Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 фев 2014 13:52

sin4ec написа:Що не го кълнахте Сухчо за мачовете с Литекс и Лц?

Абе не го кълнем, но аз лично съм скептичен към възможностите му.

Ники Митов също спечели големи мачове, ама след като проведе подготовка, нещата бяха плачевни.
Към момента, по-мое мнение, определено изоставаме със синхронизирането на състава.
Колкото контроли сме играли досега, съставите бяха все различни.

А сезона тропа на вратата ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 12 фев 2014 13:53

От наличните футболисти, като се изхожда от качествата им, според мен най-правилно би било нещо такова:
Илиев
Белаид
Мюлдер - Чмовш - Орачев

Туре- Гаджев - Старокин

Бастош Божинов
Макриев
Като Божинов играе фалшива(дано да не е истинска фалшива) девятка. На него силата му както вече Хонда спомена е зад нападателя, а не като централен нападател. Бастош като плеймейкър, а Туре/Мюлдер и Старокин/Орачев като скрити крила. Проблем, е че с този отбор няма да има териториално превъзходство и смазване в средата на терена, но ще има убийствени контри. А ако Огнянов беше в състава, контрите, щяха да са смъртоносни. Резерви: Цоневите, М. Иванов, Д.Димов, още няколко юноши, Крумов, айде от мен да мине и Ангелов, и Лешояда за вратар. Останалите Бру и Йети - кой откъдето е! А Макриев ако не покаже нещо (в което силно се съмнявам) да се замести с Димитров, той ще върши същата работа.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 12 фев 2014 13:54

С тези играчи, тези мачове бяха спечелени не заради, а въпреки Сухио :lol:
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 фев 2014 16:46

Der Schmarotzer написа:

С тези играчи, тези мачове бяха спечелени не заради, а въпреки Сухио :lol:

Тук категорично не съм съгласен, макар и аз да имам резерви към него.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 12 фев 2014 19:32

Тони е пич! Вдъхва ми много повече доверие от разни професори, "истински левскари" или специалисти от чужбина. Професорите, които ни слагаха обичайно нямаха най-важното в българската действителност - способността да накарат "палавниците" да играят за тях, както пият в дискотеките. Тони Здравков не е по-малко левскар, от който и да било! Чужденците са грешна опция за нашите футболисти и клубове в момента.
Image
Image
Image

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 фев 2014 19:54

Sardukar написа:Тони е пич! Вдъхва ми много повече доверие от разни професори, "истински левскари" или специалисти от чужбина. Професорите, които ни слагаха обичайно нямаха най-важното в българската действителност - способността да накарат "палавниците" да играят за тях, както пият в дискотеките. Тони Здравков не е по-малко левскар, от който и да било! Чужденците са грешна опция за нашите футболисти и клубове в момента.

Именно! А с какво прехвалваният в момента Стоев е по-добър от Здравков? И защо не се гледа реално-кога и в какво състояние, на кое място пое Здравков отбора и къде е сега? В някои мачове не се получи, в други станаха нещата. Пробвал в контролите много, много смени правил... Ми кога да ги прави, в редовния сезон ли? Той си носи отговорност и такава ще му се потърси, когато почнат истинските мачове. Търпяхте Илиан, този за какво сме го почнали отсега? Днес колко човека не играха?
Кой заложи тотално на Вутов? Кой наложи Борко Цонев? Кой налага Мики Орачев( за мен-готов титуляр!, въпреки риска от липсата на опит) и другия Цонев? Кой върна Старокин като халф? Кой преби Литекс и смачка Лц в Разград?
Понякога наистина не разбирам какъв е тоя рев и плач тука.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Йогата
Контакти:

Мнениеот Йогата » 12 фев 2014 22:57

sin4ec написа:
Sardukar написа:Тони е пич! Вдъхва ми много повече доверие от разни професори, "истински левскари" или специалисти от чужбина. Професорите, които ни слагаха обичайно нямаха най-важното в българската действителност - способността да накарат "палавниците" да играят за тях, както пият в дискотеките. Тони Здравков не е по-малко левскар, от който и да било! Чужденците са грешна опция за нашите футболисти и клубове в момента.

Именно! А с какво прехвалваният в момента Стоев е по-добър от Здравков? И защо не се гледа реално-кога и в какво състояние, на кое място пое Здравков отбора и къде е сега? В някои мачове не се получи, в други станаха нещата. Пробвал в контролите много, много смени правил... Ми кога да ги прави, в редовния сезон ли? Той си носи отговорност и такава ще му се потърси, когато почнат истинските мачове. Търпяхте Илиан, този за какво сме го почнали отсега? Днес колко човека не играха?
Кой заложи тотално на Вутов? Кой наложи Борко Цонев? Кой налага Мики Орачев( за мен-готов титуляр!, въпреки риска от липсата на опит) и другия Цонев? Кой върна Старокин като халф? Кой преби Литекс и смачка Лц в Разград?

И аз това обяснявам, ама никой не слуша! С всичките си минуси, Сухия не е заслужил от нас, левскарите, такова отношение. А и в момента няма по-добра опция.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 13 фев 2014 02:42

sin4ec написа:

А има ли на кой друг да залага колега :?: , гадното е, че все като няма друго решение, тогава се обръщат към школите
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 фев 2014 09:54

Е-е-й, за първи път Левски да вземе "звезда", за която съм чувал :o Всъщност, втори, след Марсиньо ;) Тоя изглеждаше като свестен играч, само да не се окаже, че времето прекарано при терористите :lol: , му е прецакало формата. Абе, верно ли щял да взима 55 бона заплата :shock: #дайтепаритебе :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 13 фев 2014 10:38

Какво сте го юрнали Сухия. Май доста хора забравят къде беше отбора и как играеше и вещаеха катастрофи в Разград и т.н. Може да има ограничени познания и качества, но поне ги кара да играят,а не да се мърдосват. Нека видим официалните мачове , после да говорим.

А и още нещо, налага младоци, нещо, за което бяхме забравили последните 5 години.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”