба билети предварително?
- К'во пра'им с първата вноска ако стане някой сакатлък и съоръжението се окаже без лиценз за мача с Разград?
В случая, не се заяждам на дребно, но отчитайки как г-н Тонев борави/ше със сроковете при изграждането на сектора, имам някои съмнения и подозрения
Blue1914 написа:Red_Neck написа:Цитирам г-н Иво Тонев (Понеделник пред Гонг):"На 90 процента Сектор А е лицензиран. Има едно малко изискване, което трябва да бъде изпълнено и в сряда трябва да мине общинската комисия, и до сряда вечерта трябва всичко да е готово“
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, Bet_Expert, Ventsi1999, vlong и 44 госта