ЕбемТиИЛигата 28 кръг/ Левски - ЦСКА-София (София) / 07.04.2024/ 14:45 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕбемТиИЛигата 28 кръг/ Левски - ЦСКА-София (София) / 07.04.2024/ 14:45 часа
15г.няма дъно.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
tmanolov написа:tamkuan написа:tmanolov написа:Кто чета коментарите, за пореден път се убеждам в едно - 500-те години не са били случайно толкова...
Вярно е не са случайни и са заради такива като тебе, аз не виждам ненормални коментари всеки е ядосан и вероятно всички знаем къде е вината , но нямаме пари да я променим говоря лични пари.
Мда, и на бай Васил, чието име срамим, така са му викали - като се освободим, кого ще си турим султан. 150 години по-късно нищо не се е променило, но пък много народ е описан от ефекта на Милграм и онзи на Дънинг-Крюгер….
Ми не , друго ти казах . 500-те години са заради такива като тебе и за 500 години сте се доразвили. Сети ли се колко зле са нещата.
Голям син тур за резултата, Карангов и люляците!
Аз си подкрепях отбора до последната секунда
В плейофите ще ги изгермечим тия леваци както и ще се класираме за Европа
Стига вайкане, само Левски и подкрепа докрай!
Аз си подкрепях отбора до последната секунда
В плейофите ще ги изгермечим тия леваци както и ще се класираме за Европа
Стига вайкане, само Левски и подкрепа докрай!
alexdb написа:vvessel написа:Много съм доволен, че не гледах мача. Слушах го по радиото, чат-пат се губеше обхвата, но като цяло разбрах че сме пълна трагедия, без отправен удар и сме се отървали само с 2:0. Прегледах няколко страници назад, но не видях говорителят на ръководството honda да обяснява как един-двама играчи прецакали мача, как съдията ни порязал, как до гола не сме били надиграни и как са ни били случайно. Случайна беше победата ни срещу Славия, нищо друго случайно няма в последните три мача. Знам какво ще стане и на четвъртия и няма да хода да го гледам. Даже изобщо няма да го гледам и слушам, а вечерта ще отворя някой сайт да видя резултата. Това става защото случайни хора управляват Левски, в това число и треньора.
По принцип избягвам да пиша за Стоилов откакто напусна Левски, но разликата с него и с Костов е огромна. При Стоилов биехме Лц или в най-лошият случай правим равен и то с помощта на съдията, при Костов просто ни размазват с рекорден резултат. При Стоилов тирейци не ни бяха вкарвали гол няколко мача и дори в един нямаха удар към вратата, при Костов ни попиляват и изпускат да ни бият с разлика, съответно ние нямаме удар към вратата. При Стоилов Андреев беше супер вратар, но не защото наистина е такъв, а заради желязната ни защита, при Костов е оплют и обвинен за всеки гол като накрая му нанизаха 5 и му разбиха психиката. Плюсът на Костов е че е уникален Калитко и успява да бие опашкарите, докато при Стоилов нещата доста се бяха закучили, а и той си показа пословичната твърдоглавост, която му изяде главата.
Всичко това го пиша не за да хваля Стоилов, а за да изпъкне несъстоятелността на Костов и неговите разбирания за футбола и за Левски като отбор. Тук някой пишат, че на Костов футболистите му били виновни, а Стоилов какви футболисти имал - ехее, класа !! Ами тия футболисти той си ги е избирали ги взимал за без пари . Някои от Б група, други от трета бразилска. При Костов имаше повече пари отколкото при Стоилов и за някои от тях се дадоха пари, но резултатът е плачевен. Не знам кой му е избирал играчите, вероятно и той е имал думата какви и кои играчи иска, но след две подготовки отбора е много зле тактически, технически и кондиционно и да се хвърля вината изцяло върху играчите е абсурдно и нелепо.
