Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Мистри

Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0

Мнениеот Мистри » 02 дек 2015 22:32

Ivanov_95 написа:
Мистри написа:
Ivanov_95 написа:Днес изиграхме един от най-слабия си мач от началото на сезона.Има и такива мачове.

Друго - Вие от една загуба започнахте да не харесвате треньора и играчите ли?До оня ден бяха най-добрите,сега от една загуба правите трагедии.Вярно е,че нямаме нападател и не създаваме положения много,но това е с което разполагаме в момента.Не мога да повярвам,че ви е виновен Стойчо и като цяло всеки играч.Не можем пък да бием всеки мач и да играем като Барселона.Целта ни е да изградим отбор и в момента ние го правим.Иска време и търпение и нещата ще се получат.Бъдете малко по-позитивни и подкрепяйте отбора,дори след някоя друга загуба.

Гонзо , ти ли си?

Като не ти харесва отбора,ако искаш да махнем играчите и да правим нов отбор с нов треньор ?

Не , гонзо, ТИ се махни.И не ми обяснявай.
Явно не можеш да четеш.
Срещу Стоев , не съм написал и дума, напротив.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 02 дек 2015 22:36

Аз не съм изненада нито от тази загуба нито от тази срещу Пирин,защото няма играчи които да са добре подготвени технически и нямат психика.Миланов и в Пирин и сега го пробиха отвсякъде,за нападатели и халфове няма да говоря,защото не стават.Но най важното е че като гостуват играят истински страхливци.След зимната пауза ще съм сигурен накъде отиваме в следващите около 3 год.Дано опровергаят очакванията ми.А мачът с Ботев ще е подобен.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 02 дек 2015 22:40

Мистри написа:
Ivanov_95 написа:
Мистри написа:
Ivanov_95 написа:Днес изиграхме един от най-слабия си мач от началото на сезона.Има и такива мачове.

Друго - Вие от една загуба започнахте да не харесвате треньора и играчите ли?До оня ден бяха най-добрите,сега от една загуба правите трагедии.Вярно е,че нямаме нападател и не създаваме положения много,но това е с което разполагаме в момента.Не мога да повярвам,че ви е виновен Стойчо и като цяло всеки играч.Не можем пък да бием всеки мач и да играем като Барселона.Целта ни е да изградим отбор и в момента ние го правим.Иска време и търпение и нещата ще се получат.Бъдете малко по-позитивни и подкрепяйте отбора,дори след някоя друга загуба.

Гонзо , ти ли си?

Като не ти харесва отбора,ако искаш да махнем играчите и да правим нов отбор с нов треньор ?

Явно не можеш да четеш.

За Стоев говоря по принцип,но да ми кажеш че Йоргачевич е позьор при положение че ни измъкна в Ловеч в края и днеска спаси 2-3 положения.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 02 дек 2015 22:44

Ivanov_95 написа:
Мистри написа:
Ivanov_95 написа:
Мистри написа:

Гонзо , ти ли си?

Явно не можеш да четеш.

За Стоев говоря по принцип,но да ми кажеш че Йоргачевич е позьор при положение че ни измъкна в Ловеч в края и днеска спаси 2-3 положения.

Странно е вратар да пази вратата си?
Верно.То в Левски вече всичко е странно.
Нападатели, които не вкарват,та защо ли вратар да спаси 2-3 положения?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 02 дек 2015 22:45

Блутуг написа:
1.Йоргачевич
2.Миланов
3.Белаид
4.Минев
5.Карнер-Деян Иванов
6,Де Нойер
7.Краев
8.Гаджев
9.ДЕМБЕЛЕ
С такива 9 човека можем да сиграем всеки мач и да станем шампиони в смешната ни "А" група!

Повечето колеги се изказваха адекватно :idea: :) ;)
висша математика:314 :idea:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 дек 2015 22:47

В този двубой Стоев малко пообърка нещата.

Хвърлихме са така, все едно не сме играли преди два дни.
От там се прибързваше с пасовете в атака, което улесни домакините максимално, които пък от своя страна не спряха с дългите подавания, което караше халфовете и бранителите в синьо да тичат като улави.
А това ставаше, щото бързо-бързо се губеше топката, заради поредният дълъг пас към Краев или Диаби.
С този стил просто нямаше как играчите да издържат повече от 60-65 мин. както писах на почивката.
Ама реално сдадохме багажа още 10-на мин. след почивката.

Другото което е, можеше да се пипне малко състава и да има поне 3-4 промени, вярно е, че резервите отстъпват на титулярите ( за т'ва са и резерви ) ... Но поне щяха да са свежи.
И още нещо... Отнася се до Китамбала.
Да, можеби не оправдава визитката си, но ние така и не го видяхме на фланга, където му е силата.
Той постоянно влиза като смяна на Диаби, а като почне титуляр, отново е на върха на атаката.
В същото време Краев продължава да се спъва по-крилото ...
Ми нямаше да е лошо да се пробва Линел на фланга, а Божо като нападател.

Ама като се обърне колата, пътища много ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 02 дек 2015 22:52

Мистри написа:
glarus_ds написа:
Мистри написа:
glarus_ds написа:Иначе днес проблемите в дефанзивен план ни дойдоха от хората в центъра, които днес се пропукаха. Не бяха на обичайното високо ниво. И умората попречи на ефективна преса. За това трябваше да играем по-прибрано, щото хем сме напред и сме оголили защитата, хем не пресираме и последиците ги видяхме... Вратаря и четиримата защитници са си ОК. Трябват ни крила и нападатели, а и алтернатива за средата с по-дефанзивни функции ;)

Каква умора? :lol:
Те играят по 30-40 мача за ЕДНА година.
Професията им е футболисти.
Умора.
Вратарят ни е посредствен и щом той ви е любимец, смятай докъде сме стигнали.Позьор, но няма друг.
Защитници?
Карнер?Хахахахах.Минев?че той е на 101 години .При защитниците е като при котките.
Белаид се върна на старото си ниво.За жиката -направи 2 мача и вече го боготворите.
В средата няма какво да коментирам.А в атака-изобщо.
Благодарете за всичко това на Директора и неговият Началник Тонев.

Сподели кои са тогава твоите любимци :mrgreen: Тези имаме в момента, тях подкрепяме... Като се намерят по-добри, чудесно.

Ами подкрепяйте си ги.Толкова ви е ...акъла.Затова правят левскарите луди вече години.Явно си малък и не знаеш какво значи Левски.Не на осмокласници, перчеми, и всякакви други ц*рвули.Радвай се на китката, и другите мургавелки, защото "други няма".Няма , поради ниското чело и девственият ум на някои от ръководството.

Аз ли да ги доведа тези футболисти, които прилягат на Левски??? Хайде ти като много знаеш какво е Левски и като имаш капацитета, иди и ги доведи, вкарай Левски в ШЛ и ще ти кажем браво всички.... И аз смятам, че повечето от тези футболисти не са за Левски, и аз смятам, че Гонзо също не е, ама какво да направя?
CHELSEA

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 02 дек 2015 22:56

THE G.A.M.E написа:В този двубой Стоев малко пообърка нещата.

Хвърлихме са така, все едно не сме играли преди два дни.
От там се прибързваше с пасовете в атака, което улесни домакините максимално, които пък от своя страна не спряха с дългите подавания, което караше халфовете и бранителите в синьо да тичат като улави.
А това ставаше, щото бързо-бързо се губеше топката, заради поредният дълъг пас към Краев или Диаби.
С този стил просто нямаше как играчите да издържат повече от 60-65 мин. както писах на почивката.
Ама реално сдадохме багажа още 10-на мин. след почивката.

