Къде се скриха тези, дето ми разправяха какъв футболен гений е Краев и как трябвало НА ВСЯКА цена да го задържим?????
Или да го продаваме само в Примера и нагоре!!!
Левски (София) - ЦСКА-София - 0:3
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Левски (София) - ЦСКА-София |29.04|17:00
fen1914 написа:Напълно заслужена загуба от обединения отбор на Етро поле и Ловеч. Нашите показват завидна тактическа неграмотност, а този път Митов обърка началния състав, а и нямаше късмет. Малкият не знаеше къде се намира, а за Пиргов изобщо не ми се говори - имаше активно участие и при трите гола на противника. Има и такива мачове, но трябва да се взима поука от тях. Айде, наздраве и до следващия мач
Ето така българина си "решава" проблемите - с пиене. За това ще сме последната дупка на кавала.
Ние не можем да се преборим с Микренския,а какво да кажем за Домуса 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
blue avalanche написа:Къде се скриха тези, дето ми разправяха какъв футболен гений е Краев и как трябвало НА ВСЯКА цена да го задържим?????
Или да го продаваме само в Примера и нагоре!!!
Абсолютно доказан факт е че Краев дори за странична греда на стадионите в Никопол,Полски Тръмбеш и Кнежа няма да го използват ама то да е само той при положение че голяма част от феновете ви го имат за звезда......

С Алвеша в защита и с портиер вместо вратар на вратата толкова. И оставете Митов на мира. Все пак с тези футболисти успя да вдигне отбора, който беше стигнал дъното при недоразумението Тъпчо.
- batmanlevski
- Контакти:
Балкански Орел написа:Долно уйно написа:Част от сините фенове, които бяха в сектор А са завършени идиоти.
Левски сериозно ще изгори след този мач
Да, докато има такива боклуци като тебе, които разпространяват снимката, може и наистина да пострада.
тази снимка е от преди 6 години , някой много му харесва и още си пази
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
hd-fen написа:С Алвеша в защита и с портиер вместо вратар на вратата толкова. И оставете Митов на мира. Все пак с тези футболисти успя да вдигне отбора, който беше стигнал дъното при недоразумението Тъпчо.
Кво го е вдигнал отбора. Взехме предния мач с тирето, да факт. После? Разходка до Стара Загора. Напомпнахме малко мускули, срещу симулативно игралите Локо Пловдив и това е.
Аматьор си е Никито.
Какво намесвате съдията не разбирам.Много ясно се вижда от повторенията,че няма игра с ръка и при Десподов и при Манолев.Точно обратното, изключително спорни засади,които решаваха мача още до 15 мин.
Sstefanov написа:fen1914 написа:Напълно заслужена загуба от обединения отбор на Етро поле и Ловеч. Нашите показват завидна тактическа неграмотност, а този път Митов обърка началния състав, а и нямаше късмет. Малкият не знаеше къде се намира, а за Пиргов изобщо не ми се говори - имаше активно участие и при трите гола на противника. Има и такива мачове, но трябва да се взима поука от тях. Айде, наздраве и до следващия мач
Ето така българина си "решава" проблемите - с пиене. За това ще сме последната дупка на кавала.
Аз не виждам проблем, ако отборът ми загуби мач. Това е спорт и изобщо не смятам, че е нужно да се правят драми от това. Ако някой има проблем и се чувства найста дупка на каквото и да е, това също не е мой проблем.
Re: Левски (София) - ЦСКА-София - 0:3
Да ви е*а майката и футболисти и треньори и ръководители. За последен път се ядосвам с тези нещастници, не заслужават дори и по телевизията да ги гледаш. Такива некадърници може да видиш само в аматьорските лиги, срамно е, че ги наричат футболисти. Нито са футболисти, нито играят футбол. Не знам какво играят, но е много далеч от футбол.
Мега-гига-галактическата звезда Краев беше ли на терена ? България му била тясна, а ?
Костадинов не го ли е срам да иска по-голяма заплата ? Да се маха, прав му път, няма да липсва!
наровци, сукунита, баби - ВЪН! Митов вън!
10 години, два свестни бека не могат да вземат, тъпанарите.
Вървете по дяволите!
Мега-гига-галактическата звезда Краев беше ли на терена ? България му била тясна, а ?
Костадинов не го ли е срам да иска по-голяма заплата ? Да се маха, прав му път, няма да липсва!
наровци, сукунита, баби - ВЪН! Митов вън!
10 години, два свестни бека не могат да вземат, тъпанарите.
Вървете по дяволите!