Но си има хора които сляпо си защитават треньора и дори да се надере насред Герена пак ще извадят от 10 кладенци вода да го оправдаят. Преди година така оправдаваха и Стоилов за 11-те мача. Аз бях един от най-големите му критици и смятам че критиките бяха съвсем заслужени. Това да критикуваш някой показва, че искаш да се подобри по някакъв начин. Ако приемаш безкритично случващото се, ти си една амеба и ти е все едно какво става. На мен не ми е все тая.
пп Ако някой се надява тая година на евротурнири, да забрави.
Ай ся от едната крайност в другата. При Стоилов видиш ли сме биели първите, ама нещо с последните не се палучило, та при напускането му бяхме 5-ти с бая по-малко точки от сега.
Айде сега погледни класирането и виж Тирейци колко точки имат от отборите в топ 6 и ние колко имаме. И само да отбележа, тия миналата година за една бройка не станаха шампиони без да са спечелили почти нищо от отборите от топ 6. Сега, с аналогични постижения са втори.
Та у нашенско като биеш тия от зоната от 7 до 16 място и вземеш някоя точица от тия в топ 6 си си гарантирал място в ЕКТ.
Иначе без да съм Хондата и без да съм възхитен от бродирането ни и супер-комбинативната и бърза игра мисля, че точно баламския първи гол реши мача. Ръгачите така или иначе до този момент не бяха създали нищо кой знае какво. Да имаха натиск и някои и друг удар, ама ние такива мачове сме правили и срещу Хебър и срещу други от последните и накрая нула на нула или като Числото вземат та ни изклатят. Така че няма трагедия. Трагедията не е, че сме паднали с много от Каузата, или сме загубили днес или ще загубим и другата седмица от Морето. Трагедията е, че не виждам никаква идея и план за развитието на отборо за бъдеще. И това ме притеснява най-много.
С две думи - при Стоилов имаше игра нямаше резултати, при Костов няма игра има резултати. Така харесва ли ти? Има обаче една особеност. При Костов тенденцията е низходяща. Започна силно и от тогава само надолу. Единствено петте поредни победи срещу опашкари спасиха положението, което са си 15 точки. Но трагедията в пълна и ти сам го казваш защо - няма развитие, а регрес. Какво като сме били Пирин, Етър и някакви изпадащи. Дори да се доберем до баража смяташ ли че с тази игра имаме шанс срещу Ботев, Славия или Числото? Аз съм меко казано скептичен.
TristaNNN написа:Съдията това, вратарчето онова, а в крайна сметка имаме 0 точни удара в оранжевата врата за цял мач!
Явно след Мъри пак се връщаме във времената, в които ще чакаме мачовете срещу мутренските отбори със свити сърца, вместо с плам и ентусиазъм, че Левски ще даде най-малкото здрав отпор, а може и да ги дерне.
А Костов счупи тъпомера след мача, жалко за хубавото интервю от вчера, с изключение на елементите на припознавачеството, де. Много добре знаели как ще играе Тирето, разправя. Ами, много хубаво, ама освен, че Мегаум от Алиекспрес го разкри, двата гола бяха най-малкото, с което се отървахме, а в атака бяхме потрес. Хем знаел, хем стана за срам.
Нека някой друг да прави темите за мачовете оттук насетне, че моят късмет, а явно и Костовият също, се изчерпа още в Разград. :arrow:
Аз ще ги правя.
TristaNNN написа:1914.1902 написа:Костов каза, че са му липсвали двама човека в атака, нека преразказваме достоверно нещата, а не да помним това, което ни харесва. Така изобщо не е коректно.
Баш припокът-мажоритар каза, че трима основни играчи са липсвали.
И не е ли така? Трима основни + нещо объркано в подготовката+ съдия който ти ебава майката...
Ама спореф тебе "мажоритаро" е виновен, Костов е виновен и Андонов е виновен.
П.с. според мен Кордоба е по-виновен за първия гол.
1914.1902 написа:Костов каза, че са му липсвали двама човека в атака, нека преразказваме достоверно нещата, а не да помним това, което ни харесва. Така изобщо не е коректно.
