Черно море - Левски | 1:0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Черно море
123
37%
Равен
37
11%
Победа за Левски
174
52%

Общо гласове: 334

helic
Контакти:

Re: Черно море - Левски | 1:0FT

Мнениеот helic » 10 ное 2018 18:34

Neron написа:
popokutepetel написа:
Neron написа:Харесвах Славиша и снощи се снимах с него, но с треньор, който не се учи от грешките си няма да видим нищо повече от поредното 3-то място. Загубихме мача още в началото и въпреки тотално сгрешения състав имахме шанс на почивката ако беше взел правилните решения. Въобще съдията, терена или дори грешката на Полачек и Яблонски не са решаващи за тази загуба. Щом падаме от отбори, които за 90 минути ти правят половин положение (мача с Локомотив и днешния) нещата въобще не са добре.
Първа грешка. Една от грешките беше, че Мариани е изтеглен толкова назад. Така се прекъсва връзката между защитата и нападението, защото той е атакуващ футболист и изведнъж се получава, че Тиам трябва да играе срещу няколко човека и да покрива огромна зона. Мариани е научен футболист и е безумие да го сложиш да спира рендетата на ЧМ вместо да създава положения напред.
Втора грешка. Обертан отново безличен зад нападателя. Няма ли кой да му каже, че той трябва да е на дясното крило? Явно не му достига сръбския акъл, за да го проумее сам. Срещу Ботев Обертан беше безличен. Отиде на крилото и веднага направи асистенция и то не каква да е. През пролетта Цветкович и Обертан изградиха много силна дясна зона, но с голямо упорство я рушим. Днес след червения картон на Кабрал Обертан отново застана на крилото и веднага последваха 3 положения. Не знам какво трябва да стане, за да го остави да играе там. Ако пък той се прави на интересен и не иска да сяда на пейката.
Трета грешка. Паулиньо. С какъв акъл трябва да си да го пуснеш след поредица контузии точно срещу Черно море и то на Тича? Единствено по-голяма грешка щеше да е да го пусне срещу Миньор Перник след контузия. Паулиньо трябваше да запише някакви минути срещу Ботев при решен мач, но... Ако не е бил готов тогава за едни 15-20 минути как изведнъж е готов за титуляр? Никой нямаше да му се разсърди ако го беше запазил за Ботев Враца.
Четвърта грешка. Смените! Пускането на Буш при негативен резултат не означава, че това е панацея и веднага ще обърнем. Наличието на двама централни нападатели доста често е в ущърб. При едно от положенията създадени от Обертан от дясното крило Буш и Костов се разминаха с топката, защото бяха един до друг на не повече от метър.
Според мен трябваше да започне със състав: Полачек, Цветкович, Яблонски, Рейш, Нганиони, Тиам, Белмонт/Нашименто, Кабрал ляво крило, Мариани зад нападателя, Обертан дясно крило и Костов напред.
Сега ще победим 4 мача поред на ходом, но след това ще дойде един мач с Чорбое и ще берем отново ядове заради простотии. Загубихме 6 точки заради 2! да повтарям 2! положения. В точно тези мачове се губи и печели титлата.

Ти направо ме уби с тоя анализ :oops: Значи викаш ако терена беше нормален, ако Станчев до към 15-20 мин. си беше получил заслуженият жълт картон за балтиите си срещу Паулиньо и Полачека не беше направил чудесната си асистенция пак сме щели да паднем щото сме играли с един и половина опорни халфове?
Левски игра това, което позволяваше терена и съдията. За съжаление Костов за пореден път изпусна две не лоши положения без да вкара, плюс пропуска на Паулиньо и пропуските на Тиам на два пъти и Буш ни дойдоха прекалено много.
За съжаление във футбола и това го има - отборът играеш антифутбол и излязъл се единствената мисъл да руши играта на противника и да не загуби в края на мача да излезе победител. На тези тая година срещу нас им се случва за трети път.
Но с това което играят пак ще почнат да отнасят петици - я от Септември, я от Каузата, а що не и от Тирето или Бистрица.

