сини богове написа:
1. За да вземе 25 хил. евро трябва да се изпълнят някои условия- брой изиграни мачове, вкарани голове и т.н.
2. Ако Бастош не играе, защо си мислиш, че ще го търпим до зимата. Примери бол- Марсиньо, Лопез и т.н..
3. Има клауза в договора, че ако някой иска да го купи през лятото, трябва да плати сума не по- малка от похарчената за него до момента. Информацията излезе в Гонг, като и за по- горните ми аргументи.
4.Нека Бастош първо подпише в понеделник и тогава да коментираме какво ще спечелим и какво ще загубим. По вашата логика, ако подпише за 3 години с нас, в края на периода ще загубим милиони, така ли?
Еми.. то може и да не го пуска треньорът да играе и така ще спестите от заплатата му.
Не мисля, че заплатата може да е обвързана с брой изиграни мачове. Виж, за бонусите към нея сигурно е така. Всъщност, договор още не е подписан, а от ГОНГ знаят какви са точките в него-доста странно ми се струва това. А ще го търпите, защото още един с неустойки ще е доста май и за чугунена глава като Батков.