Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Жоржиньо » 02 мар 2014 16:57

''Браво' на Йовов,че изгони като мръсно куче Илиян Йорданов,той не спира да бележи в Турция.А ние сме без ляво крило,каква комедия.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 02 мар 2014 17:19

За Божинов
„Отправих покана на Валери Божинов, защото го харесвам като качества и знаех, че иска да възроди кариерата си. Треньорите бяха малко против, за да не възникне напрежение в съблекалнята, но аз въпреки това разговарях с Божинов. Много мои приятели ми се обадиха да ми хвалят Божинов. Поканих Божинов да дойде в отбора. Казах му, че ако трябва да избира в България нашият тим е най-добрият. Но той не се обади и избра Левски.

Колко играчи в момента ще изберат Левски пред Лудогорец?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2014 17:24

tevez написа:
За Божинов
„Отправих покана на Валери Божинов, защото го харесвам като качества и знаех, че иска да възроди кариерата си. Треньорите бяха малко против, за да не възникне напрежение в съблекалнята, но аз въпреки това разговарях с Божинов. Много мои приятели ми се обадиха да ми хвалят Божинов. Поканих Божинов да дойде в отбора. Казах му, че ако трябва да избира в България нашият тим е най-добрият. Но той не се обади и избра Левски.

на които Лудогорец не им предложи :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 02 мар 2014 18:10

Кашчей написа:
tevez написа:
За Божинов

на които Лудогорец не им предложи :roll:

В този случай явно не е така.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 02 мар 2014 19:05

Жоржиньо написа:''Браво' на Йовов,че изгони като мръсно куче Илиян Йорданов,той не спира да бележи в Турция.А ние сме без ляво крило,каква комедия.

Наистина браво на Йовов, че го изгони. Толкова слабо крило не сме имали и се надявам няма да имаме скоро :!: Лошото е, че оставихме тва дърво Старокин.
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 02 мар 2014 19:22

Централен написа:
groti написа:Щом комунистът батков пак се обади значи не ни чака нищо добро. Той + няколкото наркомани с неграмотните си декларации направиха Левски най-мразения отбор в България.

А повтаряй го в един глас с розовооранжавозелено....цветните.
Ти на колко години си?
Левски открай време не го обичат комунуидите от цялятя страна.И ти би трябвало да знаеш защо, ако си Левскар.
Това , че тогава нямаше интернет и форуми ..., но имаше милиция и работническо дело.

Хайде спести си изказванията от рода на "ти на колко години си",милицията и т.н. Не говориш с някой пубер,който да те гледа със зяпнала уста. Ако ми говориш за годините преди 89 това е едно. Няма да намесвам властите,политиката и т.н. Не говоря за това. Не говоря за комунистите,които са направили Левски отборът на милицията за да бъде мразен,след като не са могли да го постигнат по други начини. Тези работи не ги намесвам. Говоря за съвсем различно нещо. Много фенове ни мразеха,дотолкова,доколкото Сектор Б беше наистина институция във футбола. Сектор Б беше нещо с което всеки се съобразяваше. Само че неутралните не бяха антилевскари. Напротив,много от тях изпитваха симпатия към Левски. 20 години мутризация,лумпенизация на сектор Б,поръчкови съдии, политически назначения и интриги, "селяни умрете" и т.н. направиха Левски най-мразения отбор в България. И това е свързано и с фактът,че бяхме най-обичания отбор,но не е само това. Заради простотията на определени хора е. Та недей ми излиза с тия "розовооранжевите" и прочие..Левски преди само 13-14 години имаше посещаемост по 10-12 хил на мач средно,сега надали са и 2000. Та,кой сега да обвиня за това? Розовооранжевите? Другите? Комунистите? БСП? БКП? Или боклуците,които изгониха феновете с агресията си,боклукът,който във всяко интервю се гаври с хората и феновете на другите отбори,а после се изнася като ******? Винаги са ни мразили,но ни мразеха феновете и ултрасите на другите отбори. Сега ни мразят и неутралните,защото ЛЕВСКИ вече не е отборът на народа,а на няколко наркомани,агент на ДС,политик и т.н. Естествено това може да се каже за абсолютно всеки отбор,но техните шефове не парадират с изрази от рода "ние сме отборът на народа,отборът на България" и т.н. ,пък и за техните отбори честно казано ме боли ****.Не очаквам да ме разбереш. Сигурно още 10 като теб ще ме обвинят в червенеене,чорбареене и прочие,но съм сигурен че има и хора,които ще разберат за какво говоря и защо съм емоционален.
110 години любов!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 02 мар 2014 19:47

Жоржиньо написа:''Браво' на Йовов,че изгони като мръсно куче Илиян Йорданов,той не спира да бележи в Турция.А ние сме без ляво крило,каква комедия.