Другото което е, можеше да се пипне малко състава и да има поне 3-4 промени, вярно е, че резервите отстъпват на титулярите ( за т'ва са и резерви ) ... Но поне щяха да са свежи.
И още нещо... Отнася се до Китамбала.
Да, можеби не оправдава визитката си, но ние така и не го видяхме на фланга, където му е силата.
Той постоянно влиза като смяна на Диаби, а като почне титуляр, отново е на върха на атаката.
В същото време Краев продължава да се спъва по-крилото ...
Ми нямаше да е лошо да се пробва Линел на фланга, а Божо като нападател.

Ама като се обърне колата, пътища много ...

Защо да е виновен Стоев?
Има ли човек, който да отговаря за едно нещо, основно за спорта и в частност-футбола?
Как се казва той и на кого е приближен?
Защо Стоев пуска Прохазка на крилото, в защита, вместо там където му е мястото?
Защо Краев играе крило ?Защо нападателят играе ...зад себе си? :lol:
Обяснението е просто.Като законът за вредните храни, но не и за вредните доходи. :mrgreen:
Ако ме разбираш. ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 02 дек 2015 23:00

glarus_ds написа:
Мистри написа:
glarus_ds написа:
Мистри написа:
glarus_ds написа:Иначе днес проблемите в дефанзивен план ни дойдоха от хората в центъра, които днес се пропукаха. Не бяха на обичайното високо ниво. И умората попречи на ефективна преса. За това трябваше да играем по-прибрано, щото хем сме напред и сме оголили защитата, хем не пресираме и последиците ги видяхме... Вратаря и четиримата защитници са си ОК. Трябват ни крила и нападатели, а и алтернатива за средата с по-дефанзивни функции ;)

Каква умора? :lol:
Те играят по 30-40 мача за ЕДНА година.
Професията им е футболисти.
Умора.
Вратарят ни е посредствен и щом той ви е любимец, смятай докъде сме стигнали.Позьор, но няма друг.
Защитници?
Карнер?Хахахахах.Минев?че той е на 101 години .При защитниците е като при котките.
Белаид се върна на старото си ниво.За жиката -направи 2 мача и вече го боготворите.
В средата няма какво да коментирам.А в атака-изобщо.
Благодарете за всичко това на Директора и неговият Началник Тонев.

Сподели кои са тогава твоите любимци :mrgreen: Тези имаме в момента, тях подкрепяме... Като се намерят по-добри, чудесно.

Ами подкрепяйте си ги.Толкова ви е ...акъла.Затова правят левскарите луди вече години.Явно си малък и не знаеш какво значи Левски.Не на осмокласници, перчеми, и всякакви други ц*рвули.Радвай се на китката, и другите мургавелки, защото "други няма".Няма , поради ниското чело и девственият ум на някои от ръководството.

Аз ли да ги доведа тези футболисти, които прилягат на Левски??? Хайде ти като много знаеш какво е Левски и като имаш капацитета, иди и ги доведи, вкарай Левски в ШЛ и ще ти кажем браво всички.... И аз смятам, че повечето от тези футболисти не са за Левски, и аз смятам, че Гонзо също не е, ама какво да направя?

Чакай да се среша и тръгвам да ти доведа футболисти.И без това в момента нямам друга работа.Рано е да си лягам дори.
А какво да направиш?
Ами псувай мен.нали не съм се сресал още?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 02 дек 2015 23:03

Мистри написа:
Ivanov_95 написа:
Мистри написа:
Ivanov_95 написа:
Мистри написа:

Гонзо , ти ли си?

Явно не можеш да четеш.

Странно е вратар да пази вратата си?
Верно.То в Левски вече всичко е странно.
Нападатели, които не вкарват,та защо ли вратар да спаси 2-3 положения?

Ама ти ми казваш че е слаб вратар и с една дума трябва да го махнем.Не съм видял до ся Йоргачевич да обърка нещо фатално,и да феновете го обичат,защото се раздава за отбора и заобича клуба.

Върни се в “Левски”