efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 14:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 14:30 ч.
Да ги комбинират в един, двама :)
Сега слушах пресконференцията на Веласкес и коментара на Нико Петров, който каза, че Хулио е по-подходящ за анализатор отколкото за треньор, защото обяснява какво е трябвало да стане и защо не е станало, а всъщност неговата работа е да направи така, че да стане. На Хулио му остават доста важни мачове да се докаже, като се почне още от Арда, после идват Ботев, Берое, Числото, Ч Море. А после и плейофите, които са изключително важни да задържим второто място. Само да не стане така, да се борим за четвъртото, защото ако другите не бъркаха, нямаше да имаме тази комфортна преднина.
-
- Контакти:
Ако някой си е помислил, че Хулио е някакъв страшен треньор на база на първите няколко мача и сме ударили кьоравото - ами не, не е. В два поредни мача настъпа една и съща мотика. Индивидуалните грешки щяха да му изядат главата в два поредни мача, а Славия щяха да го метнат с балкански футболни приьоми, за каквито сигурно даже не е подозирал, че съществуват.
Скоро сигурно ще започне да овиква футболистите и да им показва персоналните грешки и разни такива, като Джемили, дето уж тъкмо им беше дошло настроението, рязко ще го загубят пак.
Скоро сигурно ще започне да овиква футболистите и да им показва персоналните грешки и разни такива, като Джемили, дето уж тъкмо им беше дошло настроението, рязко ще го загубят пак.
Не съм гледал мача по тв и рискувам да изтупкам някоя глупост .
По мое мнение сами сме си виновни, след като поведохме не трябваше да допускаме да ни обърнат . На всеки ,който малко та малко следи българския футбол му е ясно,че веднъж Славия поведе ли ти , оттам нататък футбол не се играе .Отделно и ако съдията им помага. Но затова ние сами сме си виновни изпусни питомното и после гони дивото.
Относно чк - беше доста далеч от мен ,но ми се стори доста пресилен , за ситуацията с дузпата не ми стана ясно защо не е дадоха , от 100 метра се виждаше ,че го дърпат .
Имаше ли реакция за първия гол на Славия - имаше фаул срещу Алдаир , не разбрах защо съдията ,не го даде ,а отсъди корнер за Славия .
Редовен ли беше 3-я гол на Славия ? Оттам от където съм нямаше как да видя дали нямаше засада. Дадоха ли линиите на ВАР-а?
Между другото всички знаем ,че Ники Кръстев има проблеми с ударите отдалеч ,особено ако са ниски и никога не ги лови ,а винаги боксира топката, много често я връща в полето . Защо нашите не го използваха ?
Не знам как е били по телевизора , но след като Левски остана с човек повече едва ли има повече от 20 минути игра. Цялото втроро полувреме дали имаше 15 минути игра?
На мен ми прави впечатление и не особено ефективната игра на нашите при корнери , при Ст.Генчев това ни беше основното оръжие . Донякъде си има логично обяснение при схем 3-5-2 ние имахме 5 играча около и над 190см ,които атакуваха топката и "плоските остри" центрирания на Бала бяха много опасни . Сега топката не се атакува ,а се изсипва някъде на втора греда ,където някой от нашите високи да играе с нея .
А на мача Локо -Лудогорец Кабака показа как се прави - 2 жълти картона преди 10-та минута , да си знаят Локото - "умиране има, отърване няма"
По мое мнение сами сме си виновни, след като поведохме не трябваше да допускаме да ни обърнат . На всеки ,който малко та малко следи българския футбол му е ясно,че веднъж Славия поведе ли ти , оттам нататък футбол не се играе .Отделно и ако съдията им помага. Но затова ние сами сме си виновни изпусни питомното и после гони дивото.
Относно чк - беше доста далеч от мен ,но ми се стори доста пресилен , за ситуацията с дузпата не ми стана ясно защо не е дадоха , от 100 метра се виждаше ,че го дърпат .
Имаше ли реакция за първия гол на Славия - имаше фаул срещу Алдаир , не разбрах защо съдията ,не го даде ,а отсъди корнер за Славия .
Редовен ли беше 3-я гол на Славия ? Оттам от където съм нямаше как да видя дали нямаше засада. Дадоха ли линиите на ВАР-а?
Между другото всички знаем ,че Ники Кръстев има проблеми с ударите отдалеч ,особено ако са ниски и никога не ги лови ,а винаги боксира топката, много често я връща в полето . Защо нашите не го използваха ?
Не знам как е били по телевизора , но след като Левски остана с човек повече едва ли има повече от 20 минути игра. Цялото втроро полувреме дали имаше 15 минути игра?
На мен ми прави впечатление и не особено ефективната игра на нашите при корнери , при Ст.Генчев това ни беше основното оръжие . Донякъде си има логично обяснение при схем 3-5-2 ние имахме 5 играча около и над 190см ,които атакуваха топката и "плоските остри" центрирания на Бала бяха много опасни . Сега топката не се атакува ,а се изсипва някъде на втора греда ,където някой от нашите високи да играе с нея .
