efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот rhaegar » 20 окт 2025 09:40

tmanolov написа:
rhaegar написа:Ама какви са сега тези поръчани от господарката първи страници?

шъ одиш ли на аграрите в събота? Че се чудя дали да водя децата у ВИП-а, дето не съм бил от последния мач на Мъри, или скромно да направя друг сектор?

Е мисля да ходя, да.
Остави ги тях във ВИП-а на топло, пък ти ще слезнеш малко при простосмъртните Изображение То ако са пак 1000 човека на стадиона, може да си говорим и като отвориш джама там Изображение
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 окт 2025 09:48

mikata написа:Веласкес има кой да пусне, а не като Костов.
Не му беше проблема това на Костов.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 окт 2025 09:59

rhaegar написа:
tmanolov написа:

шъ одиш ли на аграрите в събота? Че се чудя дали да водя децата у ВИП-а, дето не съм бил от последния мач на Мъри, или скромно да направя друг сектор?

Е мисля да ходя, да.
Остави ги тях във ВИП-а на топло, пък ти ще слезнеш малко при простосмъртните Изображение То ако са пак 1000 човека на стадиона, може да си говорим и като отвориш джама там Изображение

Няма, дават го хубаво време, гроздето вече е обрано, така че новософиянци ще са си НА София, а и май е рано да се слага зелето, плюс, че сме първи и е в сравнително приличен час, та очаквам поне 8000 да има. ще ти драсна телефон на лично, да се разберем
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 окт 2025 10:09

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Веласкес има кой да пусне като бройка , но не и като качество.
Пусна Рилдо и за малко да асистира за гола на варненци за 2:2

Съвършено вярно, което прави от Веласкес много добър, да не кажа отличен тренер за наличния материал. както съм казал, аз не го критикувам, само отчитам огромният късмет и вързия, което е прекрасно, защото се случва на любимия ни отбор, а не на противника. просто отбелязвам да няма самозабравяне :geek:

Ясно ми е , че иска да мистър найс гай , да подкрепя играчите си и да не говори негативно , НО!!!
В даден момент трябва да постави мажоритарния ни собственик под напрежение и да заяви - Ако наистина искаш да станем шампиони , трябват ни нови и по-добри играчи.

да, ама така се поставя и сам под напрежение, а това не е добра стратегия. Сега няма заявени цели и всичко е бонус, а и масата левскари са на принципа на сварената жаба и нямат драма с липсата на цели, което е уин-уин ситуация и за Веласкес, и за г.з. - за какво му е да се напряга? Отделно, той е с подобрена заплата (хондата да каже повече или по-малко от рибарчето), сигурен договор, прилични успехи - за чий му е да се набива сам между шамарите и да заявява цели, че и да поставя искания? Мъри не се нави да бъде жертвен агнец, та един чужденец ли?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 20 окт 2025 10:47

OT18 написа:Като неутрален ще кажа, че Левски второто полувреме за пръв път показа, че може да има претенции да пребори Лудогорец в сегашната му форма(там ще сменят треньора и предполагам ще си вземат пак титлата), въпреки че и Черно море тая година са далеч от добрите си дни(съдийската благосклонност ги държи в челото засега.)
Въпросът при вас е, че треньора ви подходи панически и тоя път му върза, ама това става веднъж на 10мача., а и морето много изтърваха и първото да ви приключат и второто да се върнат от нищото.
Сега усещам как "вашите" журналисти ще леят суперлативи и ще ви вдигнат в небето и после ще дойде приземяване. Имате скандални неможачи в състава, а те ги представят като супер звезди,таланти и т.н.
Дори Вуцов е типичния български вратар, както и вашия кадър на отсрещната врата днес. Никакъв усет за центрирания, излизания, игра с крака и т.н. Един рефлекс и толкова.

Боже, колко глупости написани тук...

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 20 окт 2025 10:55

Страхотна победа, изключително важна на най-трудния стадион за нас. Но трябва да си кажем, че Левски игра слабо първото полувреме, което старата ни слабост. Второто вдигнахме оборотите и се видя, че в България можем да надиграем всеки. Лошото е, че трудно държим това темпо за целия мач. Вчера имаме над 20 допуснати удара и поне 10-11 точни. Това не говори добре за играта ни през целия мач. Веласкес трябва внимателно да анализира тази среща и да отчете и изчисти слабостите на отбора.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 20 окт 2025 11:08

Регъре освен един шамар да му люснеш на манолката да се освести малко, че много глупости взе да говори напоследък, а изглежда интелигентен човек.

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 20 окт 2025 12:24

Сега малко коментар по същество. Мач с много футбол колкото имаше през общо последните 10 години в гостуванията ни на Тича показан и от двата отбора, малко да не кажа изключително малко грубости. Можеше да завърши и с трите знака. Много добри треньорски реакции в определени моменти, които променяха и обръщаха играта на няколко пъти (влизането на Рупанов, влизането на Златев и Калкан, влизането на Камдем). На мен лично не ми допада, че Макун не играе, но сигурно има причини. Влизането на Акрам Бурас и сядането на пейката на Костадинов промени напълно балансът на играта в халфовата линия, която се отразява изключително върху играта на...централния нападател, който направи най-добрия си мач с много взети топки, влизания в коридор, три потенциални голови паса и двата гола. Има още какво да се желае от крилата, както и от спокойствието в разиграването и изнасянето на топката. През 1990, 2000 и 2010 след подобна победа щях да съм пълен оптимист за титлата, сега не е точно така, но на този етап се виждат шансове. Георги Лазаров показва страхотни неща в атака, трябва да се отбележи това, цялостното му отиграване при гола беше на изключително ниво

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 окт 2025 12:38

Serafim написа:
W84me написа:Терена на нивата бил добре ама факла дето е 50 грама угаснала потъва, като я метнеш от трибуните...

Още като почна мача ми направи впечатление, че не е косена и топката подкача. Това са си дребни трикове срещу от при, които обичат да играят повече с топката. Следващия път може да наводнят двата фланга. :)

Нива не се коси. Нивите се орат.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 окт 2025 12:42

tmanolov написа:

Вър'и, вър'и във Випа, за да затвърдиш късмета и да отметнем невървежа. Само ти можеш да премахнеш старата магия пре Хулио.

Върни се в “Левски”