Чаканият на "Герена": Божинов не спира да ми повтаря колко велик клуб е Левски
Божи86 го бива за агентче.
За зимата да му се постави задача да накара още някой негов приятел да дойде при нас. Не тип Тони Найка, а като тоя с добра визитка и качества.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Чаканият на "Герена": Божинов не спира да ми повтаря колко велик клуб е Левски
Вълчан написа:Явно се изгражда силен отбор.Намериха се пари ..новите са добри за Българските стандарти.Очаквам много силна пролет а и завършек на първенството.
Sstefanov написа:Вълчан написа:Явно се изгражда силен отбор.Намериха се пари ..новите са добри за Българските стандарти.Очаквам много силна пролет а и завършек на първенството.
Очаквам да фалираме, защото тези пари не се знае от къде са и кога ще му писне на шофера.
blue avalanche написа:Sstefanov написа:Вълчан написа:Явно се изгражда силен отбор.Намериха се пари ..новите са добри за Българските стандарти.Очаквам много силна пролет а и завършек на първенството.
Очаквам да фалираме, защото тези пари не се знае от къде са и кога ще му писне на шофера.
Ми щом очакваш да фалираме, що си правиш труда да пишеш?
Sstefanov написа:Вълчан написа:Явно се изгражда силен отбор.Намериха се пари ..новите са добри за Българските стандарти.Очаквам много силна пролет а и завършек на първенството.
mikata написа:Сърбина от март не е играл поради контузия!
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, metodito и 13 госта