За Левски, Истината, Свободата! 15:02 | 14:45 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: За Левски, Истината, Свободата! 15:02 | 14:45 часа

Мнениеот blue avalanche » 14 фев 2020 20:18

rane написа:
blue avalanche написа:
markovark написа:Цел едно постигната! Браво на дарителите! Февруарската вноска към НАП е осигурена. Следва мартенската...

И така ли ще я караме оттук нататък?
Нали на всички е ясно, че на гол ентусиазъм отбор не се издържа?
Е, едва ли така ще се кара. Идеи много, като с времето някои ще се реализират, видоизменят, или пък ще пропаднат.
Ето например в другия форум се е появила прекрасна идея, как да се изплати дълга към НАП във времето. Да се намерят 1914 дарителя, които всеки месец да внасят по 74,72 лв. докато не се изплати дълга. Има хора, които веднага откливат на подобна инициатива. Това нещо, ако се реализира разбира се(?), означава, че не трябва да има притеснения с изплащането на дълга към НАП...
Отделно от Тръст "Синя България" може да успеят да реализират желанието си да се намерят няколко спонсора на отбора???
Кой знае, може пък и да се създаде някаква култура в привържениците на отбора и годишно бройката на продадените карти да достигне 5 000, а защо не и повече?
Да се купуват клубни артикули от офиц. магазин.
Начини и варианти има.
Може да звучи доста абсурдно, но за Левски и левскарството, също е много важно и ГРОБ да паднат от власт!

Това за картите и посещаемоста съм съгласен! Трябва да се опитаме, поне, да достигнем западноевропейската менталност.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 фев 2020 21:35

rane написа:Може да звучи доста абсурдно, но за Левски и левскарството, също е много важно и ГРОБ да паднат от власт!

Въобще не е абсурдно, а задължително. ГРОБ ни загробиха, така че в момента ситуацията е или ние или те, т.е. той. Заедно с #Кой.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 фев 2020 09:59

Тия "-" са в много осакатен състав. Трябва да ги пречукаме.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 фев 2020 11:20

W84me написа:Тия "-" са в много осакатен състав. Трябва да ги пречукаме.

Да, но не личи по коефициентите за мача.

На линия
Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 15 фев 2020 11:36

Мисля си от известно време, че най-смисленото нещо, което може да се случи от този безсмислен мач е хората да се съберат след края и сини и червени, дружно да се насочат към парламента. Едни 15 000 са предостатъчни да бутнат правителството и да се потърси отговорност на истинските виновници за проблемите на Левски. Даренията са хубаво нещо, но накрая нищо съществено няма да се промени. Не мога да разбера защо никой по-влиятелен сред привържениците и обществото не го казва. Айде ние тук сме никои, няма как да поведеш тълпата, но има хора, които могат. Днес е идеален момент за изчистване на боклука. Много софианци биха подкрепили подобно нещо според мен.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 15 фев 2020 12:06

За тези които не могат да отидат на шествието .... за надъхване

https://www.facebook.com/levskiofficial ... live_video
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 фев 2020 12:10

Soulen написа:Мисля си от известно време, че най-смисленото нещо, което може да се случи от този безсмислен мач е хората да се съберат след края и сини и червени, дружно да се насочат към парламента. Едни 15 000 са предостатъчни да бутнат правителството и да се потърси отговорност на истинските виновници за проблемите на Левски. Даренията са хубаво нещо, но накрая нищо съществено няма да се промени. Не мога да разбера защо никой по-влиятелен сред привържениците и обществото не го казва. Айде ние тук сме никои, няма как да поведеш тълпата, но има хора, които могат. Днес е идеален момент за изчистване на боклука. Много софианци биха подкрепили подобно нещо според мен.

Ако едно правителство се бута от 15 000 човека - да я закриват тая държава! :mrgreen:

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 15 фев 2020 12:13

blue avalanche написа:
Soulen написа:Мисля си от известно време, че най-смисленото нещо, което може да се случи от този безсмислен мач е хората да се съберат след края и сини и червени, дружно да се насочат към парламента. Едни 15 000 са предостатъчни да бутнат правителството и да се потърси отговорност на истинските виновници за проблемите на Левски. Даренията са хубаво нещо, но накрая нищо съществено няма да се промени. Не мога да разбера защо никой по-влиятелен сред привържениците и обществото не го казва. Айде ние тук сме никои, няма как да поведеш тълпата, но има хора, които могат. Днес е идеален момент за изчистване на боклука. Много софианци биха подкрепили подобно нещо според мен.

Ако едно правителство се бута от 15 000 човека - да я закриват тая държава! :mrgreen:

Заешкото сърце и 5000 ако види ще метне оставка и ще се скрие в гаража или мазето в Банкя.

На линия
Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 15 фев 2020 12:19

alexdb написа:
blue avalanche написа:

Заешкото сърце и 5000 ако види ще метне оставка и ще се скрие в гаража или мазето в Банкя.

Историята е показала,че Боко и от по-малко се е насирал в гащите и е подавал оставка. Лошото е,че това е лесната част, хората нямат куража да доведат нещата докрай. Ако не смачкаш главата на змията, тя пак ще се върне след време. Свалянето трябва да е само началото, а хората са страхливи и глупави...
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 фев 2020 12:35

Soulen написа:
alexdb написа:
blue avalanche написа:

Историята е показала,че Боко и от по-малко се е насирал в гащите и е подавал оставка. Лошото е,че това е лесната част, хората нямат куража да доведат нещата докрай. Ако не смачкаш главата на змията, тя пак ще се върне след време. Свалянето трябва да е само началото, а хората са страхливи и глупави...

Историята е показала, че, след като подаде оставка, Боко се връща още по-силен и нагъл. Айде нема нужда от половинчати работи!
И кого да "сложим" след него? Предложения?
И предварително заявявам:
Не съм му привърженик! И не съм му "адвокат"!

Върни се в “Левски”