Дори да беше получил картон Станчев едва ли щеше да се промени нещо съществено, защото след няколкото му нарушения нашите така и не опитваха повече атаки през неговата зона, за да му изкарат картон и след първите 30 минути Станчев няма нарушение. Подобна беше ситуацията и в мача за купата. Имаха някакво пишелеме в защитата, но ние така и не опитвахме да атакуваме през неговата зона, защото кой беше на лявото крило тогава? Да, Мариани, който не е крило и не направи нищо.
Не знам защо очаквате Костов да вкара всяко положение. Няма такъв футболист в историята или поне аз не се сещам. За момента той прави повече от необходимото. Причината е, че не използваме пълния потенциал на играчи като Обертан и Мариани. Нямаме пейката на Лудогорец, за да си позволим подобно нещо.
Нагледах се през последните години на преквалификации на играчи, които са принудени да играят, където не им е мястото пореди ред причини. Сега имаме играчи за всяка позиция, но ние отново ги мъчим на всякакви други позиции, но не на правилните.

не че нещо, ама лапето в защитата на Черно море (Костадинов) играеше в ляво и срещу него беше Кабрал, а не Мариани, Мариани цял мач игра доста назад и оттам идваха проблемите ни.
Личното ми мнение е, че Кабрал, Обертан, Мариани и Паулиньо трудно ще играят заедно по едно и също време, тъй като Обертан и Паулиньо не са от най-връщащите се в защита и това принуждава Мариани да играе доста по-назад, което не му е силата.
Днес Нгагинони не се включваше в атака често именно защото Паулиньо не се връща да му покрива зоната.
Въобще с контузията на Холмар нещата малко се поразбъркаха. Аз даже бих си позволил да пробвам да върна Реиш (един от най-добрите в състава ни днес заедно с Доктора) в центъра за сметка на Белаид като централен, колкото и да ми настръхва косъма всеки път, когато видя Белаид в стартовия състав.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 ное 2018 18:35

Просто във Варна играете трудно, има и такива дестинации.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

rockman
Контакти:

Мнениеот rockman » 10 ное 2018 18:35

Пореден загубен мач от същият противник означава че треньорът ни е пълен неадекватник. И няма какво повече да се коментира.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 10 ное 2018 18:39

Neron написа:
popokutepetel написа:
Neron написа:Харесвах Славиша и снощи се снимах с него, но с треньор, който не се учи от грешките си няма да видим нищо повече от поредното 3-то място. Загубихме мача още в началото и въпреки тотално сгрешения състав имахме шанс на почивката ако беше взел правилните решения. Въобще съдията, терена или дори грешката на Полачек и Яблонски не са решаващи за тази загуба. Щом падаме от отбори, които за 90 минути ти правят половин положение (мача с Локомотив и днешния) нещата въобще не са добре.
Първа грешка. Една от грешките беше, че Мариани е изтеглен толкова назад. Така се прекъсва връзката между защитата и нападението, защото той е атакуващ футболист и изведнъж се получава, че Тиам трябва да играе срещу няколко човека и да покрива огромна зона. Мариани е научен футболист и е безумие да го сложиш да спира рендетата на ЧМ вместо да създава положения напред.
Втора грешка. Обертан отново безличен зад нападателя. Няма ли кой да му каже, че той трябва да е на дясното крило? Явно не му достига сръбския акъл, за да го проумее сам. Срещу Ботев Обертан беше безличен. Отиде на крилото и веднага направи асистенция и то не каква да е. През пролетта Цветкович и Обертан изградиха много силна дясна зона, но с голямо упорство я рушим. Днес след червения картон на Кабрал Обертан отново застана на крилото и веднага последваха 3 положения. Не знам какво трябва да стане, за да го остави да играе там. Ако пък той се прави на интересен и не иска да сяда на пейката.
Трета грешка. Паулиньо. С какъв акъл трябва да си да го пуснеш след поредица контузии точно срещу Черно море и то на Тича? Единствено по-голяма грешка щеше да е да го пусне срещу Миньор Перник след контузия. Паулиньо трябваше да запише някакви минути срещу Ботев при решен мач, но... Ако не е бил готов тогава за едни 15-20 минути как изведнъж е готов за титуляр? Никой нямаше да му се разсърди ако го беше запазил за Ботев Враца.
Четвърта грешка. Смените! Пускането на Буш при негативен резултат не означава, че това е панацея и веднага ще обърнем. Наличието на двама централни нападатели доста често е в ущърб. При едно от положенията създадени от Обертан от дясното крило Буш и Костов се разминаха с топката, защото бяха един до друг на не повече от метър.
Според мен трябваше да започне със състав: Полачек, Цветкович, Яблонски, Рейш, Нганиони, Тиам, Белмонт/Нашименто, Кабрал ляво крило, Мариани зад нападателя, Обертан дясно крило и Костов напред.
Сега ще победим 4 мача поред на ходом, но след това ще дойде един мач с Чорбое и ще берем отново ядове заради простотии. Загубихме 6 точки заради 2! да повтарям 2! положения. В точно тези мачове се губи и печели титлата.

