Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ico49
Контакти:

Re: Кой има интерес от истерията за "Смяната на Стоев"

Мнениеот ico49 » 07 мар 2016 17:38

ами червените тъпи журналисти от тема спорт,меридиан мач ,от . ,еми коцеф , това е като има такава журналистика която е създадена да плюе само и така .това е положението и добронамерените сини журналисти също .иван тепавичаров също ,оня от япония цсекар и така.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 мар 2016 17:39

Ми не знам. Медиите, предполагам. Така или инак Стоев няма да бъде сменен, цялата операция пропада...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 07 мар 2016 17:44

Ако Левски играеха хубав футбол такива истерии щяха да са безпредметни.

За това Левски да не играе хубав футбол факторите са много.

Не съм сигурен, кой точно избира футболистите, но с по 7 и повече нови на всеки полусезон, няма как да имаш силен състав.
Има срещи, в които Стоев изумява с идеите си за стартов състав и за смени- на всеки може да се случи да сгреши, но истината е че, от както Стоев е треньор, на мен лично ми е харесал един единствен мач Литекс- Левски 1:2 от тази есен.
Има играчи, които нямат потенциал не само за Левски, а и за А група като цяло. Нека да не ги изреждам, че ще има обидени.
Факторите са много, резултата е един Левски не играе нищо на терена, от там и атаките, но те са следствие и са напълно нормални.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 мар 2016 17:50

Бетон 2-4 място си бяхте от началото на сезона ... да не си разправяме хуморески (изваждане на Литекс, тесли, бла-бла,бла....).

Кой и защо да клати отбора?
За купата сте аут от Ноември, за титлата от Август ..... "външна намеса" е абсурдна мантра .... еле пък на "червените журналисти" баш сега им е през оная работа какво се случва с Левски.
Клатенето е от хора близки до клуба или .... от такива, които искат да са малко по-близки :)
Не търсете под вола теле, .... .щото нали знаете какво има там :)
Със здраве.

damyanov1963 написа:....после трябваше да му се отнемат 7 точки, защото имаше опасност да стане шампион ......

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
опасност .... все още има .... и то все толкова реална :)
Последна промяна от Red_Neck на 07 мар 2016 17:54, променено общо 2 пъти.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 07 мар 2016 17:51

Самият факт ,че не можете да биете на Герена Монтана е показателен защо се говори за смяна :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 мар 2016 17:51

nikoko написа:Ако Левски играеха хубав футбол такива истерии щяха да са безпредметни.

За това Левски да не играе хубав футбол факторите са много.

Не съм сигурен, кой точно избира футболистите, но с по 7 и повече нови на всеки полусезон, няма как да имаш силен състав.
Има срещи, в които Стоев изумява с идеите си за стартов състав и за смени- на всеки може да се случи да сгреши, но истината е че, от както Стоев е треньор, на мен лично ми е харесал един единствен мач Литекс- Левски 1:2 от тази есен.
Има играчи, които нямат потенциал не само за Левски, а и за А група като цяло. Нека да не ги изреждам, че ще има обидени.
Факторите са много, резултата е един Левски не играе нищо на терена, от там и атаките, но те са следствие и са напълно нормални.

И кой предлагаш да замести Стоев, само че някой който ще постигне повече с тези футболисти, респективно с този бюджет?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

nikoko
Контакти:

Re: Стойчо Стоев

Мнениеот nikoko » 07 мар 2016 18:45

Аз не съм казал, че Стоев трябва да си тръгне, а че е нормално да го критикуват, да го уволняват на хартия и т.н.

Изредил съм и други фактори, футболистите са отчайващо слаби, но те са такива и при останалите отбори!

И да определено не ми харесва играта на Левски, това също трябва да му бъде казано на Стоев в очите, резултати не са толкова проблема. Ако равните с Монтана и Локо бяха дошли след атаки, пропуски, положения, всичко щеше да е различно.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 07 мар 2016 19:28

nikoko написа:Аз не съм казал, че Стоев трябва да си тръгне, а че е нормално да го критикуват, да го уволняват на хартия и т.н.

Изредил съм и други фактори, футболистите са отчайващо слаби, но те са такива и при останалите отбори!

И да определено не ми харесва играта на Левски, това също трябва да му бъде казано на Стоев в очите, резултати не са толкова проблема. Ако равните с Монтана и Локо бяха дошли след атаки, пропуски, положения, всичко щеше да е различно.

Кой точно да му каже в очите, че играта на отбора не се харесва като излиза Гонзо и казва "Играта днес ми хареса" :roll: Стоев сам трябва да види, че играта не е такава, каквато се очаква да бъде. Вместо това слушаме само оправдания и приказки в бъдеще време. :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 07 мар 2016 19:38

Стоев е напълно неадекватен!
За Миньор и Монтана си е идеален!Задайте си въпроса - защо не е в Лудогорие, а по-успешвн се оказа помощника му! Слаб, слаб, слаб!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 мар 2016 19:39

Гласуват му доверие което е прекрасно , но да си опича акъла и да не се излага .

Върни се в “Левски”