Sardukar написа:Тони е пич! Вдъхва ми много повече доверие от разни професори, "истински левскари" или специалисти от чужбина. Професорите, които ни слагаха обичайно нямаха най-важното в българската действителност - способността да накарат "палавниците" да играят за тях, както пият в дискотеките. Тони Здравков не е по-малко левскар, от който и да било! Чужденците са грешна опция за нашите футболисти и клубове в момента.
Именно! А с какво прехвалваният в момента Стоев е по-добър от Здравков? И защо не се гледа реално-кога и в какво състояние, на кое място пое Здравков отбора и къде е сега? В някои мачове не се получи, в други станаха нещата. Пробвал в контролите много, много смени правил... Ми кога да ги прави, в редовния сезон ли? Той си носи отговорност и такава ще му се потърси, когато почнат истинските мачове. Търпяхте Илиан, този за какво сме го почнали отсега? Днес колко човека не играха?
Кой заложи тотално на Вутов? Кой наложи Борко Цонев? Кой налага Мики Орачев( за мен-готов титуляр!, въпреки риска от липсата на опит) и другия Цонев? Кой върна Старокин като халф? Кой преби Литекс и смачка Лц в Разград?
Понякога наистина не разбирам какъв е тоя рев и плач тука.