ЛК: Левски (София) - Сабах, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Highlander
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - Сабах, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот Highlander » 08 авг 2025 09:40

drvasko98 написа:Играхме срещу отбор вкарал 11 гола в 4 мача в ЕКТ, който изглеждаше на моменти жалко снощи, а в последните около 15 минути не знаеше къде се намира. Нашите играят колкото могат, а испанецът води отлично мачовете. Ако продължаваме да не допускаме голове, има вероятност да не губим. Стара божиновска поговорка

Да не забравяме, че и Сабах вкара пет гола в двата мача, и победи като гост с 3:2 отбора на Целие, който с 300 зора ги е бил в продълженията малко преди да се стигне до дузпи. Същия Целие вчера победи швейцарския Лугано като гост с 5:0, а четири дни по-рано пак при гостуване е победил в мач за първенството настоящия шампион на Словения Олимпия Любляна също с 5:0. Същия Целие миналата година игра четвъртфинал в Лига на конференциите срещу Фиорентина, като отпада много трудно от тях.
Та май Сабах не е много случаен отбор. Дано излезем краен победител, защото очаквам тежък реванш в Азербайджан.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 08 авг 2025 09:45

SANSIRO7 написа:... Не зная, какво повече искате!
Да играем футбол! Играчите да мислят! Да виждат съотборниците си, които са свободни, вдигнали са ръце и молят топката да им бъде подадена! Да се пускат много повече пасове напред!!! Да се пробива и подава през центъра на защитата на противника! Вчера над половината пробиви на Сабах бяха такива, но онези имат треньор, който ги учи да атакуват и да играят футбол.
Последните 10-а минути на редовното време и особено между 79-85-а минута нашите не подаваха напред, а само настрани и назад и логично не можеха да изнесат топката. Добре, че се появи играч, който още не е научен да подава назад, а все още подава напред, та да живнем в последните минути.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 08 авг 2025 09:47

LoveAndPeace написа:
olfix написа:Чета тука мнения , че нищо не били играли, че бил най-слабият ни мач, не знам си какво. Абе , хора, я слезте малко на земята! Отборът бележи невероятен прогрес, сравнен с миналата година. Какъв спорт гледате? За качване на нивото в офанзивен план трябват коренно различни играчи, които струват пари и то много. Левски играе прекрасно, за ресурса, с който разполага. И най-после има треньор, който определено си разбира от работата.

Както испанските медии казват - Футбол в който да се влюбиш :lol: :lol: :lol:

Написал съм каквото мисля. Ваденето на думи от контекста не е коректно.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 авг 2025 09:49

Не гледах мача, но победата си е победа. Ако продължим ще е грехота ръководството да не осигури поне класен нападател.
Последна промяна от realno на 08 авг 2025 14:37, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 08 авг 2025 10:05

Лугано са тотални аматьори в момента (в голяма игрова криза са), а Целие са бившия Публикум, който Левски разби с 3:0 преди години. Сабах са си точно на нивото на Славия и играят по същия гнусен начин. Левски просперира, но най-вече в дефанзивен план. В атака явно си трябва допълнителна треньорска експертиза, защото дон Хулио не я притежава. Затова и Раев и Боримиров са нападатели, но явно с нищо не помагат в тактически план на отбора, а никой не им пречи. Това, че са началници, не им забранява да помогнат на треньорски щаб, ако виждат, че нещо не върви.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 авг 2025 10:20

olfix написа: Написал съм каквото мисля. Ваденето на думи от контекста не е коректно.

Ами и ние сме написали каквото мислим... Като не ми харесва играта или според мен сме играли слабо какво да напиша?
Понякога славизацията на някои от вас ме изумява...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 08 авг 2025 10:26

Веласкес да не е Гуардиола , как да ги НАКАРА да вкарат, когато качествата им са лимитирани? Експертизата е на път да похаби треньора, като не му взимат качествени футболисти.

Този Левски извлича максимума от тези играчи, а защо са толкова зле , трябва да попитаме "Екпертизата" и тяхната галактическа селекционна политика.

