ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа

Мнениеот CSKA69 » 29 авг 2025 10:59

Влизането на Лудогорец в групите на Лига Европа е лоша новина за останалите отбори в България. Обратно на очакванията, че европейските мачове ще ги разконцентрират и първенството ще остане малко на заден план, всъщност това ще ги поддържа в перфектен игрови ритъм и спокойно още на полусезона могат да дръпнат на върха ;)
Изображение

Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 авг 2025 11:02

W84me написа:Хамрун се класирали за основната фаза ама играли с ФК РИГА! Ебем ти регламента.

В Шампионския поток докрая играеш само с шампиони, подразбира се отпадали от горните турнири.. И все някой некадърник влиза в ЛК. Трябва да направиш серия от чудеса от глупости да не се класираш

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 29 авг 2025 11:05

Голямото приземяване.
Няма класичка за повече , а когато отсреща я има ......
Да видим в България как ще е , че като нищо ще се хлъзнат по наклона от тия 4 гола.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 авг 2025 11:07

LoveAndPeace написа:Голямото приземяване.
Да видим в България как ще е , че като нищо ще се хлъзнат по наклона от тия 4 гола.

Беше ли на мача бре, разкажи
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 авг 2025 11:11

drvasko98 написа:
W84me написа:Хамрун се класирали за основната фаза ама играли с ФК РИГА! Ебем ти регламента.

В Шампионския поток докрая играеш само с шампиони, подразбира се отпадали от горните турнири.. И все някой некадърник влиза в ЛК. Трябва да направиш серия от чудеса от глупости да не се класираш

Линкълн ред импс (Гибралтар) - с едно смешно стадионче, тип на Горно нанадолнище, че си баш такова там редовно играят плейофи в лигата на скъсаняци, а веднъж дори се класират за групите. Ма са шампиони. Тази година за малко да влезе и шампионът на Сан Марино - и те играха плейоф...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 авг 2025 11:26

То както е тръгнало може и Санта Хулия, дето навремето ги отстранихме с 9:0 да влезе в групите, та тогава да видиш майтап...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 авг 2025 11:42

Според мен малко се прекалява с критиките към отбора. Да, холандците ни биха здраво и най-лошото е, че трябва да признаем огромната разлика между тях и нас, но с бесене на играчите какво ще постигнем в момента?
Другите критики, които не разбирам, е защо почнал онзи, пък този що тогава влязъл, пък трябвало еди кой си да почне еди къде си. Абе, да не би тука да пишат хора от щаба на сеньоро, които са запознати в детайли със здравословното състояние, физическата форма и индивидуалните качества на всеки един играч в отбора, съпоставени с тези на холандците? :roll:
Щях да добавя, че двата мача с холандците трябва да ни стимулират да запретнем ръкави и да започваме здрава работа, ама като знам кой кара влака при нас ... няма смисъл да се хабя.
Порадвахме се, повълнувахме се, а след края на медения евромесец логично се връщаме в кочинката. Няма срам в това отпадане, особено предвид явната разлика в класите на двата отбора и пропастта между родния и холандския футбол. Това е.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 29 авг 2025 11:49

tmanolov написа:

Ако трябва да съм честен , енергията в сектора и тоя хайп ме върнаха години назад , когато станахме шампиони в Надежда и онова - Левски обичаме те.
Избушихме ги и преносно и буквално (за съжаление) , футболно ще ни отбележат и отметнат , но от към подкрепа :lol: :lol: няколко дузина телефона и една , две камери си запечатаха представянето ни.
Очеизваждащо е , че всички очакват да станем шампиони , което може да е голям ритник в ташаците в края на сезона.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 авг 2025 11:50

Цунами не може да играе ЦЗ в схема с 4 защитници. Ваденето на Макун с цел да се изненада противника при изнасянето на топката беше от тези промени, които изненадват първо собствения отбор и докато преодолее изненадата стана 2-0. Към другите промени нямам оретенции

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 авг 2025 12:06

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:

Ако трябва да съм честен , енергията в сектора и тоя хайп ме върнаха години назад , когато станахме шампиони в Надежда и онова - Левски обичаме те.
Избушихме ги и преносно и буквално (за съжаление) , футболно ще ни отбележат и отметнат , но от към подкрепа :lol: :lol: няколко дузина телефона и една , две камери си запечатаха представянето ни.
Очеизваждащо е , че всички очакват да станем шампиони , което може да е голям ритник в ташаците в края на сезона.

Благодарим Ви!
Вашата постоянна подкрепа през мача заглушиха калпав коментатор и нереализирана игра. Накарахте ни да се чувстваме горди Левскари въпреки всичко и всички.
Поклон!

Върни се в “Левски”