Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот turbogena » 04 юли 2011 12:10

Това за Алиадиер и на мен ми звучи абсурдно да дойде да играе в България :shock: Аз си го спомням от престоя му в Боро и определено беше добър играч. Много невероятно ми звучи да дойде тук ,но пък да видим дали Гонзо няма да ме изненада приятно :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
sasho0111
Контакти:

Мнениеот sasho0111 » 04 юли 2011 12:30

Алиадиер няма как да дойде, тъй като подписа договор с някакъв отбор от по-долните лиги ;)

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 04 юли 2011 12:50

sasho0111 написа:Алиадиер няма как да дойде, тъй като подписа договор с някакъв отбор от по-долните лиги ;)

И съответно не чакаме никой, нали?
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 юли 2011 14:01

Не усети ли, че се бъзикатс тебе за чакането на Жереми :lol: :oops:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 юли 2011 20:29

Чета днес някакво португалче дошло на проби при нас.Последният му клуб бил кипърски слабак, в който той бил изиграл едва 12 мача, 10 от които е влизал резерва (ако е вярна информацията, разбира се).И за кой ли път анонимния футболист е доведен от обсебилия всички трансфери в Левски- П.Заберски. Този титан на трансферното дело, експерт по футболните въпроси, хипер, -мега,-ултра футболен капацитет заедно с другия не по-слаб в тази сфера негов човек Никито Жейнов и още няколко такива хубавци- водят от кол и въже какви ли не "образи". Сякаш не става дума за Левски София, а за Куртово Койнаре... А времето си минава, вдругиден започва втория етап от подготовката на отбора, където вече се набляга на тактически отигравания, ситуации и т.н. Та първият ни официален мач е след почти три седмици, а ние още търсим "звездата" отдясно. Чудно ми е, вместо да пълни Батков гушата на кумеца си, чрез комисионните от трансфери на такива измислени играчи, що не вземат да рискуват поне с някой наш футболист. Онзи ден този Писаров направи Старокин за смях в няколко ситуации. Ясно е, че Гигов няма да ни го продаде, но просто давам пример, че и тук в България има не по-слаби играчи от идващите на проби. А ако наистина иска собственика качествен футболист,то няма начин как да дойде такъв със свободен трансфер (последни примери Слори, Матондо). Защото никой не е луд да си изпусне "златната кокошка".При положение, че си направил приход от трансфери за около 3 млн.евра, все си мисля, че беше задължително да се отделят поне половината за привличане на наистина силни за нашето дередже играчи.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

would
Контакти:

Мнениеот would » 04 юли 2011 20:58

Сантиляна, на пръв прочит, аз съм доволен от селекцията.Взеха се млади, обещаващи играчи, всичко зависи от тях да се наложат в първия състав.Намери се футболист, с доста прилична визитка, като заместник на Гарата.Няма нужда от излишно напрежение, нека отбора да направи добра подготовка и да гледаме как ще започне сезона.На мен лично ,критикуваният от теб ,Старокин ми харесва, не трябва да сме преднамерени, само защото е юноша на Цска.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 юли 2011 21:07

Левият защитник Орлин Старокин ще подпише по-късно днес или утре личния си договор с Левски, обяви днес собственикът на "сините" Тодор Батков. Нападателят Александър Киров заминава за Черноморец като част от сделката.

Батков заяви, че днес е разговарял със собственика на Черноморец /Бургас/ Митко Събев и всички подробности по трансфера са уточнени.

По-рано през юни в Черноморец премина полузащитникът Борислав Балджийски. "Продължаваме да търсим централен защитник, но по-важно е да намерим дясно крило", каза Тодор Батков.

Тодор Батков, който изгледа следобедната тренировка на отбора, каза, че ремонтът на стадион "Георги Аспарухов" трябва да завърши на 17-и юли.

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 юли 2011 21:21

каквото и да стане, ние ще сме си с отбора.Добър,лош- това е.Дано само вземем десното крилце ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 04 юли 2011 23:41

Blue_Girl написа:И съответно не чакаме никой, нали?
:mrgreen:

Чакаме разбира се... от няколко години - Мустака да си ходи!!! :roll:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 юли 2011 10:23

