Мнениеот drvasko98 » 20 окт 2025 12:24
Сега малко коментар по същество. Мач с много футбол колкото имаше през общо последните 10 години в гостуванията ни на Тича показан и от двата отбора, малко да не кажа изключително малко грубости. Можеше да завърши и с трите знака. Много добри треньорски реакции в определени моменти, които променяха и обръщаха играта на няколко пъти (влизането на Рупанов, влизането на Златев и Калкан, влизането на Камдем). На мен лично не ми допада, че Макун не играе, но сигурно има причини. Влизането на Акрам Бурас и сядането на пейката на Костадинов промени напълно балансът на играта в халфовата линия, която се отразява изключително върху играта на...централния нападател, който направи най-добрия си мач с много взети топки, влизания в коридор, три потенциални голови паса и двата гола. Има още какво да се желае от крилата, както и от спокойствието в разиграването и изнасянето на топката. През 1990, 2000 и 2010 след подобна победа щях да съм пълен оптимист за титлата, сега не е точно така, но на този етап се виждат шансове. Георги Лазаров показва страхотни неща в атака, трябва да се отбележи това, цялостното му отиграване при гола беше на изключително ниво