Ти направо ме уби с тоя анализ :oops: Значи викаш ако терена беше нормален, ако Станчев до към 15-20 мин. си беше получил заслуженият жълт картон за балтиите си срещу Паулиньо и Полачека не беше направил чудесната си асистенция пак сме щели да паднем щото сме играли с един и половина опорни халфове?
Левски игра това, което позволяваше терена и съдията. За съжаление Костов за пореден път изпусна две не лоши положения без да вкара, плюс пропуска на Паулиньо и пропуските на Тиам на два пъти и Буш ни дойдоха прекалено много.
За съжаление във футбола и това го има - отборът играеш антифутбол и излязъл се единствената мисъл да руши играта на противника и да не загуби в края на мача да излезе победител. На тези тая година срещу нас им се случва за трети път.
Но с това което играят пак ще почнат да отнасят петици - я от Септември, я от Каузата, а що не и от Тирето или Бистрица.

Дори да беше получил картон Станчев едва ли щеше да се промени нещо съществено, защото след няколкото му нарушения нашите така и не опитваха повече атаки през неговата зона, за да му изкарат картон и след първите 30 минути Станчев няма нарушение. Подобна беше ситуацията и в мача за купата. Имаха някакво пишелеме в защитата, но ние така и не опитвахме да атакуваме през неговата зона, защото кой беше на лявото крило тогава? Да, Мариани, който не е крило и не направи нищо.
Не знам защо очаквате Костов да вкара всяко положение. Няма такъв футболист в историята или поне аз не се сещам. За момента той прави повече от необходимото. Причината е, че не използваме пълния потенциал на играчи като Обертан и Мариани. Нямаме пейката на Лудогорец, за да си позволим подобно нещо.
Нагледах се през последните години на преквалификации на играчи, които са принудени да играят, където не им е мястото пореди ред причини. Сега имаме играчи за всяка позиция, но ние отново ги мъчим на всякакви други позиции, но не на правилните.

Е как да имаме дълга скамейка, като то половината са ти в лазарета. Вероятно щото не знаят как да тичат или да ходят. Виж контузените - Холмар, Горанов, Васчук, И. Димитров, отделно до преди два-три мача към тях бяха Буш, Паулиньо, Нашименто, Ривалдиньо и кой ли не още.
За днес Станчев продължи с балтиите целия мач, но просто Паулиньо се наплаши да не го контузи пак и вече не беше толкова остър по крилото. А и според теб кой да сложи Славиша на невралгичните постове при положение, че както виждаш Рейш е прибран назад, защото Холмар го няма, а Белаид не става. Нито Паулиньо нито Кабрал могат да играят зад нападателя, нито недай боже да ги дръпнат по-назад като опорни халфове. Ако дръпнат пък Мариани напред както предлагаш Обертан ли да го върнат назад? Нашименто след контузията го няма никакъв, а отгоре на всичко го тресе някакъв карък - изпусна дузпата с морете като се подхлъзна, а не му влезе и фала срещу Ботев. Явно и треньора нещо не го долюбва. Имаш един Белмонт, който е лимитиран. Отзад ако му тръгне мача може и да не направи някоя глупост, обаче за бързо изнасяне на топката го забрави.
При това положение как да използваш пълния потенциал на Обертан и Мариани? Ами трудно. Лично аз отдавна искам да видя Левски срещу посредствени отбори като тези (а и що само срещу тях, а не и срещу Каузата и Тирето) в схема 3-5-2 преливаща в офанзивен и дефанзивен вариант, защото привидно имаме изпълнители за такава, но явно треньора има други идеи и готви отбора по друг начин.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 ное 2018 18:40

