Виж сега, на всички Левски ни е на сърцето! Аз също никога не съм поддържал постоянните хейтъри и плювалници. Още когато за първи път излязоха слухове, че Гонзо ще ни става тренор, приех новината като абсурдна, та кой от нас иска клубът ни да се превръща в треньорска школа?!?
...после нещата станаха неизбежни, отсече се ТОЙ ЩЕ Е!, ами ок примирихме се, той да бъде, само и само да няма дразги между нас,а и уж "повярвахме" тогава, че мустака му дължи пари...много пари(отделен е въпроса откъде на къде този келеш ще има толкова много пари, че и да разиграва стар пес като мустака със всичките му еврейски партньори в Тел Авив и Москва??), както и да е... па рекохме си може и да му тръгне на човека...е чекахме, чекаме и не само, че не му тръгна ами абсурдите и осиранията продължиха с пълна сила, на път сме даже да изпреварим панчаревци по абсурди

Еми...че си обичам клуба, обичам си го, но сериозно започна да ми идва до гуша да ме правят на маймуна.
По тази логика ако жена ми започне да се "праска" с всичките ми комшии, какво да кажа, за жена ми не ми пука, но семейството си го обичам и подкрепям?!

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]