delqnski47 написа:
Тоя пиян ли го е писал това заглавие
Надали!? Той си е просто човече и ме кефи колко ни мрази и все не му връзва

Тоя е вероятно е бил онождан от някой ЦСКАр?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:
шивача написа:delqnski47 написа:
Надали!? Той си е просто човече и ме кефи колко ни мрази и все не му връзва![]()
delqnski47 написа:шивача написа:delqnski47 написа:
Надали!? Той си е просто човече и ме кефи колко ни мрази и все не му връзва![]()
Не разбрах защо ''тия тежки въпроси'' не си ги зададе самия той на прескоференцията или чрез друг журналист на спиртал..
Та да може Митко и ко. да му обяснят колко приходи в държавната хазна е вкарало лошото тире от участия в Европа и продажба на футболисти
Щот последните 2-3 години отборът е направил оборот 30 000 000
Е такива мишки, дето чакат края на мача и после пишат зад клавиатурата, заслужават да им се обръщат микрофоните в другата посока ,като има прескофоренция
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Ясен Тошев е платена к@рва, това е ясно на всички. Така му е казано, така пише.
Да си пожелаем за утре, това да бъде последен валс на Боби и Ко.
Дано се даде шанс за нещо ново, защото стигнахме дъното и продължаваме да копаем.
Всичко е в ръцете на малките и аматьорски отбори.
delqnski47 написа:шивача написа:delqnski47 написа:
Не разбрах защо ''тия тежки въпроси'' не си ги зададе самия той на прескоференцията или чрез друг журналист на спиртал..
Та да може Митко и ко. да му обяснят колко приходи в държавната хазна е вкарало лошото тире от участия в Европа и продажба на футболисти
Щот последните 2-3 години отборът е направил оборот 30 000 000
Е такива мишки, дето чакат края на мача и после пишат зад клавиатурата, заслужават да им се обръщат микрофоните в другата посока ,като има прескофоренция
miro_rz написа:Майна ли си бре?
Потребители, разглеждащи този форум: 1palq4o1, futbolqga и 26 госта