Кое точно е некоректно? Николай казва в прав текст, че основна причина за загубата е грешката на Андонов
.Николай написа:Две са основните причини за загубата - в предни позиции не създавахме необходимото напрежение у противника и губехме бързо топките при наши атаки, втората причина е нелепият гол, който получихме
Все едно, ако не ни бяха вкарали с тази грешка на вратаря и бяхме изкопчили точка, щяхме да сме играли нещо.
vvessel написа:alexdb написа:vvessel написа:Много съм доволен, че не гледах мача. Слушах го по радиото, чат-пат се губеше обхвата, но като цяло разбрах че сме пълна трагедия, без отправен удар и сме се отървали само с 2:0. Прегледах няколко страници назад, но не видях говорителят на ръководството honda да обяснява как един-двама играчи прецакали мача, как съдията ни порязал, как до гола не сме били надиграни и как са ни били случайно. Случайна беше победата ни срещу Славия, нищо друго случайно няма в последните три мача. Знам какво ще стане и на четвъртия и няма да хода да го гледам. Даже изобщо няма да го гледам и слушам, а вечерта ще отворя някой сайт да видя резултата. Това става защото случайни хора управляват Левски, в това число и треньора.
По принцип избягвам да пиша за Стоилов откакто напусна Левски, но разликата с него и с Костов е огромна. При Стоилов биехме Лц или в най-лошият случай правим равен и то с помощта на съдията, при Костов просто ни размазват с рекорден резултат. При Стоилов тирейци не ни бяха вкарвали гол няколко мача и дори в един нямаха удар към вратата, при Костов ни попиляват и изпускат да ни бият с разлика, съответно ние нямаме удар към вратата. При Стоилов Андреев беше супер вратар, но не защото наистина е такъв, а заради желязната ни защита, при Костов е оплют и обвинен за всеки гол като накрая му нанизаха 5 и му разбиха психиката. Плюсът на Костов е че е уникален Калитко и успява да бие опашкарите, докато при Стоилов нещата доста се бяха закучили, а и той си показа пословичната твърдоглавост, която му изяде главата.
Всичко това го пиша не за да хваля Стоилов, а за да изпъкне несъстоятелността на Костов и неговите разбирания за футбола и за Левски като отбор. Тук някой пишат, че на Костов футболистите му били виновни, а Стоилов какви футболисти имал - ехее, класа !! Ами тия футболисти той си ги е избирали ги взимал за без пари . Някои от Б група, други от трета бразилска. При Костов имаше повече пари отколкото при Стоилов и за някои от тях се дадоха пари, но резултатът е плачевен. Не знам кой му е избирал играчите, вероятно и той е имал думата какви и кои играчи иска, но след две подготовки отбора е много зле тактически, технически и кондиционно и да се хвърля вината изцяло върху играчите е абсурдно и нелепо.
Но си има хора които сляпо си защитават треньора и дори да се надере насред Герена пак ще извадят от 10 кладенци вода да го оправдаят. Преди година така оправдаваха и Стоилов за 11-те мача. Аз бях един от най-големите му критици и смятам че критиките бяха съвсем заслужени. Това да критикуваш някой показва, че искаш да се подобри по някакъв начин. Ако приемаш безкритично случващото се, ти си една амеба и ти е все едно какво става. На мен не ми е все тая.
пп Ако някой се надява тая година на евротурнири, да забрави.
Ай ся от едната крайност в другата. При Стоилов видиш ли сме биели първите, ама нещо с последните не се палучило, та при напускането му бяхме 5-ти с бая по-малко точки от сега.
Айде сега погледни класирането и виж Тирейци колко точки имат от отборите в топ 6 и ние колко имаме. И само да отбележа, тия миналата година за една бройка не станаха шампиони без да са спечелили почти нищо от отборите от топ 6. Сега, с аналогични постижения са втори.
Та у нашенско като биеш тия от зоната от 7 до 16 място и вземеш някоя точица от тия в топ 6 си си гарантирал място в ЕКТ.
Иначе без да съм Хондата и без да съм възхитен от бродирането ни и супер-комбинативната и бърза игра мисля, че точно баламския първи гол реши мача. Ръгачите така или иначе до този момент не бяха създали нищо кой знае какво. Да имаха натиск и някои и друг удар, ама ние такива мачове сме правили и срещу Хебър и срещу други от последните и накрая нула на нула или като Числото вземат та ни изклатят. Така че няма трагедия. Трагедията не е, че сме паднали с много от Каузата, или сме загубили днес или ще загубим и другата седмица от Морето. Трагедията е, че не виждам никаква идея и план за развитието на отборо за бъдеще. И това ме притеснява най-много.
С две думи - при Стоилов имаше игра нямаше резултати, при Костов няма игра има резултати. Така харесва ли ти? Има обаче една особеност. При Костов тенденцията е низходяща. Започна силно и от тогава само надолу. Единствено петте поредни победи срещу опашкари спасиха положението, което са си 15 точки. Но трагедията в пълна и ти сам го казваш защо - няма развитие, а регрес. Какво като сме били Пирин, Етър и някакви изпадащи. Дори да се доберем до баража смяташ ли че с тази игра имаме шанс срещу Ботев, Славия или Числото? Аз съм меко казано скептичен.
Добре де, едно не мога да разбера - Тирейци повече по изключение успяват да бият някой отбор от топ 6 и не правят трагедии, че и с лекота си се класират за ЕКТ като вземат максимален брой точки от последните. А при нас егати рязането на вени, егати чудото. И то при положение, че нещата още от първия мач за сезона бяха ясни - с 13-14 футболисти няма как да изкараме сезона без криза накрая. Ти какво си очаквал? Подвиг и ще мачкаме наред? Едва ли. За мен проблемът е повече в ръководството, отколкото във футболистите и треньора. Да имахме още 4-5 футболисти на ниво братя Цоневи или Ст. Иванов и нещата нямаше да изглеждат така в края. Да, ама нямаме. Защо? Ми никой не може да ти каже. Щото няма как да мине номера с това, че ние търсим класа. Докато Левски не си оправи финансовите проблеми целите трябва да са простички - достатъчно силен отбор, изграден от по-посредствени футболисти, които без проблем да могат да си взимат мачовете с тия в долната част на класирането. С другите, каквото дойде и да гоним да спечелим някой лев от ЕКТ. Без финансова стабилност друго е немислимо.
Киро Пора написа:1914.1902 написа:Костов каза, че са му липсвали двама човека в атака, нека преразказваме достоверно нещата, а не да помним това, което ни харесва. Така изобщо не е коректно.
Кое точно е некоректно? Николай казва в прав текст, че основна причина за загубата е грешката на Андонов.Николай написа:Две са основните причини за загубата - в предни позиции не създавахме необходимото напрежение у противника и губехме бързо топките при наши атаки, втората причина е нелепият гол, който получихме
Все едно, ако не ни бяха вкарали с тази грешка на вратаря и бяхме изкопчили точка, щяхме да сме играли нещо.
Изтъква две причини, ако не виждаш. Сериозно ли не прочете, че пише две причини, а продължаваш да си повтаряш едно и също нещо? :lol: :lol:
skitnik32 написа:TristaNNN написа:1914.1902 написа:Костов каза, че са му липсвали двама човека в атака, нека преразказваме достоверно нещата, а не да помним това, което ни харесва. Така изобщо не е коректно.
Баш припокът-мажоритар каза, че трима основни играчи са липсвали.
И не е ли така? Трима основни + нещо объркано в подготовката+ съдия който ти ебава майката...
Ама спореф тебе "мажоритаро" е виновен, Костов е виновен и Андонов е виновен.
П.с. според мен Кордоба е по-виновен за първия гол.
Къде съм написал, че Андонов е виновен, бе, палмсбрикчия-мажоритаролапец лъжлив? Ти четеш ли изобщо преди да коментираш хорските мнения?
Много ви е удобно да се оправдавате с малкия, който е трети вратар, и не съм му избрал аз този статут, а? Мръсници!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс