Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Кашчей » 16 фев 2014 23:32

сини богове написа:
1. За да вземе 25 хил. евро трябва да се изпълнят някои условия- брой изиграни мачове, вкарани голове и т.н.
2. Ако Бастош не играе, защо си мислиш, че ще го търпим до зимата. Примери бол- Марсиньо, Лопез и т.н..
3. Има клауза в договора, че ако някой иска да го купи през лятото, трябва да плати сума не по- малка от похарчената за него до момента. Информацията излезе в Гонг, като и за по- горните ми аргументи.
4.Нека Бастош първо подпише в понеделник и тогава да коментираме какво ще спечелим и какво ще загубим. По вашата логика, ако подпише за 3 години с нас, в края на периода ще загубим милиони, така ли?

Еми.. то може и да не го пуска треньорът да играе и така ще спестите от заплатата му.
Не мисля, че заплатата може да е обвързана с брой изиграни мачове. Виж, за бонусите към нея сигурно е така. Всъщност, договор още не е подписан, а от ГОНГ знаят какви са точките в него-доста странно ми се струва това. А ще го търпите, защото още един с неустойки ще е доста май и за чугунена глава като Батков.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 17 фев 2014 01:15

Кашчей написа:
сини богове написа:
1. За да вземе 25 хил. евро трябва да се изпълнят някои условия- брой изиграни мачове, вкарани голове и т.н.
2. Ако Бастош не играе, защо си мислиш, че ще го търпим до зимата. Примери бол- Марсиньо, Лопез и т.н..
3. Има клауза в договора, че ако някой иска да го купи през лятото, трябва да плати сума не по- малка от похарчената за него до момента. Информацията излезе в Гонг, като и за по- горните ми аргументи.
4.Нека Бастош първо подпише в понеделник и тогава да коментираме какво ще спечелим и какво ще загубим. По вашата логика, ако подпише за 3 години с нас, в края на периода ще загубим милиони, така ли?

Еми.. то може и да не го пуска треньорът да играе и така ще спестите от заплатата му.
Не мисля, че заплатата може да е обвързана с брой изиграни мачове. Виж, за бонусите към нея сигурно е така. Всъщност, договор още не е подписан, а от ГОНГ знаят какви са точките в него-доста странно ми се струва това. А ще го търпите, защото още един с неустойки ще е доста май и за чугунена глава като Батков.

Договорът според Гонг е изготвен, но още не е подписан. Ти как мислиш, юристите на Левски сутринта в понеделник ли ще го подготвят? В едно интервю Батков обясняваше кога Бастош ще получи пълният си размер на заплатата, информацията беше на Гонг. Дали ще го търпим или не, зависи от СТ щаб на Левски. Защо не си коментирате Венци Христов, ами се занимавате с нас. Извинявай, забравих- Венци Христов е в Берое, щото Сашетата не можаха да го откраднат. За лиценза си говорете тогава- оуууууу, ми то и той под въпрос. Лоша работа. Бастош ще го коментирате като ви ушие след няколко кръга.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 фев 2014 06:22

сини богове написа:Договорът според Гонг е изготвен, но още не е подписан. Ти как мислиш, юристите на Левски сутринта в понеделник ли ще го подготвят? В едно интервю Батков обясняваше кога Бастош ще получи пълният си размер на заплатата, информацията беше на Гонг. Дали ще го търпим или не, зависи от СТ щаб на Левски. Защо не си коментирате Венци Христов, ами се занимавате с нас. Извинявай, забравих- Венци Христов е в Берое, щото Сашетата не можаха да го откраднат. За лиценза си говорете тогава- оуууууу, ми то и той под въпрос. Лоша работа. Бастош ще го коментирате като ви ушие след няколко кръга.

Откъде ти хрумна, че съм фен на ЦСКА, за да си коментирам Венци Христов :roll:
Ще трябва явно и на теб отделно да се разяснява, че мога да си коментирам каквото си искам!
Иначе тоя трябва много да го е закъсал, ако се съгласява да дойде в отбор, където му поставят условия, за да получи заплатата си, а не допълнителните бонуси към нея. Кога се изготвят договори аз много добре знам, но знам и , че това е конфиденциално и за да се знае от журналист трябва някой от "Левски" отново да е постъпил непрофесионално.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 фев 2014 09:24

3 12-минутки :mrgreen: :lol: Тия бегови и аз ще ги направя, бе :lol: Мале, мале, тоя сега ако се окаже, че не може да ходи по терена след 20-тата минута - не знам :mrgreen: Доньо или тоя, дето го е докарал, трябва да го обесят :lol: Но поне е що-годе познато лице :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 17 фев 2014 11:56

Кашчей написа:
сини богове написа:Договорът според Гонг е изготвен, но още не е подписан. Ти как мислиш, юристите на Левски сутринта в понеделник ли ще го подготвят? В едно интервю Батков обясняваше кога Бастош ще получи пълният си размер на заплатата, информацията беше на Гонг. Дали ще го търпим или не, зависи от СТ щаб на Левски. Защо не си коментирате Венци Христов, ами се занимавате с нас. Извинявай, забравих- Венци Христов е в Берое, щото Сашетата не можаха да го откраднат. За лиценза си говорете тогава- оуууууу, ми то и той под въпрос. Лоша работа. Бастош ще го коментирате като ви ушие след няколко кръга.

Откъде ти хрумна, че съм фен на ЦСКА, за да си коментирам Венци Христов :roll:
Ще трябва явно и на теб отделно да се разяснява, че мога да си коментирам каквото си искам!
Иначе тоя трябва много да го е закъсал, ако се съгласява да дойде в отбор, където му поставят условия, за да получи заплатата си, а не допълнителните бонуси към нея. Кога се изготвят договори аз много добре знам, но знам и , че това е конфиденциално и за да се знае от журналист трябва някой от "Левски" отново да е постъпил непрофесионално.

Добре де, Бастош е дърво и Левски се е набутал. Спи спокойно.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 17 фев 2014 12:52

Ръководството на Левски е поискало официално от колегите си от Лудогорец 1500 билета за сблъсъка с Лацио от 1/16-финалите за Лига Европа на 27 февруари в София.

Пропуските са предназначени за сините фенове, които искат да подкрепят римските орли срещу шампионите. От управата искат да им съдействат, за да не се получават грозни сцени на касите и купуването на билети за сектори, различни от този, предназначен за гостуващата агитка.

Поведението на сините привърженици може да изглежда на пръв поглед странно, но те от години поддържат приятелски отношения с агитката на Лацио и затова ще подкрепят италианския тим вместо българския.

Нали уж бяхте сами срещу всички, у-а, а то кво се оказа. Изображение :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 фев 2014 13:01

memnto написа:
Ръководството на Левски е поискало официално от колегите си от Лудогорец 1500 билета за сблъсъка с Лацио от 1/16-финалите за Лига Европа на 27 февруари в София.

Пропуските са предназначени за сините фенове, които искат да подкрепят римските орли срещу шампионите. От управата искат да им съдействат, за да не се получават грозни сцени на касите и купуването на билети за сектори, различни от този, предназначен за гостуващата агитка.

Поведението на сините привърженици може да изглежда на пръв поглед странно, но те от години поддържат приятелски отношения с агитката на Лацио и затова ще подкрепят италианския тим вместо българския.

Нали уж бяхте сами срещу всички, у-а, а то кво се оказа. Изображение :lol:

Аз лично съм ходил на дербито в Рим в агитката на Лацио, логично е и сега да ида. Фен съм на този отбор много години, нещо против?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 17 фев 2014 17:56

За кво са ни играчи за по един полусезон като и без това нямаме шансове за нищо?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 фев 2014 17:57

sin4ec написа: Аз лично съм ходил на дербито в Рим в агитката на Лацио, логично е и сега да ида. Фен съм на този отбор много години, нещо против?

Ама нещо те не ви искат. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 17 фев 2014 18:16

Red_Girl написа:
sin4ec написа: Аз лично съм ходил на дербито в Рим в агитката на Лацио, логично е и сега да ида. Фен съм на този отбор много години, нещо против?

Ама нещо те не ви искат. :lol: :lol:

Отново не си адекватна. Поне като не ги разбираш нещата не се напъвай излишно, че изглеждаш много смешно. Фенове на Левски редовно посещават мачове на Лацио, както и обратното. Има и снимки, ама през червените очила ще бъде трудно да ги видиш. Иначе запозната ли си как ви изритаха и ви биха в сектора на Рома? Питай по-дъртите прасета, те знаят, нека ти разкажат по-подробно. :lol: Нали гледате навсякъде да се мушнете, ама там не ви огря. :lol:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Върни се в “Левски”