Литекс привлекоха Годой за 1,5 мил евра. Сума, която Палмите бяха осигурили около мачовете с Апоел. Подозирам, че е говорено с него. Защо не е в Левски? Ако е поискал голяма заплата - окей. В Литекс сигурно ще му я дават, но ако личните му условия не са били непоносими за нас, Сираков и Боримиров заслужават тричане.

Рупанов категорично влиза във форма и съм мега щастлив за него. Браво! Струва ми се, че е доста притеснен и Петков адски много му помага да се нагоди към тегавата обстановка при нас.

Асен Митков заслужава повече минути, въпреки, че ми скъсА нервите вчера.

Ако сме без Кирилов и Костадинов на реванша, на 99% съм сигурен, че ще отпаднем. Димитров вчера игра на инжекции и също е под въпрос.

Под радарите минава Сула, който ако влезе във форма, ще е един от играчите на сезона.

Рилдо е тотално разочарование, а грешката на Бала можеше да струва скъпо, дори си мисля, че отпадахме още снощи при 0:1 за тях.

Колкото и да ме е срам да си го призная, защото януари бях убеден, че Веласкес няма да издържи даже до Великден, ст. треньорът на Левски е единствения светъл лъч. Склонен съм да му се доверя на всичко прави и казва. Впрочем, Хулио започва да схваща в кой точно клуб е попаднал.

Още не сме се класирали. Ако играем така и на реванша, ще продължим.

САМО ЛЕВСКИ !
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 08 авг 2025 10:39

Като гледам играчите и трибуните, последното нещо, за което се сещам е "тегава обстановка"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 авг 2025 10:44

olfix написа:Чета тука мнения , че нищо не били играли, че бил най-слабият ни мач, не знам си какво. Абе , хора, я слезте малко на земята! Отборът бележи невероятен прогрес, сравнен с миналата година. Какъв спорт гледате? За качване на нивото в офанзивен план трябват коренно различни играчи, които струват пари и то много. Левски играе прекрасно, за ресурса, с който разполага. И най-после има треньор, който определено си разбира от работата.

Много хора трудно схващат, че да играеш в ЕКТ и да играеш в ефбати лигата, са две коренно различни неща, за да се сравнява отборът преди година и сега -Генчев нямаше шанса да играе в ЕКТ и да го видим там колко струва. От Хулио засега няма оплаквания откъм ефективност - да, играта ни е доста грозна, тип на Плешич в умрялото дружество, но пък ни се отплаща (основно на късмет). За мен снощи беше един от незабележителните мачове, в който играха като стил Славия 1 и Славия 2, като на Славия 1 ѝ се усмихна късметът да вкара гол в последната възможна секунда, с което наказа лежането на Славия 2.

Победителите не ги съдят, така че лоша дума от мен няма да има - Хулио се справя с наличния материал (и доза късмет). Дано имаме шанс и в Баку, където също ще е доста трудно и двубоят изобщо не е решен - не вкарваме лесно, но и не получваме лесно, така че ново 0:0 ще е добър резултат за нас. Дано - в момента са ни необходими тези точки и пари, красивата игра спокойно може да мине на заден план!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 08 авг 2025 10:45

Напълно подкрепям колегата Muaddib за мнението, като правя корекция, че всъщност Годой е взет за 1.5 млн. ЛЕВА, а не евро., поне според медиите, като сумата може да достигне до около 2 млн. с бонусите.
Дон Хулио за момента върши чудеса с играчите, които разполага. Да, той има достатъчен брой играчи, най-малко по двама за всеки пост, лошото, е че те не са равностойни. Вижда се, че резервите не са на нивото на титулярите, а титулярите са с лимитирани възможности, които за съжаление не могат да ни вкарат в груповата фаза или да се борим за титлата. Въпреки всичко, Веласкес се справя повече от добро, наблягайки на защитата. Но той не получава особена подкрепа от ръководството, които трябваше да осигурят поне двама атакуващи играчи още след мачовете с Апоел.
За съжаление смятам, че това е върха на този отбор и повече няма какво да се изстиска от играчите. Дано не съм прав.

Върни се в “Левски”