Калмар-Левски, тв излъчване и линкове.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Re: Калмар-Левски, тв излъчване и линкове.

Мнениеот joring » 28 юли 2010 13:28

LaRgO написа:Optimistik и joring ще ми отговорите ли Булсатком от кой са купили правата за мача Калмар - Левски,след като нито една шведска телевизия няма да предава мача ? От кой купиха тв правата ? Нали много ги защитавате ? Отговорете или не искате ?

Мисля вече ти отговорих кой може да ти отговори на въпроса?
И какво има да защитаваме? Никой друг няма дори желание да излъчи мача.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 28 юли 2010 13:29

joring написа:
LaRgO написа:Optimistik и joring ще ми отговорите ли Булсатком от кой са купили правата за мача Калмар - Левски,след като нито една шведска телевизия няма да предава мача ? От кой купиха тв правата ? Нали много ги защитавате ? Отговорете или не искате ?

Мисля вече ти отговорих кой може да ти отговори на въпроса?
И какво има да защитаваме? Никой друг няма дори желание да излъчи мача.

Аз знам отговора,защо да им звъня ? Питам теб,защото каза,че са купили правата и аз те питам от кой ?

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 28 юли 2010 13:32

LaRgO написа:Аз знам отговора,защо да им звъня ? Питам теб,защото каза,че са купили правата и аз те питам от кой ?

Не се опитвай да преиначаваш думите ми, м/у купуване и предварителна договорка има голяма разлика!
Believe in better

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 28 юли 2010 13:36

joring написа:
LaRgO написа:Аз знам отговора,защо да им звъня ? Питам теб,защото каза,че са купили правата и аз те питам от кой ?

Не се опитвай да преиначаваш думите ми, м/у купуване и предварителна договорка има голяма разлика!

Каза за договорка,а не за предварителна договорка ! Има все пак някаква разлика.От Булсатком заявиха,че са купили правата и за двата мача с Калмар.А дори и да е договорка,била тя и предварителна,с кой са я сключили тая договорка ? Както и да е,не искаш да кажеш,че всъщност БСК не са купували никакви права за мача,защото няма от кой,след като нито една шведска тв няма да предава мача ! Само лъжат,за да привлекат още абонати
Последна промяна от LaRgO на 28 юли 2010 13:45, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 28 юли 2010 13:45

LaRgO написа:Каза за договорка,а не за предварителна договорка ! Има все пак някаква разлика.От Булсатком заявиха,че са купили правата и за двата мача с Калмар.А дори и да е договорка,била тя и предварителна,с кой са я сключили тая договорка ?

Къде си видял да заявят нещо от бск? Вярно не са го и отрекли, но...
Всичко е писано от някой някъде си, бск си имат сайт, тв+ си има сайт, имат си форум, никъде не пише официално, че са закупили каквото и да било.
Дори и в инфото, че от бск може да не излъчи мача е цитиран някой си Евгени Ставрев.
LaRgO написа: Само лъжат,за да привлекат още абонати !

Защо тогава никой не ги съди?
Believe in better

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 28 юли 2010 13:48

joring написа:
LaRgO написа:Каза за договорка,а не за предварителна договорка ! Има все пак някаква разлика.От Булсатком заявиха,че са купили правата и за двата мача с Калмар.А дори и да е договорка,била тя и предварителна,с кой са я сключили тая договорка ?

Всичко е писано от някой някъде си, бск си имат сайт, тв+ си има сайт, имат си форум, никъде не пише официално, че са закупили каквото и да било.
Дори и в инфото, че от бск може да не излъчи мача е цитиран някой си Евгени Ставрев.

LaRgO написа: Само лъжат,за да привлекат още абонати !

Защо тогава никой не ги съди?

Знаеш отговора.Защото живеем в корумпирана държава

Навсякъде излезе,че БСК са купили правата за всички мачове на Левски.По-тeхният скайп също го потвърдиха !

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 28 юли 2010 13:53

LaRgO написа:Навсякъде излезе,че БСК са купили правата за всички мачове на Левски.По-тeхният скайп също го потвърдиха !

Навсякъде, но в тяхните сайтове нито дума?
Каките от кол-центъра не могат да се водят за капацитети.
LaRgO написа:Знаеш отговора.Защото живеем в корумпирана държава

Аз за момент си помислих, че всичко е заговор срещу Левски, защото с мачовете на ЦСКА няма проблеми. :mrgreen:
Believe in better

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 юли 2010 13:57

След като нищо не са купили-защо го рекламират със седмици? Според мен, щом една телевизия цяла седмица твърди, че ще дава мач, значи има правата да го излъчва. Или нещо моята логика е грешна?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 28 юли 2010 13:59

joring написа:
LaRgO написа:Навсякъде излезе,че БСК са купили правата за всички мачове на Левски.По-тeхният скайп също го потвърдиха !

Навсякъде, но в тяхните сайтове нито дума?
Каките от кол-центъра не могат да се водят за капацитети.

Ами аз не съм видял в техните сайтове да пише,че са купили правата за ЦСКА - Клифтънвил, Рудар - Литекс ама ги дадоха.Колкото до скайпа,в него пишат лица на БСК нали ? Да.Направен е за въпроси и отговори нали ? Да.Каките трябва да знаят всичко което ги питаш нали ? Да.
На хората им стига да ги питат в скайп за правата и те им вярват,независимо,че ги питат в скайп

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 28 юли 2010 14:01

rhaegar написа:След като нищо не са купили-защо го рекламират със седмици? Според мен, щом една телевизия цяла седмица твърди, че ще дава мач, значи има правата да го излъчва. Или нещо моята логика е грешна?

Точно така ! Те го рекламират,рекламираха,че ще дават мача Дъндолк-Левски и рекламираха,че ще дават Калмар - Левски ! И двата мача няма да ги дават.Е не са ли мошенници ?

Върни се в “Левски”