ППЛ: Септември (София) - Левски (София) /2:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Септември (София) - Левски (София) /2:2 FT
Трагичен селски футбол във всяка фаза на играта. Няма тактика, няма компактност, не могат да си подават топката. Няма нищо, което да се е подобрило, а точно обратното. Дори съдията имаше желания да ни помогне, но не успя. Без неговата помощ губехме мача заради чист отменен техен гол и измислената дузпа, която ни дадоха. Срам ме е от точката, която ни подариха. Трябваше да загубим. Пригответе се за още срам до края на годината. С този треньор толкова. Отиде си италианското менте, че дойде по - голямото такова. Продължаваме напред,чакаме следващия сезон и така до безкрайност.
Последна промяна от realno на 05 дек 2018 21:21, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
ChuckNorris
- Контакти:
Re: ППЛ: Септември (София) - Левски (София) - Сряда от 17:30
honda написа:Dust написа:honda написа:Винаги съм подкрепял треньора на Левски, но за мен Славиша Стоянович трябва да си ходи.
То щото по средата на шампионатите ще се намери по-кадърен, който и да е свободен.
В случая треньора е най-малкия ви проблем.
Много плява има в отбора ви, че вие нямате един вратар, като хората.
Паулиньо, като не му стига силицата да тича, да беше подал тая топка и резултата ставаше 1:3, след което коментарите вече щеше да са различни.
За съжаление треньора не е най-големия проблем на Левски. но треньора също не се справя . Толкова безобразна игра в защита ние не помня да сме имали. Отбори като Ботев Вр или Септември(нищо против тези отбори) създават пред нашата врата по 5-6 положения.
Иначе днес направо ме хвана срам от това съдийство- тази дузпа и аз не бих я свирил.
Същност треньора е проблем, при това не малък. Веднага щом извади Белмонт за сметката на Мариани загубихме центъра. Ние и до смяната имахме проблем там, но след нея средната линия напълно рухна. Логично беше да извади Паулиньо, след което Обертан и Кабрал да минат по крилата, а Мариани зад Костов. Сигурен съм, че щяхме да вземем мача, ако беше постъпил така.
Загубихме от Ботев Враца по същата причина. Извади Рейш за сметка на Буш и центъра ни тогава отново замина, по-късно извади и Горанов за сметка на Ривалдиньо и окончателно съсипа синхрона в отбора. Затова изглеждаме като разграден двор. Защото стартовият състав и смените са малоумни. Това като го прибавим към изключително лошото физическо състояние на играчите ни и всичко става ясно. И вината за това си е изцяло на Стоянович и екипа му.
Факта, че продължава да слага/редува Митрев и Полачек на вратата също говори колко му е умствения багаж.
Dust написа:honda написа:Толкова безобразна игра в защита ние не помня да сме имали.
Крушката си има опашка, а тя е, че Яблонски иска да си ходи и в момента е само тялом на терена. Има и други, като него.
Искат да си ходят, не че не им харесва в Левски или са им малки заплатите, а защото смисъл да играят в българското първенство клони към нула.
Щом някой иска да си ходи- прав му път. На сила хубост не става.
Пределно ми е ясно ,че примерно във втора турска дивизия Яблонски ще взема повече отколкото в Левски(дори и да му дадат заплата която иска). А приказките ,че Яблонски е голям левскар са глупости. Дошло е момчето за пари у нас и ,ако някой му предложи повече естествено е да иде там. Друг е въпроса ,че за мен Яблонски е доста надценен футболист- не е лош, твърд , много здрав физически, играе много добре с глава , сравнително добро пласиране. Но стабилната защита на Левски се дължи основно на Холмар. Имаше един мач миналия сезон срещу Ч.море на Тича(3:2) , Холмар беше наказан и тогава морето създадоха доста положения пред врата ни.
popokutepetel написа:koisa написа:rockman написа:Много важно беше, че разкарахме онова тялянЦко менте, честит ни китариС китариС. Благодаря за вниманието.
Що, бре... Вадуц малко ли ти беше? Както за Роси се чакаше поне да мине подготовката, така и този да изчакаме пък тогава ще видим. Макар вече да съм на мнение, че вината не е толкова в треньорите и играчите, колкото в ръководството...
Мда за 10 години що треньор и що футболери минаха през клуба и ни един да не става![]()
Откакто Чорни резна кранчето и ората на Шиши, начело с ТоТоневчето се намърдаха да управляват и кадруват нещата са повече от трагични. Дано се намери някой балък да се спазари със Спас от Перник да вземе клуба, че иначе сме в канала отвсякъде.
Абе ще им светне на голямата част къде е проблема - финната селска пернишка пръчка. Иначе виновен беше талЯнеца, е сега тоя китариС ше ни ебе мамата. Като ги гледам в кво състояние са играчите - Враца и Септември ги надтичват и надборват.
Стискайте палци утре ЦСКА поне да не падне от Лудогорец,че иначе и на практика и на теория всичко приключва. После още 10-тина дни мъка,след което ще можем да си починем всички. 
Arsenal- a new era begins ! Again!...
