Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот Adramelech » 28 мар 2012 10:53

metodito написа:Гонзо не го бръснат за... от декември месец. И правата му, ако въобще е имал такива! са му отнети отдавна. Питай Тонев кой е неговият човек. Той всъщност ще си кажи, де. Като питаха Гонзо за смяна треньора след мача, той каза, че въобще не стои тоя въпрос пред тях, а Тонев по всичко личеше, че вече е решил съдбата на Ники.

Какво го питам Тонев кой е неговият човек, то е ясно кой е - Дончо Донев. То май и той ще е единственият с когото ще си говори след евентуални загуби от Литекс и Лудогорец. Е ти какво очакваш да кажат (не съм гледал какви ги е говорел Тонев), след като само преди няколко дни, бяха казали, че ще говорят за продължаване на договора :roll: След 1 загуба и да почнат да говорят, че ще го сменят ли? Истинските причини за напускането на Костов ги знае само той и тиквите в ръководството, но едва ли за слаби резултати и за напражение от медиите. За мен по-вероятно е да е имало намеса в работата му и Костов да си е удържал на думата и за това да се е махнал и нещо си мисля, че тази намеса е имено от Гонзо.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 мар 2012 10:56

Еми, не знам. Не вярвам. Особено след като махна Арш и смъкна от титулярното място Райков. И, разбира се това, което се случи със Сержиньо. При Гонзо той бе титуляр.
Костов беше от тези дето за неправилно дишане ще си изгони най-добрият играч, само и само да си надвие на масрафа и да си начеше егото.
Именно това може би се е случило с Грийн, според мен. И, ако търсите виновник за евентуален бойкот, то търсете вината в самият Костов, който дойде с играчите си и безцеремонно си ги наложи - Йовов за Грийн, Жуниньо за Арш и Рамос за Симо.
И между другото направи мръсотийка като лиши Иванов от Арш. Сега не знам кой ще вкарва.
Пак казвам: Ники не показа с какво е по-добър като треньор от Иванов. Дали щеше да се промени или щеше да ни закопае, можем само да гадаем, но хайде сега - 6 месеца не мислите ли, че беше нормален период да се разбере - става ли не, става ли?
Представяш ли си Манчини да забие на пейката или да натири Балотели? Че това ще му изяде главата. А Балотели определено не го слуша главата. Костов е от тея дето биха махнали Балотели.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 28 мар 2012 11:50

metodito написа:Еми, не знам. Не вярвам. Особено след като махна Арш и смъкна от титулярното място Райков. И, разбира се това, което се случи със Сержиньо. При Гонзо той бе титуляр.
Костов беше от тези дето за неправилно дишане ще си изгони най-добрият играч, само и само да си надвие на масрафа и да си начеше егото.
Именно това може би се е случило с Грийн, според мен. И, ако търсите виновник за евентуален бойкот, то търсете вината в самият Костов, който дойде с играчите си и безцеремонно си ги наложи - Йовов за Грийн, Жуниньо за Арш и Рамос за Симо.
И между другото направи мръсотийка като лиши Иванов от Арш. Сега не знам кой ще вкарва.
Пак казвам: Ники не показа с какво е по-добър като треньор от Иванов. Дали щеше да се промени или щеше да ни закопае, можем само да гадаем, но хайде сега - 6 месеца не мислите ли, че беше нормален период да се разбере - става ли не, става ли?
Представяш ли си Манчини да забие на пейката или да натири Балотели? Че това ще му изяде главата. А Балотели определено не го слуша главата. Костов е от тея дето биха махнали Балотели.

За Сержиньо, мислиш ли че Костов има вина? Е явно мислиш де, но все пак. На Сержиньо са му предложени едни условия, които той е приел, а сега не ги иска. Еми и аз да бях шеф в Левски и аз нямаше да го държа в отбора, ако ще ме разиграва така. Може да е добър играч, но докато прави цигански номера - няма място в отбора.

Що се отнася до играчите - как няма да ги наложи, при положение, че останалите нищо не играят? Въпросните играчи до сега са едни от най-силните в отбора.

Арш не е продаден, а преотстъпен и ако решат могат да си го върнат по всяко време. А защо е преотстъпен? Защото не се вписваше в схемата, която Костов искаше да наложи. Тук мога да се съглася донякъде, че има вина.