"Мениджърът Николай Жейнов е с основна заслуга в А група да акостират класни холандци като Сержиньо Грийн и Дъстли Мулдер в Левски и Грегъри Нелсън в ЦСКА.Той движеше нещата и около преминаването на нападателя Шюрд Арш на „Герена".Пред „Тема Спорт" Жейнов говори още за продажбата на Гара Дембеле във Фрайбург и евентуален трансфер на звездата на ЦСКА Спас Делев.
Господин Жейнов,в последната година България се превърна в желана дестинация за холандски футболисти.Как стана това?
- Благодарение на много работа и контакти,които натрупахме с течение на времето.Ако си мислите,че нещата стават от днес за утре,лъжете се.
По какъв начин убеждавате играчи от тази страна да дойдат у нас?
- Ще го запазя в тайна,все пак с това си изкарвам прехраната (смее се). При всеки футболист е различно, в ролята на мениджъри предварително се съобразяваме с желанието на клубовете,получаваме нужните параметри,след което започва търсенето.Говоря за години и ниво на футболиста,и не на последно място заплатата,която задължително трябва да е по-завишена.
Какъв е случаят със Шюрд Арш?
- Той сам каза, че е дошъл в Левски заради участието на отбора в Лига Европа. За него това беше от изключително значение, парите в конкретния случай не бяха най-важното. Арс се интересуваше подробно за Левски, затова няколко пъти разговаряше с Дъстли Мулдер и Грегъри Нелсън, разпитваше ги какво е положението в България. Нещата въобще не са толкова прости, преговорите бяха дълги и трудни, защото той искаше да е напълно сигурен, че у нас семейството му ще се чувства добре. Всеки детайл е важен, изисква много усилие и време. Лично аз се опитвам да пробия на холандския пазар от около три години
При Арш ситуацията беше още по-трудна,защото Байерн Мюнхен го гледа по време на първия полусезон и му предложи договор за втория отбор с опция за внедряване в основния състав. Той обаче прецени, че за визитката му тази стъпка няма да е удачна, и отказа офертата. Други обаче не биха го направили, всичко е много относително. Понякога е нужен и повече късмет при преговорите.
Ако е толкова добър голмайстор, какво прави в България, си казват много хора.Защо Арш не е отишъл в по-голям клуб?
- У нас много бъркаме понятията, гледаме много песимистично на нещата.Сега мнозина си казват „какъв е тоя, дето го докараха", а като почне да вкарва, ще го възхваляват до небесата. Материята е много сложна. Сьорд имаше и други оферти, но избра Левски заради Европа - просто е. Имаше пък други играчи, които дори не искаха да чуят за България. Знаете ли колко случаи съм имал, в които мои клиенти ми казват „За да отида в Източна Европа, не знам колко пари трябва да ми дадат". Те са по-склонни да играят на по-ниско заплащане, но в престижни първенства. Например сега представлявам Саид Бултара в Сарагоса. В момента той иска двойно по-голяма заплата, за да отиде в шампионат от Източна Европа.
Затова ли голмайсторът на Го Ахед Ийгълс Коен ван дер Бийзен отказа да дойде в Левски?
- Този футболист искахме да го докараме на „Герена" още преди три години. Тогава той директно ми заяви по телефона, че въобще не се интересува от България. Нито сме коментирали финансова част, нито нищо. Дори не попита за името на отбора.
Към днешна дата въпросният футболист продължава ли да е на същото мнение?
- Не, сега е на обратния полюс, но нещата са по-различни благодарение на Сержиньо Грийн и Дъстли Мулдер, които в Холандия говорят много добри неща за Левски, ЦСКА и въобще за нивото в българския футбол. Същият този Ван дер Бийзен се съгласи на преговори и беше втори вариант за нападател. Георги Иванов обаче избра Шюррд Арш.
Андвеле Слори обаче се оказа голямо разочарование и направи някои скандални изказвания по адрес на Левски и България. Защо?
- В интерес на истината той беше много доволен, че дойде на „Герена". Слори обаче не успя да намери мястото си нито на терена, нито в съблекалнята, защото се беше изпокарал със съотборниците си. Проблемът му е, че като личност той е лош човек, затова, когато се прибра в Холандия, събра свои приятели журналисти и им наговори абсолютни небивалици за Левски.
Да поговорим малко за Гара Дембеле. Колко бяха мениджърите, които искаха да го продават?
- О, изгубих им бройката, но говориха за уникални трансферни суми, които започваха от 2,5 и стигаха до 5 милиона евро. Приказваха как щели да го продадат за тези пари,че няма да има проблем,но никой от тях нямаше нищо в ръката си като оферта.Пълни глупости!Добре,че Тодор Батков и Георги Иванов не се подведоха.
Каква беше реалната цена на Дембеле?
- Левски взе максималната сума за Гара, за мен сделката е повече от добра на фона на проблемите му извън терена, което оказва много сериозно влияние при трансфер в клуб от нивото на Фрайбург.
Този отбор обаче не е гранд. Защо Гара не отиде в по-голям клуб, за какъвто говореше Тодор Батков?
- Защото нито един гранд не го искаше.
Батков каза, че е имало оферта от Вердер. Вярно ли е?
- Да, но цената, която предлагаха германците за Дембеле, не удовлетворяваше исканията на клуба и бе отхвърлена.
За каква сума става въпрос?
- За 1,7 милиона евро. "
Мисля,че Арш заслужава по-голямо уважение от феновете,дори и само за това,че избра да дойде в Левски.

Върни се в “Левски”