-
reddevil80
- Контакти:
sokoleto46 написа:Всички пишат,че ако Паулиньо беше подал на Обертан,резултатът щял да стане 1:3 ! Сигурни ли сте ? Ами ако беше пак греда ?
Бихте ли маркирали "пас към Обертан " за верен отговор = въпрос за 10 000 лева ?
Ако Паулиньо му е бе дал на време, Обертан щеше да има цялото време на света да я обработи, да си помисли и да реши дали ще минава вратаря и да я вкара или ще я бие от близко и отново да я вкара. Ако си мислиш, че Обертан би изтървал сам срещу вратаря, и действително това би се случило, то значи е време да окачва на пирона бутонките и да приключва с футбола.
Паулиньо трябва да бъде наказан, както и всички останали, които не играят отборно.
от 30 години гледам БГ футбол, но така и не съм видял титла на отбор на Гриша Ганчев, спечелена по честен път с убедителна игра, без приятелски отборчета, с блокиращи футболистчета, без хванати съдиии всичко онова, което да ни убеди.
ChuckNorris написа:honda написа:Dust написа:honda написа:Винаги съм подкрепял треньора на Левски, но за мен Славиша Стоянович трябва да си ходи.
То щото по средата на шампионатите ще се намери по-кадърен, който и да е свободен.
В случая треньора е най-малкия ви проблем.
Много плява има в отбора ви, че вие нямате един вратар, като хората.
Паулиньо, като не му стига силицата да тича, да беше подал тая топка и резултата ставаше 1:3, след което коментарите вече щеше да са различни.
За съжаление треньора не е най-големия проблем на Левски. но треньора също не се справя . Толкова безобразна игра в защита ние не помня да сме имали. Отбори като Ботев Вр или Септември(нищо против тези отбори) създават пред нашата врата по 5-6 положения.
Иначе днес направо ме хвана срам от това съдийство- тази дузпа и аз не бих я свирил.
Същност треньора е проблем, при това не малък. Веднага щом извади Белмонт за сметката на Мариани загубихме центъра. Ние и до смяната имахме проблем там, но след нея средната линия напълно рухна. Логично беше да извади Паулиньо, след което Обертан и Кабрал да минат по крилата, а Мариани зад Костов. Сигурен съм, че щяхме да вземем мача, ако беше постъпил така.
Загубихме от Ботев Враца по същата причина. Извади Рейш за сметка на Буш и центъра ни тогава отново замина, по-късно извади и Горанов за сметка на Ривалдиньо и окончателно съсипа синхрона в отбора. Затова изглеждаме като разграден двор. Защото стартовият състав и смените са малоумни. Това като го прибавим към изключително лошото физическо състояние на играчите ни и всичко става ясно. И вината за това си е изцяло на Стоянович и екипа му.
Факта, че продължава да слага/редува Митрев и Полачек на вратата също говори колко му е умствения багаж.
Това беше най-логичното, и ако да кажем е имало някакъв резон да даде почивка на Мариани , а Паулиньо да натрупа игрови минути. Аз бих ги разменил още на почивката. Има една стара максима,че "треньора заработва заплатата си по време на почивката между полувремената" , а ми определено Славиша не успя да си заработи заплатата. А физическото състояние на отбора ни е скандално.
Между другото има извършено формално нарушение, дано нашите не паднат толкова ниско да подадат контестация и мача да се преиграе.
honda написа:Dust написа:honda написа:Толкова безобразна игра в защита ние не помня да сме имали.
Крушката си има опашка, а тя е, че Яблонски иска да си ходи и в момента е само тялом на терена. Има и други, като него.
Искат да си ходят, не че не им харесва в Левски или са им малки заплатите, а защото смисъл да играят в българското първенство клони към нула.
Щом някой иска да си ходи- прав му път. На сила хубост не става.
Пределно ми е ясно ,че примерно във втора турска дивизия Яблонски ще взема повече отколкото в Левски(дори и да му дадат заплата която иска). А приказките ,че Яблонски е голям левскар са глупости. Дошло е момчето за пари у нас и ,ако някой му предложи повече естествено е да иде там. Друг е въпроса ,че за мен Яблонски е доста надценен футболист- не е лош, твърд , много здрав физически, играе много добре с глава , сравнително добро пласиране. Но стабилната защита на Левски се дължи основно на Холмар. Имаше един мач миналия сезон срещу Ч.море на Тича(3:2) , Холмар беше наказан и тогава морето създадоха доста положения пред врата ни.
Абсолютно съм съгласен. Холмар винаги е бил по-добрия от двамата. Яблонски е обичан от феновете заради головете си миналия полусезон, а и просто е по-атрактивен от скромния исландец. Няма лошо, стига да не ми играе симулативно, докато си чака договора. Да погледне Кабрал как се старае за новия си договор и да си помисли дали ще стане по неговия начин. Щот публиката на Левски не е чак толкова тъпа и много бързо разлюбва.
Последна промяна от Elliah на 05 дек 2018 21:33, променено общо 1 път.
-
ChuckNorris
- Контакти:
honda написа:Между другото има извършено формално нарушение, дано нашите не паднат толкова ниско да подадат контестация и мача да се преиграе.
Какво имаш предвид?