шивача написа:TristaNNN написа:Айдеее, още един съди Тирето за заплати.
Да си ги иска от Литекс, бал съм го
Е, той точно от Литекс ще си ги иска, бил от щаба на Чичовото, от последния му престой на Армията.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
шивача написа:TristaNNN написа:Айдеее, още един съди Тирето за заплати.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:шивача написа:TristaNNN написа:Айдеее, още един съди Тирето за заплати.
Е, той точно от Литекс ще си ги иска, бил от щаба на Чичовото, от последния му престой на Армията.
realno написа:yagarr написа:realno написа:pomiqrat написа:realno написа:"КАС призна ЦСКА-София за спортен наследник на ЦСКА - "червените": Ние сме Литекс (документи)"
https://sportal.bg/news-2021060710515395659
Имам само един въпрос: защо припоците твърдят извън страната, че са Литекс и ще нямат нищо общо с ЦСКА, а в страната ни, обратното. Кой кого лъже? Или има раздвоение на личността?
Тезата на ЦСКА-София
"ЦСКА-София твърди, че ФИФА погрешно го счита за спортен наследник на ЦСКА, защото световната централа не признава, че собствеността, лицензът, футболните отбори и юридическото лице на ЦСКА-София се различават от тези на ЦСКА. “ЦСКА-София винаги е бил напълно прозрачен относно своето създаване. ЦСКА-София подчертава, че е спортен наследник на трети клуб - Литекс (Ловеч). Следователно е невъзможно да бъде спортен наследник на друг клуб”, пишат червените в своя защита."
Припок е да си позор!![]()
![]()
Защото можем да си го позволим
Поне спазвайте елементарна хигиена. Но пък как да избягате от свинската си природа.
Ти освен за Литекс друго можеш ли да говориш ? Що не коментираш как средняшкото ти отборче е на 11-то място, 11 точки зад нас при положение че сме с 3 мача по-малко ? Или май това което се случва на терена не е важно за вас
Ако имаше ЦСКА щях да говоря и за него, но за наша радост такъв клуб не съществува. За съжаление останаха само припоци, които да ни дават акъл за какво да говорим.
delqnski47 написа:realno написа:onegavon написа:Имат отсрочка до 2025г после ще преподпишат до 2030г и така до края света.
Така се прави, а не се унищожава клуба.
За сметка на парите на баба ГицкаБаси наглите милиционери
yagarr написа:realno написа:delqnski47 написа:realno написа:onegavon написа:Имат отсрочка до 2025г после ще преподпишат до 2030г и така до края света.
Така се прави, а не се унищожава клуба.
За сметка на парите на баба ГицкаБаси наглите милиционери
Нямаме като вас "собственици" от ДПС на държавна хранилка, които от месец протестират пред министерството вместо в Банкя пред къщата на създателя ви Буда Борисов. За това се спасяваме както можем, а не си убиване клуба за да се прегърнем първия срещнат олигарх с крадени пари.
Тъп ли си или на тъп се правиш ? Залагам на първото.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:
Прилича на Полицая маниак
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта