Левски: Всекидневно мрънкане

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще се оправим

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всекидневно мрънкане

Мнениеот TristaNNN » 21 авг 2019 09:33

LM10 написа:Тристане, аз не искам Божков или Попов да представят футболистите или да дават интервюта всеки месец като Флорентино Перез, бат Венци, ГГ, Домусчиев и др. Март месец като придобиха акциите на клуба толкова ли трудно бе БоШков да излезе и да каже две думи .... в коя бръснарница във Велинград е станал Левскар :mrgreen:

Едно е ПК да каже, че вече сме много по-добре във финансовите отношения съвсем друго е да го каже г-н Черепа ;)

Докато беше в цска (R.I.P.) не пропускаше мач на армията, а сега .....

Както и да е ... на мен ми оставя леко лош привкус на неангажираност.

Eто заради това удебеленото се чудя защо ви е зор да дава интервюта, не се ли наслушахте на глупости за бръснарници, титли, групи, козирки, табла и т.н.
А колкото до подчертаното - ето това е въпросът, който трябва да чопли левскарската общност, а не кога ще дойде ляв бек и дали Стаси всъщност е крило :!: Едно или две бодряшки интервюта едва ли ще променят картинката, особено ако собственикът е спуснат за пореден път доброзорлем в Левски.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 21 авг 2019 11:48

Тамън да кажа, че който иска инервюта да става от Славия и се сетих , че онзи лоения не е президент. Но някой го беше дал като пример и се подведох за малко

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 21 авг 2019 20:14

TristaNNN написа:
LM10 написа:Тристане, аз не искам Божков или Попов да представят футболистите или да дават интервюта всеки месец като Флорентино Перез, бат Венци, ГГ, Домусчиев и др. Март месец като придобиха акциите на клуба толкова ли трудно бе БоШков да излезе и да каже две думи .... в коя бръснарница във Велинград е станал Левскар :mrgreen:

Едно е ПК да каже, че вече сме много по-добре във финансовите отношения съвсем друго е да го каже г-н Черепа ;)

Докато беше в цска (R.I.P.) не пропускаше мач на армията, а сега .....

Както и да е ... на мен ми оставя леко лош привкус на неангажираност.

Eто заради това удебеленото се чудя защо ви е зор да дава интервюта, не се ли наслушахте на глупости за бръснарници, титли, групи, козирки, табла и т.н.
А колкото до подчертаното - ето това е въпросът, който трябва да чопли левскарската общност, а не кога ще дойде ляв бек и дали Стаси всъщност е крило :!: Едно или две бодряшки интервюта едва ли ще променят картинката, особено ако собственикът е спуснат за пореден път доброзорлем в Левски.

Това удебеленото не усети ли, че е сарказъм ? Даже подходящ емотикон съм сложил, хаххаа
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 авг 2019 14:16

Ах, този лош Павел Колев!
....................................................................
Уважаеми привърженици,

Уведомяваме Ви, че Дисциплинарната комисия към Европейската футболна асоциация се произнесе относно констатираните нарушения на първата среща от първия предварителен кръг на Лига Европа „Ружомберок“ – „Левски“ на 11.07.2019 г. в Словакия, като постанови следното:

1.За расистко поведение в трибуната на гостуващия отбор:

- Частично затваряне на стадиона за следващото домакинство на клуба от европейските турнири – затваряне на сектор/сектори с не по-малко от 3000 седящи места.

- Поставяне на банер на УЕФА “#EqualGame” на сектора/секторите, които ще бъдат затворени по време на следващото домакинство на клуба от европейските турнири.

2. За получени 5 или повече картона по време на срещата с „Ружомберок“ на 11.07.2019 г. – глоба в размер на 4500 евро.

Защитата на клуба пред Дисциплинарната комисия на УЕФА бе водена от изпълнителния директор на клуба Павел Колев и адвокат Ивайло Ивков. Благодарение на тяхната работа ПФК „Левски“ получи възможно най-лекото наказание за нарушението, което е рецидив за клуба пред Европейската футболна асоциация.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 23 авг 2019 14:20

modor написа:Ах, този лош Павел Колев!
....................................................................
Уважаеми привърженици,

Уведомяваме Ви, че Дисциплинарната комисия към Европейската футболна асоциация се произнесе относно констатираните нарушения на първата среща от първия предварителен кръг на Лига Европа „Ружомберок“ – „Левски“ на 11.07.2019 г. в Словакия, като постанови следното:

1.За расистко поведение в трибуната на гостуващия отбор:

- Частично затваряне на стадиона за следващото домакинство на клуба от европейските турнири – затваряне на сектор/сектори с не по-малко от 3000 седящи места.

- Поставяне на банер на УЕФА “#EqualGame” на сектора/секторите, които ще бъдат затворени по време на следващото домакинство на клуба от европейските турнири.

2. За получени 5 или повече картона по време на срещата с „Ружомберок“ на 11.07.2019 г. – глоба в размер на 4500 евро.

Защитата на клуба пред Дисциплинарната комисия на УЕФА бе водена от изпълнителния директор на клуба Павел Колев и адвокат Ивайло Ивков. Благодарение на тяхната работа ПФК „Левски“ получи възможно най-лекото наказание за нарушението, което е рецидив за клуба пред Европейската футболна асоциация.

Не мога да реша кое от двете наказания показва по-добре какви кретени сме. Очевидно първото е с по-големи последствия, но някак си не е изненадващо.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 23 авг 2019 14:22

Браво на Павел Колев и Иво Ивков, много добра работа! Дано да няма следващ път, защото втори път няма да ни простят.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 авг 2019 15:46

Оооооох, размина ни се някак, даже и глоба няма за кокалите. :oops:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 23 авг 2019 19:06

Няма проблем.....дори и със половина затворен стадион ще изкочи някои идиот..Стадионът трябва да се изчисти сам отвътре от хребарките.Това наказание е последен жест към отбора.Ще стане за назидание на всички останали синият отбор ....само гледаите.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 авг 2019 17:20

Станахме си абонати и на УЕФА!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 авг 2019 21:12

Уефа е най-расистката организация.