Литекс (Ловеч) - Левски (София) / Неделя / 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) / Неделя / 1:2 FT

Мнениеот korteneca » 04 окт 2015 22:46

Не виждам защо червените да са в темата. :lol: Левски са първи, ЦСКА са първи и всички сме доволни. Не е ли така? :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
отец Онуфри
Контакти:

Мнениеот отец Онуфри » 04 окт 2015 22:46

Hohohoho написа:
forever bluet написа:
Hohohoho написа:
Мистри написа:
Hohohoho написа:Деба няма и една петолъчка в аватарите на коментиращите. Няма и четирибуквени абревиатури в подписите, червеното по страницата малко, чак почти го няма... Защо така!? Днес Гришата план черта, референдум обяви и за пълен ужас отиде къщата за пиленца.

Няма друг цвят, освен СИНИЯ!
Така ще бъде занапред!
Сините футболисти с шут затвориха устите на другите.Като врата на Москвич.

Да бе, ама липсва ми някой от обичайните хунвейбини, да си кажи мнението по въпроса. Скучно е без да ни погребат, докато отидат да пуснат една вода в зеления кенеф пред Армията, щото водата спряна за неплатени задължения. И както те казаха миналия сезон, могат да бият Беласица с 80:0, Левски е лидер в А група, а те като щат и без допуснат гол да завършват във В.

Тези смешковци ще са световните идиоти,които по средата на Шампионат ще изпаднат от В в А окръжна след само победи и без допуснат гол. Жалка комунистическа сган. Като тумор създадени от комунисти,като партийни лайнари съществували и с грухтене и вой умряли като долни ку.ви! :mrgreen:

Хем съм съгласен, хем червената ми по политически убеждения душица я боли, да изпълзвам думи като хунвейбин в негативен смисъл... :) Ама какво да се прави, футбилни пристрастия. Дано само се разминем с тях за купата. Не ни трябва възможност да помпаме на мъртвеца самочувствието.

Що бе? Да идват, да ги изпраскаме като за последно преди да ги пратят в небитието.
[wrapimg=]http://www.lifesport.bg/uploads/images/00312790.jpg[/wrapimg]

[rimg]https://pbs.twimg.com/media/C4wMzMUW8AAgLoc.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 04 окт 2015 22:47

Браво на момчетата и момичетата със сини сърца на трибуната!
В този мач, отборът заслужи великата си публика!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 04 окт 2015 22:48

отец Онуфри написа:
Hohohoho написа:
forever bluet написа:
Hohohoho написа:
Мистри написа:
Hohohoho написа:Деба няма и една петолъчка в аватарите на коментиращите. Няма и четирибуквени абревиатури в подписите, червеното по страницата малко, чак почти го няма... Защо така!? Днес Гришата план черта, референдум обяви и за пълен ужас отиде къщата за пиленца.

Няма друг цвят, освен СИНИЯ!
Така ще бъде занапред!
Сините футболисти с шут затвориха устите на другите.Като врата на Москвич.

Да бе, ама липсва ми някой от обичайните хунвейбини, да си кажи мнението по въпроса. Скучно е без да ни погребат, докато отидат да пуснат една вода в зеления кенеф пред Армията, щото водата спряна за неплатени задължения. И както те казаха миналия сезон, могат да бият Беласица с 80:0, Левски е лидер в А група, а те като щат и без допуснат гол да завършват във В.

Тези смешковци ще са световните идиоти,които по средата на Шампионат ще изпаднат от В в А окръжна след само победи и без допуснат гол. Жалка комунистическа сган. Като тумор създадени от комунисти,като партийни лайнари съществували и с грухтене и вой умряли като долни ку.ви! :mrgreen:

Хем съм съгласен, хем червената ми по политически убеждения душица я боли, да изпълзвам думи като хунвейбин в негативен смисъл... :) Ама какво да се прави, футбилни пристрастия. Дано само се разминем с тях за купата. Не ни трябва възможност да помпаме на мъртвеца самочувствието.

Що бе? Да идват, да ги изпраскаме като за последно преди да ги пратят в небитието.

Абе мани го това. Ще се оправдават, че сме им били аматьорския състав. Пък ако някак си ни излъжат 50 години напред ще се помни. Да не си слагаме таралежа в гащите. Ще преглътна някак, че след като ги ликвидират им е останала на Селянина от Плоски стабилната серия от 6 поредни победи.
Последна промяна от Hohohoho на 04 окт 2015 22:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 04 окт 2015 22:48

korteneca написа:Не виждам защо червените да са в темата. :lol: Левски са първи, ЦСКА са първи и всички сме доволни. Не е ли така? :lol:

Как пА не се сЕтихме? :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 окт 2015 22:54

Имаме правото да ни е кеф поне до следващия мач. :) Но нека да не избързваме с еуфорията, защото има още много време.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 04 окт 2015 22:54

Тактически перфектен мач! Най- хубавото е, че не мога да отлича определен играч, което говори за добър отбор!
Фантастични фенове! Само Левски! 8-)

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 04 окт 2015 22:57

Аз също смятам че няма смисъл да се правим на умрялата лисица и да казваме че е рано да се говори за титла и т.н. Левски с този отбор, с този треньор, и при наличието вече и на финансова сигурност е напълно нормално да се бори за титла.Дали ще постигне тази цел-само времето ще покаже,да не забравяме че Домуса и Микрето са царе на "организацията" извън терена...то и днес се видя това-по-чиста неотсъдена дузпа аз не бях виждал в последните поне 5 години.И е крайно време нашите шефове да спрат да се правят на големи "европейци", да не говорим че най-великите треньори в света като САФ и Моу например ,никога не си мълчат когато отборите им са били ощетявани.Стига вече с тия щуротии от сорта-"ама дайте да не коментираме съдиите, да ги оставим на спокойствие"...абе няма такъв филм бе, тука е Булгаристан, дивия изток на Европа-тука ако си мълчиш като шматка, ще те мачкат като парцал без да им мигне окото.Тука само тоягата и ръжена помага, поетът го е казал: "Не вярвам аз че прост калугер ще спаси раята-свободата не ще Екзарх, иска Караджата!"

Потребителски аватар
atanaskov
Контакти:

Мнениеот atanaskov » 04 окт 2015 23:01

Ники Александров ,с тези комплексарски фенски заглавия съсипваш сайта.Разгледай заглавията на другите сайтове и сравни своето за ПОБЕДАТА НА ЛЕВСКИ и първото място на сините,а ти ми пишеш (с извинение,че ти говоря на ТИ) ,че Литекс са се спънали!!!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 04 окт 2015 23:05

Добре че взехме Живко, за да се освободи Прохазка от тоя бек.

Върни се в “Левски”