metodito написа:Абе, хора, стига с тези съдии. Блъснал го. Той така си бяга с високо вдигнат крак, нали? Охене е стар вече. Мечката също. За мен Илиан надигра Хулио и това е. Но ние нямаме деветка. Аз не разбирам 90-килограмов мъж като Сангаре как пада така. Загубихме. Приемете го. В неделя бием и това е. Никой не може да каже, че ако бяхме отстранили "морето", щяхме да спечелим Купата. Кофти жребий. Ако ги бяхме срещнали на финала, 99% на "Васил Левски" щяхме да ги убием. Не би.
Че съдията повлия е факт. И не толкова с пресиленият червен картон на Охене, колкото с цялостните си отсъждания и допускането на варненския антифутбол. Мрънкачат не може да се каже, че е надиграл просто защото по обичайния тертип мачовете ни с тези катъри са от порядъка на 15-20 мин. на полувреме. Просто Хулио явно не е гледал достатъчно мачове на тези катъри, че да разбере за какво иде реч. Както и да е, имаме още три мача с катърите, дано си е извадил поука и стискаме палци на Каузата да вземе купата. Мисля, че ако не друго след днешния мач си капарирахме второто място.