А на мача Локо -Лудогорец Кабака показа как се прави - 2 жълти картона преди 10-та минута , да си знаят Локото - "умиране има, отърване няма"
Няма съмнение, това бе най слабият ни мач от началото на сезона. Факт е че в този мач няма футболист който да не подлежи на критика. Факт е че само за два мача инкасираме 5 гола. Това е твърде тревожно. Отдавна е факт че ние прекалено много сме занижили критериите за игра. За това може би е причината че прекалено много гледаме европейски футбол. Силно сме разтворили махалото от емоции. Едната седмица ги величаем, следващата ги смазваме от критика. Сега сме свидетели на това че отново малките мишленца излязоха от дупката и поискаха смяна на треньора. Докога! Истина е че с това ръководство големи цели не могат да гонят. Предварителните цели бяха второ място и купа. Купата я изпусната....е поне на 50% ще успеем.
Всички сме обединени в едно - Левски е над всички и над всичко.
Да не забравяме че Ливърпул чакаха три десетилетия за титлата. Ще чакаме и ние.
Само Левски!
Всички сме обединени в едно - Левски е над всички и над всичко.
Да не забравяме че Ливърпул чакаха три десетилетия за титлата. Ще чакаме и ние.
Само Левски!
-
- Контакти:
Между другото тоя Рапосо е много кухо парче. По едно време ми се нравеше и се чудех защо крета в Локо Сф. Играеш срещу Лудогорец, Кабака е рефер, а ти правиш такива влизания... Първия влиза на шпагат, какъвто бе нормален за 1985-та, а втория за такова закъснение в ДЮШ на тренировките ги вадят играчите и седят и гледат отстрани до края. В случая картоните му са нарисувани, а футболния интелект на Рапосо отговаря на чуденето ми защо крета в Локо Сф няколко години вече.
vvessel написа:Сега слушах пресконференцията на Веласкес и коментара на Нико Петров, който каза, че Хулио е по-подходящ за анализатор отколкото за треньор, защото обяснява какво е трябвало да стане и защо не е станало, а всъщност неговата работа е да направи така, че да стане. На Хулио му остават доста важни мачове да се докаже, като се почне още от Арда, после идват Ботев, Берое, Числото, Ч Море. А после и плейофите, които са изключително важни да задържим второто място. Само да не стане така, да се борим за четвъртото, защото ако другите не бъркаха, нямаше да имаме тази комфортна преднина.
Николай Петров е чудо на природата. Бивш капитан на юношите на Левски ( заедно с Николай Михайлов - бяха в една група), този главата тотално не го слуша . Държи един световен рекорд :lol: и за малко да приключи треньорската кариера на Мъри заради него :lol:
Тия разигравания отзад трябва да ги спре треньора веднага. Колко мача така ни заминаха и при Костов :oops:
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
honda написа:vvessel написа:Сега слушах пресконференцията на Веласкес и коментара на Нико Петров, който каза, че Хулио е по-подходящ за анализатор отколкото за треньор, защото обяснява какво е трябвало да стане и защо не е станало, а всъщност неговата работа е да направи така, че да стане. На Хулио му остават доста важни мачове да се докаже, като се почне още от Арда, после идват Ботев, Берое, Числото, Ч Море. А после и плейофите, които са изключително важни да задържим второто място. Само да не стане така, да се борим за четвъртото, защото ако другите не бъркаха, нямаше да имаме тази комфортна преднина.
Николай Петров е чудо на природата. Бивш капитан на юношите на Левски ( заедно с Николай Михайлов - бяха в една група), този главата тотално не го слуша . Държи един световен рекорд :lol: и за малко да приключи треньорската кариера на Мъри заради него :lol:
Какво бил направил някога, за мен това изобщо не е важно. Все едно да изтъквам как Сираков си свалил гащите пред нашата публика и как на полусезона отиде в пряк конкурент за титлата. За мен важното е какво прави сега. Оппа, ма то горе долу същото :)
В интерес а истината Нико Петров се изказваше много положително за Хулио в началото, но сега след поредица от провали малко прекалява с критиките, но има своето основание.
honda написа:Не съм гледал мача по тв и рискувам да изтупкам някоя глупост .
Абсолютно си прав. Тук беше нашата вина, че го допуснахме. Футбол след 55-та минута нямаше и всички знаехме какво ще стане. Не знам какво прави Дарко в треньорския състав ако не може да обясни на Веласкес как се играе срещу Славия и как Славия "играе".
honda написа:Относно чк - беше доста далеч от мен ,но ми се стори доста пресилен , за ситуацията с дузпата не ми стана ясно защо не е дадоха , от 100 метра се виждаше ,че го дърпат .
За червения картон дори слависта в студиото каза, че е класически ЧК. Дузпата - ако беше за Разград щеше да я даде.
honda написа:Редовен ли беше 3-я гол на Славия ? Оттам от където съм нямаше как да видя дали нямаше засада. Дадоха ли линиите на ВАР-а?
Не дадоха ВАР. Голяма мистерия. От едната камера изглежда, че е засада, от другата, че Охене го покрива. Според мен по-скоро няма засада.
honda написа:Между другото всички знаем ,че Ники Кръстев има проблеми с ударите отдалеч ,особено ако са ниски и никога не ги лови ,а винаги боксира топката, много често я връща в полето . Защо нашите не го използваха ?
Отново да кажа..каква е работата на Дарко в тоя щаб...
honda написа:Не знам как е били по телевизора , но след като Левски остана с човек повече едва ли има повече от 20 минути игра. Цялото втроро полувреме дали имаше 15 минути игра?
Второто беше трагедия. Според мен имаше 20-ина минути игра. Поне 3 пъти влиза медицинския екип а футболистът който лежеше не беше изкаран. На практика в 60-та минута вече мачът свърши и ритъмът се уби.
110 години любов!