Костов не бил показал, че с нищо не е по-добър от Гонзо :o Пич, виж резултатите от мачовете. Гонзо е един (ако не и най) от най-слабите треньори идвали в Левски. Не 6 месеца не са нормален период, защото през този период не можеш да разкараш всички мърди от отбора и на тяхно място да докараш нови играчи, които да се сработят веднага. Трябваше да остане най-малкото до края на сезона. Гонзо ТРИ години го търпим да си развява коня и не са му достатъчни, а ти искаш Костов за 5-6 месеца да направи чудеса и да оправи неща, които са трупани с ГОДИНИ. Е няма как да стане това, дори и Моуриньо да е треньор.

Ти хубаво даваш пример със Сити, но забрави ли, че в Сити има и друг играч, който може да се даде за пример - Тевез. Голмайстор миналия сезон, а този ... чак сега почна да играе. Така че едва ли ако Манчини махне Балотели, това ще му изяде главта. Махна голмайстора от миналия сезон, но както виждаш още си е треньор и Сити още са един от отборите с шанс за титлата.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 28 мар 2012 12:00

Rivaldo10 написа:Има ли някой, който да го иска?!? :x

да ТодАр !!! Поклон пред човека раздал ей така от щедрост 35-40 милиона лева на Левски!!! поклон пред велия ловец на американски шпиони из нивите!!! Човека с главно Ч,блогодетеля с главно Б, комуниста с главно К, апаратчика и адвокат с главно А, доносника с главно Д, ловеца на шпиони и глигани с главно Л, винопроизводителя с главно В, издателя на вестници с главно И, носителя на ордени с главно Н!!! Човека мустак Тодар, пардон Тодор Костадинов Батков, да се свети името му, да бъде царството му в Левски во веки!!! И само титли, купи да имаме и само 1/4 в УЕФА и в Шампионската лига да играеме!!! Да живей Тодар, пардон Тодор Батков, нашият месия!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Батков праща Гонзо да се учи в БАРСЕЛОНА?

Мнениеот denitko1 » 28 мар 2012 12:26

Новият стар треньор на Левски Георги Иванов може да замине на специализация в Барселона. С тази информация се похвали Тодор Батков, който сподели пред Гонг:

“Ще говоря с мой колега президент на футболен клуб от Европа. Може да пратим Гонзо да се учи след края на сезона. Тогава ще е завършил и лиценза си, става въпрос за Барселона. Георги има опит от победите над Литекс. Той ги е побеждавал и като футболист, а и като треньор. Оптимист съм, ние ще продължим да се борим за титлата. Смятам, че от четирите отбора, които са в челото и се борят за титлата, нашата програма е най-добра“, коментира бизнесменът, който е собственик на Левски.
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

ENTOMBED
Контакти:

Re: Батков праща Гонзо да се учи в БАРСЕЛОНА?

Мнениеот ENTOMBED » 28 мар 2012 12:29

E ?
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 28 мар 2012 12:33

Той и Костов казваше, че ще играем като Барселона :) . Но се видя какво излезе. Вместо да пращаме тоя и оня на специализация, по-добре да предложим на Барса някои от мачовете си да ги играят в България. Ако това е възможно, ще имаме шанса да гледаме и чат пат и тук истински футбол.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 28 мар 2012 12:35

Той Гонзо за 2 години не можа да научи една думичка във Франция, а сега за няколко месеца ще научи и испанския и тренировките. :lol: :lol:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 28 мар 2012 12:39

СВОБОДЕН написа:Той и Костов казваше, че ще играем като Барселона :) . Но се видя какво излезе. Вместо да пращаме тоя и оня на специализация, по-добре да предложим на Барса някои от мачовете си да ги играят в България. Ако това е възможно, ще имаме шанса да гледаме и чат пат и тук истински футбол.

Като ги подпрат съдиите пак ще се развика едно жалко човече че има директива :lol:
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 28 мар 2012 12:39

denitko1 написа:Новият стар треньор на Левски Георги Иванов може да замине на специализация в Барселона. С тази информация се похвали Тодор Батков, който сподели пред Гонг:

“Ще говоря с мой колега президент на футболен клуб от Европа. Може да пратим Гонзо да се учи след края на сезона. Тогава ще е завършил и лиценза си, става въпрос за Барселона. Георги има опит от победите над Литекс. Той ги е побеждавал и като футболист, а и като треньор. Оптимист съм, ние ще продължим да се борим за титлата. Смятам, че от четирите отбора, които са в челото и се борят за титлата, нашата програма е най-добра“, коментира бизнесменът, който е собственик на Левски.
Според мен това е много опасно за Пеп Гуардиола :) Току виж Гонзо така напредне в занаята, че на президента на Барса му хрумне да замени сегашния треньор с Гонзо :) Но за нас ще е добре, защото Пеп веднага остава без работа и го прилапваме тук :) Те ти Барса тогава :)
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Левски”