|Анкета| "Левски" напуска Първенството?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Подкрепяте ли идеята Левски да напусне първенството

Да
186
77%
Не
57
23%

Общо гласове: 243

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: |Анкета| "Левски" напуска Първенството?

Мнениеот hristo1306 » 30 юни 2016 23:51

Днес е хубав ден за Българската демокрация ! Свободия ! Кой каквото иска да прави ! Кой където иска да ходи ! Но не забравяйте, че е 30 06 !!!!! Някои отборчета са се запътили на свиждане !!! При кого ли ???

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 30 юни 2016 23:51

muzovir написа:Аз съм от ЦСКА, но гласувах Левски да остане. Видя се, че без единият гранд не става, сега защо е тази работа да си ходи другият?
М/у другото аз мисля, че само се пеняват и нямат сърце да напуснат!
И още нещо- това издава само и единствено СТРАХ!!!

Бах те в кучето разбирач, страх надушвал. А това да се гордееш че отбор победил те само с 8-0 вече ти е взел и името е смелост а?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 30 юни 2016 23:52

hristo1306 написа:Днес е хубав ден за Българската демокрация ! Свободия ! Кой каквото иска да прави ! Кой където иска да ходи ! Но не забравяйте, че е 30 06 !!!!! Някои отборчета са се запътили на свиждане !!! При кого ли ???

На Нефтокибик, мастер или който и да е.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юни 2016 23:54

ММ1914 написа:Провинция не е обида, определение е, още от римско време, неграмотните и комплексарите се обиждат от това определение. Стадион Раковски е компенсация за отнемането на стадион Юнак.
Като си топна краката, няма да е жега ли? На туристите и п.шките трябва да им целувате, че без тях досега да сте останали 30-50 хиляди в града.

Такъв като тебе не може да ме обиди!Как реши ,че стадиона на Спартак трябва да ви е компенсация за нещо,само ти си знаеш :lol:
Като си в морето жегата я няма,ама трябва някога да си го влизал в него за да разбереш,а не само да си гледал картинки!

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 30 юни 2016 23:55

ММ1914 написа:
muzovir написа:Аз съм от ЦСКА, но гласувах Левски да остане. Видя се, че без единият гранд не става, сега защо е тази работа да си ходи другият?

Бах те в кучето разбирач, страх надушвал. А това да се гордееш че отбор победил те само с 8-0 вече ти е взел и името е смелост а?

Аз не се гордея с нищо в момента! Изчаквам, като по- голяма част от феновете, защото няма човек на планетата, който да е сигурен какво става в момента.
Впрочем темата е: |Анкета| "Левски" напуска Първенството?, а не ЦСКА и тем подобни.
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 30 юни 2016 23:56

BRF написа:
ММ1914 написа:Провинция не е обида, определение е, още от римско време, неграмотните и комплексарите се обиждат от това определение. Стадион Раковски е компенсация за отнемането на стадион Юнак.
Като си топна краката, няма да е жега ли? На туристите и п.шките трябва да им целувате, че без тях досега да сте останали 30-50 хиляди в града.

Такъв като тебе не може да ме обиди!Как реши ,че стадиона на Спартак трябва да ви е компенсация за нещо,само ти си знаеш :lol:
Като си в морето жегата я няма,ама трябва някога да си го влизал в него за да разбереш,а не само да си гледал картинки!

А като си топнеш краката както си написал, пак ли я няма? Или трябва да се потопиш целия, ти май си от селата около Бургас и живееш на една туба бензин от морето. За стадиона - темата е разглеждана доста пъти в този форум. Попитах те колко стадиона са отнети на Левски.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 30 юни 2016 23:58

ММ1914 написа:
hristo1306 написа:Днес е хубав ден за Българската демокрация ! Свободия ! Кой каквото иска да прави ! Кой където иска да ходи ! Но не забравяйте, че е 30 06 !!!!! Някои отборчета са се запътили на свиждане !!! При кого ли ???

Не посинявай от страх ! Още от петолъчката ще ви водим с 1 : 0 ! В Карнобат вече е 2 : 0 ! В Айтос 3 : 0 ! На мин. бани вече сте ОКЪПАНИ и ......, става 4 : 0 :mrgreen: !!!!! До познатия резултат 5 : 1 ви остава време за гърч ! АБОНАТИ !!!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 30 юни 2016 23:59

muzovir написа:
ММ1914 написа:

Аз не се гордея с нищо в момента! Изчаквам, като по- голяма част от феновете, защото няма човек на планетата, който да е сигурен какво става в момента.
Впрочем темата е: |Анкета| "Левски" напуска Първенството?, а не ЦСКА и тем подобни.

Аз попитах как реши че е страх? Няма човек на планетата който да е сигурен? Това си е план и то не лош, но май една група се опитва да играе контра. Попитах и преди това, какво правите при търг на НАП за емблемата на ЦСКА, вече два пъти пропускате за да падне цената, ако се появи Божков и даде едни джобни за него два милиона? Къде отива историята с емблемата ли?

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 01 юли 2016 00:01

hristo1306 написа:
ММ1914 написа:

Не посинявай от страх ! Още от петолъчката ще ви водим с 1 : 0 ! В Карнобат вече е 2 : 0 ! В Айтос 3 : 0 ! На мин. бани вече сте ОКЪПАНИ и ......, става 4 : 0 :mrgreen: !!!!! До познатия резултат 5 : 1 ви остава време за гърч ! АБОНАТИ !!!!!

Какви абонати като ви закриха, погребаха и после погребаха и друг в този гроб? С държавни пари като тези на Нефтохим е лесно, след това какво стана с вас - едно голямо нищо. За да ходите на стадиона ви даваха безплатни билети, томболки, гнездо за нищо ли се казваше проекта?

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 01 юли 2016 00:06

ММ1914 написа:
hristo1306 написа:
ММ1914 написа:

Какви абонати като ви закриха, погребаха и после погребаха и друг в този гроб? С държавни пари като тези на Нефтохим е лесно, след това какво стана с вас - едно голямо нищо. За да ходите на стадиона ви даваха безплатни билети, томболки, гнездо за нищо ли се казваше проекта?

Това са приказки от 1 000 и 1 нощ ! Вашия гуру ПЕДЕРАСА, който не можа да взриви мавзолея, УНИЩОЖИ неудобния Ви /НЕПОКОРЕН / НЕФТОХИМИК !!!
Сещай се за кой става дума ! ПЕСЕРАСА БАКЪРДЖИЕВ !!!

Върни се в “Левски”