ППЛ / Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 1:1FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: ППЛ / Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 17.02 / 17:30

Мнениеот Eminem » 17 фев 2019 21:00

По-бързо да свършва този сезон и да видим какво ще правят лятото. Тогава ще си проличи дали ще правят отбор или ще ни държат в кома. Това в момента не е никакво надграждане, нито градене на отбор. За какво са ни пенсионерите Божинов, Миланов и Манолев ? Пенсионерски клуб ли ще ставаме ? Те и за резерви не стават. Търпение трябвало, но търпение може да има ако се гради отбор с млади играчи. А това сега не е такова.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 17 фев 2019 21:03

Разбира се, че ще ви държат в кома. Лудогорец има нужда от мъртви грандове. Киро по-лесно ще си прави парите и изобщо няма да мисли за конкуренция. За това ви дадоха на Спас Русев, а сега на Черепа.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 фев 2019 21:05

ralka_levskarka написа:
koisa написа:
ralka_levskarka написа:
koisa написа:Сега остава ние да си свършим работата и да намалим малко разликата! 8-)

Като знам как си я вършим и ми се реве :mrgreen:

Редно е веднъж да се възползваме от подобни грешки на противниците! 8-)

Предупреден беше :mrgreen:

Нищо ново... 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 17 фев 2019 21:09

koisa написа:
ralka_levskarka написа:
koisa написа:
ralka_levskarka написа:
koisa написа:Сега остава ние да си свършим работата и да намалим малко разликата! 8-)

Като знам как си я вършим и ми се реве :mrgreen:

Редно е веднъж да се възползваме от подобни грешки на противниците! 8-)

Предупреден беше :mrgreen:

Нищо ново... 8-)

Що бе? Ние успешно успяхме днес да намалим разликата и между нас с Тирето и тази с четвъртия. Както се казва с един удар два ефекта :lol:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 17 фев 2019 21:17

alexdb написа:
realno написа:С трима треньори сменени за една година, толкова. Разочаровани сме от играта и резултата, но е нужно е търпение за нещо по - добро. Като първи мач, от който се очакваше задължителна победа особено след грешките на конкурентите ни, се видя напрежение във футболистите ни и това се отрази и на играта им. След 75 мин се видя умора и станаха по тромави.

Е то търпение спрямо кой и кога? Кабрал, Цветко и Яблонеца ще ги търпим някак до лятото, а Николет и аз не знам до кога. :lol: :lol: :lol:
Можем да говорим за търпение когато градим нов отбор. Ние просто доиграваме и то явно ще е ужасяващо. Трима с изтичащи договори, трима над 30 г., ако докарат и Манолев ще станат четирима, които ще си възраждат кариерата :lol: . Като ще правим клуб на пенсионера поне да бяха взели Дарко. За добавка си имаме Паулиньо който този сезон е пълна дупка (не, че миналия беше нещо кой знае какво извън 4-5 мача). Марияни си е посредствен футболист независимо от старанието му. Дори Тиам днес не беше на обичайното си ниво. Не знам защо Нганиони беше на пейката при положение, че в подготовката се видя, че е в пъти по-добра форма от Горнов. Изобщо сме пълна трагедия. Изобщо не съм оптимист и за мача с Витоша предвид видяното.
А най-ме е яд, че Обернана дет тук беше рекордьор по греди вчера е вкарал в дебюта си в Турция.
Изобщо в Левски има нещо тотално и изначално сбъркано от години. Като се почне от мижавият сайт в който липсва дори информация за настоящия представителен отбор, пък се мине през цялата организация от - до та се стигне до очевидно демотивираните типове дет от години разхождат фланелките.
Честно казано не разбирам и Божков. Хубаво нов собственик, ама тези неща не са от вчера за днес. Поне малко да си беше дал зор да вдигне една идея нивото с някой читав трансфер, да се опитаме да се преборим за евроквота. И първия предварителен пак да ни дръннат все пак прибираш там едни 150-200 хил. евро.
А така оставам с усещането, че целта е Левски да завърши след местата даващи право да играят в Европа, че да се скатаят едни пари които трябва да се извадят за покриване на дългове.

Ти какво искаш да изгоним всичките и да търсим нови 11 ли? Стига толкова. Явно трябва да преминем и през това за да стигнем там на където сме тръгнали. Футболисти те ни не са слаби, необходимо е малко търпени към тях и треньора.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 17 фев 2019 21:18

Vura написа:
blue_lavina написа:Ясно е, че до края на сезона приоритет е да се сглоби и оздрави отбора, а наесен с песен и атака на шампионската титла. .

Какви титли ви се привиждат? Толкова години и не ви стана ясно, че само Лудогорец ще е шампион, докато не направим 10 поредни. И след това продължаваме с 11,12,13... Проумейте го най-накрая. Примирете се с робството, под което сте и ще бъдете още дълги години.

Кирето като последва съдбата на Арабаджиеви , Баневи и Стайкови :) :)

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 17 фев 2019 21:20

Домусчиеви са двама. Винаги го забравяте. :lol:

KellyB

Мнениеот KellyB » 17 фев 2019 21:24

Vura написа:Домусчиеви са двама. Винаги го забравяте. :lol:

Да де, двамцата закопчани заедно в раирани одежди. :)

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 17 фев 2019 21:30

Топ бандюгата на България ви издържа, а вие за раирани говорите. :lol:

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 17 фев 2019 21:32

Vura написа:Домусчиеви са двама. Винаги го забравяте. :lol:

Те и Илиеви бяха двама...

Върни се в “Левски”