Че той толкова добър беше, направо новата ни звезда :oops: .......

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 02 мар 2014 19:57

Утре щяло да има промяна. Това не е вярно. Промяна ще има тогава, когато боклука Батков се махне.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 02 мар 2014 19:59

groti написа:
Централен написа:
groti написа:Щом комунистът батков пак се обади значи не ни чака нищо добро. Той + няколкото наркомани с неграмотните си декларации направиха Левски най-мразения отбор в България.

Ти на колко години си?
Левски открай време не го обичат комунуидите от цялятя страна.И ти би трябвало да знаеш защо, ако си Левскар.
Това , че тогава нямаше интернет и форуми ..., но имаше милиция и работническо дело.

Хайде спести си изказванията от рода на "ти на колко години си",милицията и т.н. Не говориш с някой пубер,който да те гледа със зяпнала уста. Ако ми говориш за годините преди 89 това е едно. Няма да намесвам властите,политиката и т.н. Не говоря за това. Не говоря за комунистите,които са направили Левски отборът на милицията за да бъде мразен,след като не са могли да го постигнат по други начини. Тези работи не ги намесвам. Говоря за съвсем различно нещо. Много фенове ни мразеха,дотолкова,доколкото Сектор Б беше наистина институция във футбола. Сектор Б беше нещо с което всеки се съобразяваше. Само че неутралните не бяха антилевскари. Напротив,много от тях изпитваха симпатия към Левски. 20 години мутризация,лумпенизация на сектор Б,поръчкови съдии, политически назначения и интриги, "селяни умрете" и т.н. направиха Левски най-мразения отбор в България. И това е свързано и с фактът,че бяхме най-обичания отбор,но не е само това. Заради простотията на определени хора е. Та недей ми излиза с тия "розовооранжевите" и прочие..Левски преди само 13-14 години имаше посещаемост по 10-12 хил на мач средно,сега надали са и 2000. Та,кой сега да обвиня за това? Розовооранжевите? Другите? Комунистите? БСП? БКП? Или боклуците,които изгониха феновете с агресията си,боклукът,който във всяко интервю се гаври с хората и феновете на другите отбори,а после се изнася като ******? Винаги са ни мразили,но ни мразеха феновете и ултрасите на другите отбори. Сега ни мразят и неутралните,защото ЛЕВСКИ вече не е отборът на народа,а на няколко наркомани,агент на ДС,политик и т.н. Естествено това може да се каже за абсолютно всеки отбор,но техните шефове не парадират с изрази от рода "ние сме отборът на народа,отборът на България" и т.н. ,пък и за техните отбори честно казано ме боли ****.Не очаквам да ме разбереш. Сигурно още 10 като теб ще ме обвинят в червенеене,чорбареене и прочие,но съм сигурен че има и хора,които ще разберат за какво говоря и защо съм емоционален.

Че що да не те разбера?Мислиш сам, че пишеш несвързано? :lol:
20 години мутризацията не беше в литекс, славия, цесека, морето, и къде ли не?
Само в Левски?
Ти наистина си червено отроче, което се прави на левскар.
Сега домуса не говори за подкрепа на цяла България?
Ти къде живееш?Само в интернет?
Такива като тебе са продажници и се приравняват с наркоманите от СЗ.
Ти не знаеш от кой отбор си.
Сменяй го веднага.Като не ти харесва мутрата батков, отиди при "чистите" микренец ,тлупи, домуса, тим, маджо...
Добре, не си пубертет, но си от средното поколение.Когато аз ходех в Б сектор, нямаше такива .Вашето поколение ги допусна и не ми плачи като вдовица з х`й.
И да, всичко е политика,власт и пари.Ако не си го осъзнал, пак се връщаме на тезата ми, че живееш само в интернет. :lol:
Последна промяна от Централен на 02 мар 2014 20:11, променено общо 1 път.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 мар 2014 20:08

Централен написа:
groti написа:
Централен написа:
Ти на колко години си?

Че що да не те разбера?Мислиш сам, че пишеш несвързано? :lol:
20 години мутризацията не беше в литекс, славия, цесека, морето, и къде ли не?
Само в Левски?
Ти наистина си червено отроче, което се прави на левскар.
Сега домуса не говори за подкрепа на цяла България?
Ти къде живееш?Само в интернет?
Такива като тебе са продажници и се приравняват с наркоманите от СЗ.
Ти не знаеш от кой отбор си.
Сменяй го веднага.Като не ти харесва мутрата батков, отиди при "чистите" микренец ,тлупи, домуса, тим, маджо...

Защо не посъветваш феновете на Лацио да станат фенове на Рома или Юве, след като не си харесват президента на клуба? :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Левски”