Полицията намери наркотици във фенклуб на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Полицията намери наркотици във фенклуб на Левски!

Мнениеот tiamat » 26 ное 2011 17:37

istinskilevskar написа:Абе пубертети малоумни.
Нападате един човек ,който казва истината,че заради него Левскари нямало да пишат във форум !!!
А знаете ли колко Левскари не ходят на мач на Левски ,заради тази шайка наркомани ,които защитавате тук !!!
Знаете ли колко пребити Левскари има от тези наркодилъри София запад !?!
Те са главните виновници на мач на Левски на Герена в сектор "Б" да има по 200 човека !
Нещо ,което никога през годините не се е случвало !
Наркодилърите са виновни,че все повече хора мразят Левски-последните изцепки във Варна(наръганите момичета с ножове)!!!
И да, вчера по телевизията казаха,че момчето,което е с опасност за живота е пребито от фенове на Левски !!! Перфектен имидж за отбора на народа !!!
Кой спонсор ще си даде парите на нас ,като имаме такива престъпници ,като София запад,които са лицето на Левски ???
Всички знаем ,че са наркодилъри и престъпници,но нямало проблеми защото били направили много за сектора-напротив !Разбиха сектора и сега сме на нивото на Славия и Локо Сф с по 200 човека в сектора и по 700 на мач !!!Затвориха сектор "В",заради тези уроди !!!Кой нормален Левскар ще иска да иде на стадиона като знае какви отрепки има до себе си ?!?
ОСЪЗНАЙТЕ СЕ и не се излагайте ,като си затваряте очите за неща,които вредят на клуба !!!

+1

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 26 ное 2011 23:14

tiamat написа:
istinskilevskar написа:Абе пубертети малоумни.
Нападате един човек ,който казва истината,че заради него Левскари нямало да пишат във форум !!!
А знаете ли колко Левскари не ходят на мач на Левски ,заради тази шайка наркомани ,които защитавате тук !!!
Знаете ли колко пребити Левскари има от тези наркодилъри София запад !?!
Те са главните виновници на мач на Левски на Герена в сектор "Б" да има по 200 човека !
Нещо ,което никога през годините не се е случвало !
Наркодилърите са виновни,че все повече хора мразят Левски-последните изцепки във Варна(наръганите момичета с ножове)!!!
И да, вчера по телевизията казаха,че момчето,което е с опасност за живота е пребито от фенове на Левски !!! Перфектен имидж за отбора на народа !!!
Кой спонсор ще си даде парите на нас ,като имаме такива престъпници ,като София запад,които са лицето на Левски ???
Всички знаем ,че са наркодилъри и престъпници,но нямало проблеми защото били направили много за сектора-напротив !Разбиха сектора и сега сме на нивото на Славия и Локо Сф с по 200 човека в сектора и по 700 на мач !!!Затвориха сектор "В",заради тези уроди !!!Кой нормален Левскар ще иска да иде на стадиона като знае какви отрепки има до себе си ?!?
ОСЪЗНАЙТЕ СЕ и не се излагайте ,като си затваряте очите за неща,които вредят на клуба !!!

+1

+1948 евала за коментара!
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 ное 2011 00:16

trayan16 написа:
milen.hristov написа:
trayan16 написа:Всичко е заради Разград!И аз бях там,бях един от първите,които почнаха да го псуват тоя,никой не ни е давал тон,всичко беше спонтанно!

Щом си политически активен гласува на изборите или забрави.Абе важното е да се псува Бойко

Гласувах на изборите още в 7 сутринта!Според теб тия,които изведнъж почнахме да скандираме против Бойко не живеем в България и не виждаме,че държавата ни се връща 30 години назад!Народа не може да бъде излъган!

И за кого гласува, кой е по -способен в момента.Браво,че си гласувал

trayan16

Мнениеот trayan16 » 27 ное 2011 00:23

В сравнение със сегашното управление ВСЕКИ е по-способен,които си избереш ще се справя по-добре!Няма как всяка вечер да гледам един необразован човек да се изявява като Тодор Живков Втори,да говори абсолютни небивалици и да оставам безучастен!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 дек 2011 07:55

Полицията е наблюдавала от месеци фенклуба на Левски, в преди седмица бяха откриха купища най-различни наркотици, съобщиха от 5-то РПУ за ТВ7. Противно на твърденията на фракцията "София-Запад", която твърдеше, че дрогата не е била складирана в помещението, в което са се събирали феновете, от полицията заявиха, че тя е била намерена именно там. Според служителите на реда няма как това да стане случайно, тъй като достъпът до средата на феновете е изключително ограничен и много трудно някой може се вмъкне сред тях, за да подхвърли това сериозно количества забранени вещества.

„Водено е дълго наблюдение на фенклуба. Просто бе нужен удобен момент, в който да се проведе акция, за да бъде оползотворена работата на хората. Няма как да се подхвърли току-така дрога там. Това е едно затворено общество, в което няма случайни хора. Това означава, че някой вътрешен човек го е направил. Количеството дрога, което бе открито, е достатъчно, за да ни наведе на мисълта, че вътре се е търгувала с наркотици“, заяви пред ТВ7 Емил Комитски, началник група 5-то РПУ София.

Припомняме, че преди седмица полицията иззе голямо количество наркотици и арестува седем души от фенклуб на футболен отбор, съобщиха от пресцентъра на МВР. Става въпрос за клуб на привържениците на Левски на ул. "Симеон". Разследването на криминалисти на столичното Пето районно управление и сектор "Наркотици" започнало след получена информация, че във фенклуб мъж с татуировки на главата, изобразяващи паяжина и надпис "България", продава дрога.

В хода на започналата операция служители на районното управление задържали в района на професионална гимназия в София двама криминално проявени и регистрирани за притежание на наркотици. У 17-годишния те открили полиетиленово топче със зелена тревиста маса и синьо хартиено пакетче с бяло прахообразно вещество.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 01 дек 2011 19:00

Тотва е ясно от много време.. И трябва да си наистина зле, за да го отречеш...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 02 дек 2011 23:22

Red_Girl написа:Тотва е ясно от много време.. И трябва да си наистина зле, за да го отречеш...

А ,че във вашият фен клуб се занимават с проституция,ще отречеш ли?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Офтопик:
На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 дек 2011 01:35

фифи перото написа:
Red_Girl написа:Тотва е ясно от много време.. И трябва да си наистина зле, за да го отречеш...

А ,че във вашият фен клуб се занимават с проституция,ще отречеш ли?!

там не съм стъпвала..и не знам кво е положението..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 03 дек 2011 09:14

Red_Girl написа:там не съм стъпвала..и не знам кво е положението..

Но си стъпвала в нашият фен клуб и си наясно с положението? :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 04 дек 2011 13:32

Rivaldo10 написа:
Red_Girl написа:там не съм стъпвала..и не знам кво е положението..

Но си стъпвала в нашият фен клуб и си наясно с положението? :lol:

Не точно, но не е тук мястото да го казвам. ;) Знам достатъчно и мога да го докажа. :)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Левски”