Постоянно се говори за нивата Тича, преди наистина беше нещо страшно(виждал съм я на живо)
Сега поне по тв. изглежда перфектно.
Я някой(само който е ходил след ремонта) да каже пак ли е толкова зле както го изкарват някой тук.
Аз доколкото знам, тревата се мокри за да се движи по бързо топката, поне по тв. терена не изглежда да е подгизнал и куп други щуротии, които се пишат тук.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 10 ное 2018 18:43

ivan56 написа:Постоянно се говори за нивата Тича, преди наистина беше нещо страшно(виждал съм я на живо)
Я някой(само който е ходил след ремонта) да каже пак ли е толкова зле както го изкарват някой тук.
Аз доколкото знам, тревата се мокри за да се движи по бързо топката, поне по тв. терена не изглежда да е подгизнал и куп други щуротии, които се пишат тук.

пусни си запис от мача днес и ще видиш как второто полувреме откъм треньорските скамейки терена приличаше на разорана целина в някои моменти.
Единствената разлика преди и след ремонта на Тича е................................... осветлението................

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 10 ное 2018 18:46

ivan56 написа:Постоянно се говори за нивата Тича, преди наистина беше нещо страшно(виждал съм я на живо)

След ремонта наистина би трябвало да е отличен теренът им и да е в "Топ 3", както те се бият в гърдите. Съдейки обаче по постоянно подхлъзване на футболистите, както и по хвърчащите чимове наляво-надясно, нещо ми подсказва, че не е от най-добрите. :lol:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Черно море - Левски | 10.11 | 15:00Ч.

Мнениеот bubka » 10 ное 2018 18:47

sandi74 написа:В трети пореден мач срещу вас Морето изглежда почти като Барса и Юве.Тотално ви надиграват и правят за смях :!: :idea: Само трябва да си изберете оправдание за това-терена,сянката на копието,морският бриз или някоя друга измишльотина.

С батко ви Сандьо често имаме различни мнения, но когато е прав, е прав :mrgreen: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 ное 2018 18:49

helic написа:пусни си запис от мача днес и ще видиш как второто полувреме откъм треньорските скамейки терена приличаше на разорана целина в някои моменти.
Единствената разлика преди и след ремонта на Тича е................................... осветлението................

Не е хубаво да се пише по инерция. Тревното покритие на терена беше подменени миналата година през април месец.
Изображение
Всеки един терен се мокри за да върви топката по-бързо, но това не го прави разкаляна нива.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 10 ное 2018 18:51

Да наляха се няколко милиона държавна пара и де факто терена трябва да е прекрасен. Но не и ако го наводняваш цяла седмица преди това.
Обичайно терена се мокри час-два преди мача за да не е като бетон и всяка топка да отскача от която и да е бубуна. Но има огромна разлика да го полееш и това цяла нощ да го наводняваш. При първото водата попива и терена е добър за игра, а при второто и дренажа вече не може да отводнява, тревата остава мокра и става като пързалка. Отделно си скапваш покритието на терена. Обаче за ЧМ явно това не е важно и няма значение. Важното е да се пречи да се играе футбол с всички средства. А това е нефеърплей защото хем не се играе футбол за зрителите, които са си платили, хем рисковете от контузии стават огромни. Между другото това, че с контузиите го отнесохме ние е повече случайност, защото със същия успех можеше да го отнесат и ЧМ.

Върни се в “Левски”