На вниманието на всички плодове и зеленчуци:
Червени домати, зелени марули, жълти царевици,...водорасли и захарни изделия...
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ !
ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ!
КБ Лудогорец - Левски 1/2 финал |08.04.2015| 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КБ Лудогорец - Левски 1/2 финал |08.04.2015| 0:0 FT
plamenst7 написа:Вярно е, че на реванша стадиона трябва да е пълен, но не знам защо някак си сърцето ми се свива като знам какви золуми могат да сътворят някои идиоти и съвсем да доубият клуба.
Току що по БНТ НD съобщоха и за расистки възгласи спрямо Мисиджан.
Клубът продължава да си мълчи, да ни изхвърлят от А група и това е.
Най-важното в този мач е че не пазеше онзи дребосък. Ако беше той си допускахме дежурен гол минимум.
Player написа:THE G.A.M.E написа:Не съм доволен от резултата, но к'вото-такова.
Продукцията ни през 1-вото полувреме - много добра, близко до съвършенството, с оглед на моментните възможности на Левски.
2-рото, донякъде я карахме по-инерция, но можеби и физическите сили ни понапуснаха, което не е чак толкова чудно след здравото тичане през първите 45 мин.
Като цяло, ни трябваше увереност в завършващата фаза, като че ли момчетата ни си вярваха достатъчно, че могат спокойно да бият в този мач.
Реваншът ще е труден, но очаквам подобен мач, като днешният.
Ако действаме с повече самочувствие в атака, ще се класираме на финала.
Второто ги беше страх да играят по смело в единоборствата, за да не видят червения цвят на картона след набързо раздадените за половината отбор.
А, това си точно ти, дето пишеше, че трябвало да довършим с 8 човека...
Свали ли зелените лещи или още си с тях?
Я ми кажи днешният Цецко Кръстевчо за колко мача, трябва да му спрат правата.
Задържане на Краев - ЖК!
Задържане на Марселиньо - нищо!
Спъване отзад на Мисиджан - ЖК!
Спъване отзад на Бедоя - нищо!
А колегата ме подсети и за бутането отзад с ръце срещу Абди, на което коментатора каза, "И ЩОМ И ТОВА НЕ Е ФАУЛ, ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!"
Хайде да не си говорим за съдийство, защото второто полувреме Цецко направо се оака!
Player написа:Най-важното в този мач е че не пазеше онзи дребосък. Ако беше той си допускахме дежурен гол минимум.
Прощавай приятелю, сбърках те с друг!
tevez написа:Аз съм доволен от раздаването, от агресията, желанието и борбеността на играчите!
Няма такова нещо, това бяха технически грешки на съперника...

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Капитанът на Левски Владимир Гаджев заяви след нулевото равенство с Лудогорец в първия полуфинал за Купата на България, че парите не са всичко на този свят. Халфът направи това изказване във връзка с лошото финансово положение в тима от Герена, както и това, че играчите не са получавали заплати от доста време насам.
„Парите не са всичко на този свят. Радва се, че феновете ни подкрепят. Всеки ще си получи заработеното, имахме доста разговори. Окуражаваме се. Имахме среща и с Георги Иванов. Той също ни каза какво е положението. Надяваме се в следващите дни да има подобряване от финансова гледна точка“, започна Гаджев.
„И след мача с Черно море казах, че ние сме длъжни да играем и да побеждаваме“, каза още капитанът на „сините“.
Мишокът с капитанска лента е много активен СЛЕД мач.Както ВИНАГИ!!!
- Синьо сърце
- Контакти:
blue avalanche написа:Капитанът на Левски Владимир Гаджев заяви след нулевото равенство с Лудогорец в първия полуфинал за Купата на България, че парите не са всичко на този свят. Халфът направи това изказване във връзка с лошото финансово положение в тима от Герена, както и това, че играчите не са получавали заплати от доста време насам.
„Парите не са всичко на този свят. Радва се, че феновете ни подкрепят. Всеки ще си получи заработеното, имахме доста разговори. Окуражаваме се. Имахме среща и с Георги Иванов. Той също ни каза какво е положението. Надяваме се в следващите дни да има подобряване от финансова гледна точка“, започна Гаджев.
„И след мача с Черно море казах, че ние сме длъжни да играем и да побеждаваме“, каза още капитанът на „сините“.
Мишокът с капитанска лента е много активен СЛЕД мач.Както ВИНАГИ!!!
Аз казах ли ви преди мача, че от тоя ме е страх?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Rivaldo10 написа:tevez написа:Аз съм доволен от раздаването, от агресията, желанието и борбеността на играчите!
Няма такова нещо, това бяха технически грешки на съперника...![]()
Дерменджиев да ходи да се гръмне.
Левски какво то и да напишем е ала бала 100000000000000 пъти съм се заричал че няма да ги гледам , днеска си платих да ги гледам ми това е , моя , наша любов и съдба . Днес ми харесаха и на 29 , 04 ,2015 съм там . Наздраве бъдете здрави . Само Левски
И преди и сега Левски значи Свобода