metodito написа:Еми, не знам. Не вярвам. Особено след като махна Арш и смъкна от титулярното място Райков. И, разбира се това, което се случи със Сержиньо. При Гонзо той бе титуляр.
Костов беше от тези дето за неправилно дишане ще си изгони най-добрият играч, само и само да си надвие на масрафа и да си начеше егото.
Именно това може би се е случило с Грийн, според мен. И, ако търсите виновник за евентуален бойкот, то търсете вината в самият Костов, който дойде с играчите си и безцеремонно си ги наложи - Йовов за Грийн, Жуниньо за Арш и Рамос за Симо.
И между другото направи мръсотийка като лиши Иванов от Арш. Сега не знам кой ще вкарва.
Пак казвам: Ники не показа с какво е по-добър като треньор от Иванов. Дали щеше да се промени или щеше да ни закопае, можем само да гадаем, но хайде сега - 6 месеца не мислите ли, че беше нормален период да се разбере - става ли не, става ли?
Представяш ли си Манчини да забие на пейката или да натири Балотели? Че това ще му изяде главата. А Балотели определено не го слуша главата. Костов е от тея дето биха махнали Балотели.
За Сержиньо, мислиш ли че Костов има вина? Е явно мислиш де, но все пак. На Сержиньо са му предложени едни условия, които той е приел, а сега не ги иска. Еми и аз да бях шеф в Левски и аз нямаше да го държа в отбора, ако ще ме разиграва така. Може да е добър играч, но докато прави цигански номера - няма място в отбора.
Що се отнася до играчите - как няма да ги наложи, при положение, че останалите нищо не играят? Въпросните играчи до сега са едни от най-силните в отбора.
Арш не е продаден, а преотстъпен и ако решат могат да си го върнат по всяко време. А защо е преотстъпен? Защото не се вписваше в схемата, която Костов искаше да наложи. Тук мога да се съглася донякъде, че има вина.
Костов не бил показал, че с нищо не е по-добър от Гонзо

Пич, виж резултатите от мачовете. Гонзо е един (ако не и най) от най-слабите треньори идвали в Левски. Не 6 месеца не са нормален период, защото през този период не можеш да разкараш всички мърди от отбора и на тяхно място да докараш нови играчи, които да се сработят веднага. Трябваше да остане най-малкото до края на сезона. Гонзо ТРИ години го търпим да си развява коня и не са му достатъчни, а ти искаш Костов за 5-6 месеца да направи чудеса и да оправи неща, които са трупани с ГОДИНИ. Е няма как да стане това, дори и Моуриньо да е треньор.
Ти хубаво даваш пример със Сити, но забрави ли, че в Сити има и друг играч, който може да се даде за пример - Тевез. Голмайстор миналия сезон, а този ... чак сега почна да играе. Така че едва ли ако Манчини махне Балотели, това ще му изяде главта. Махна голмайстора от миналия сезон, но както виждаш още си е треньор и Сити още са един от отборите с шанс за титлата.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]