щял да си рестартира кариерата в Левски, там е работата че не се сещам за никой който да го е правил досега

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:нищо чудно, Генков защо ще ходи иначе на Герена, заради бухналите му мустаци на Тара ли .. предвид възрастта му и мястото откъдето идва, най-вероятно толкова е вземал и там, агента обаче явно се задъхва и е предложил едва 15 000 на Николетчо/ пак копират схемата на Армията/, онзи затова се назландисва толкова време![]()
щял да си рестартира кариерата в Левски, там е работата че не се сещам за никой който да го е правил досега![]()
![]()
milen.hristov написа: За николетчо не мога да прогнозирам колко ще му се получи, в момента на лагера няма големи изкушения, но прибере ли се в София, не ми се мисли
MuFc1878 написа:milen.hristov написа: За николетчо не мога да прогнозирам колко ще му се получи, в момента на лагера няма големи изкушения, но прибере ли се в София, не ми се мисли
![]()
![]()
wilge написа:... Когато хората престанат да му викат Николетчо, чак тогава ще е възкресил кариерата си.
Централен написа:"Левски и Рафаел Бастос наближават финалната права".![]()
http://gong.bg/view_article.php?article_id=403399
И в Гонг вече не знаят какво да съчинят.
"Вече ми се иска да съм само редови фен", призна адвокатът, който разкри коя е трансферната цел на отбора, и още, и още...
Собственикът на Левски - Тодор Батков, се съгласи да даде интервю за Livesport.bg, в което намекна, че не би имал нищо против някой да заеме мястото му.
"Вече ми се иска да ходя на мачове на Левски вече като редови фен на отбора. Много ми се иска", каза финансовият благодетел на клуба от "Герена". Адвокатът говори и по темите, които в момента вълнуват синята част от България.
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, honda, jusi и 24 госта