Ейй... направихме един равен и тука налазиха пак специалистите

На мен ми хареса играта на нашите. Две грешки на Кръстев (нещо се е психирал тоя пич), който има качества, но е много рисков.
За дузпата.. по-добре че не я вкарахме, че тука щеше да има рев до небесата, нищо че беше 10 пъти повече дузпа от тази на лудите.
Иначе :
Слаб Кабрал, дори не спазваше тактическите указания, като хората. Роси много рядко прави смени още на полувремето, а щом смени Кабрал сетете се колко зле е бил

Гомес и Нашименто много добре, особено Гомес. Тука мрънкате, ама този пич спира 8/10 атаки на противника преди да започнат. Нашименто също игра добре, нищо че изпусна дузпата.
Ривалдиньо продължава да е загадка. Може би Буш беше по-добра опция за стартиране на мача. Просто Буш се бори повече и може да овладява с гръб, което е полезно при сгъстена защита.
Защита ни пак е класа. Ейолфсон е много, много добър защитник. Знам, че ние си обичаме Яблонски, щот е пич и вкарва, ама исландеца е много по-добър. Двамата като са титуляри, а Гомес е в средата съм спокоен.
Фигередо и Найденов играха прилично. Найденов малко се притеснява да играе сам,но ще му мине ако по-честично играе.
Ако трябва да сравним как ние играхме с Етър и как ЦСКА-София играха с Етър... мисля, че ние играхме доста по-добре от тях. При все, че Етър беше по-затворен срещу нас.
Само не псувайте Кръстев и Нашименто и не ги зачерквайте заради единични грешки в мач без значение... Кръстев ни извади от равния срещу Морето само преди 3 дена...