Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 07 окт 2021 21:21

шивача написа:
TristaNNN написа:Айдеее, още един съди Тирето за заплати. :mrgreen:

Да си ги иска от Литекс, бал съм го :mrgreen:

Е, той точно от Литекс ще си ги иска, бил от щаба на Чичовото, от последния му престой на Армията. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 окт 2021 00:11

TristaNNN написа:
шивача написа:
TristaNNN написа:Айдеее, още един съди Тирето за заплати. :mrgreen:

Да си ги иска от Литекс, бал съм го :mrgreen:

Е, той точно от Литекс ще си ги иска, бил от щаба на Чичовото, от последния му престой на Армията. :mrgreen:

Супер, ще му дадем една кола от китайските и да си оди пеш :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

yagarr

Мнениеот yagarr » 08 окт 2021 01:40

realno написа:
yagarr написа:
realno написа:
pomiqrat написа:
realno написа:"КАС призна ЦСКА-София за спортен наследник на ЦСКА - "червените": Ние сме Литекс (документи)"
https://sportal.bg/news-2021060710515395659

Имам само един въпрос: защо припоците твърдят извън страната, че са Литекс и ще нямат нищо общо с ЦСКА, а в страната ни, обратното. Кой кого лъже? Или има раздвоение на личността?

Тезата на ЦСКА-София

"ЦСКА-София твърди, че ФИФА погрешно го счита за спортен наследник на ЦСКА, защото световната централа не признава, че собствеността, лицензът, футболните отбори и юридическото лице на ЦСКА-София се различават от тези на ЦСКА. “ЦСКА-София винаги е бил напълно прозрачен относно своето създаване. ЦСКА-София подчертава, че е спортен наследник на трети клуб - Литекс (Ловеч). Следователно е невъзможно да бъде спортен наследник на друг клуб”, пишат червените в своя защита."

Припок е да си позор! :) :) :)

Защото можем да си го позволим :twisted:

Поне спазвайте елементарна хигиена. Но пък как да избягате от свинската си природа. :mrgreen:

Ти освен за Литекс друго можеш ли да говориш ? Що не коментираш как средняшкото ти отборче е на 11-то място, 11 точки зад нас при положение че сме с 3 мача по-малко ? Или май това което се случва на терена не е важно за вас :oops:

Ако имаше ЦСКА щях да говоря и за него, но за наша радост такъв клуб не съществува. За съжаление останаха само припоци, които да ни дават акъл за какво да говорим. :P

Пак не си си пил хапчетата то кога ли си пил. Питах те кажеш нещо футболно за средняшкото отборче не да ми мънкаш

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 окт 2021 10:46

delqnski47 написа:
realno написа:
onegavon написа:Имат отсрочка до 2025г после ще преподпишат до 2030г и така до края света. :mrgreen:

Така се прави, а не се унищожава клуба. :mrgreen:

За сметка на парите на баба Гицка :evil: Баси наглите милиционери :arrow:

Нямаме като вас "собственици" от ДПС на държавна хранилка, които от месец протестират пред министерството вместо в Банкя пред къщата на създателя ви Буда Борисов. За това се спасяваме както можем, а не си убиване клуба за да се прегърнем първия срещнат олигарх с крадени пари. :!:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 08 окт 2021 11:02

Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 окт 2021 11:36

yagarr написа:
realno написа:
delqnski47 написа:
realno написа:
onegavon написа:Имат отсрочка до 2025г после ще преподпишат до 2030г и така до края света. :mrgreen:

Така се прави, а не се унищожава клуба. :mrgreen:

За сметка на парите на баба Гицка :evil: Баси наглите милиционери :arrow:

Нямаме като вас "собственици" от ДПС на държавна хранилка, които от месец протестират пред министерството вместо в Банкя пред къщата на създателя ви Буда Борисов. За това се спасяваме както можем, а не си убиване клуба за да се прегърнем първия срещнат олигарх с крадени пари. :!:

Тъп ли си или на тъп се правиш ? Залагам на първото.

Може би съм "тъп", че не си убих клуба, вместо да припозная друг клуб като вас и да го наричам Левски. :roll:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 08 окт 2021 11:44

Ко прайте ве , рога ?
8-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 окт 2021 11:50

Платети си данъка върху даренията, припознавачи Динамовски
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 окт 2021 11:58

Прилича на Полицая маниак
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 08 окт 2021 12:37

pomiqrat написа:

Прилича на Полицая маниак

Божинов, Ники и сега Краев! :lol:
Изображение

Върни се в “Левски”