Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 фев 2014 11:33

Не разбирам, какво общо имат „Левски” и конкретно Гари Родригес с финансовите взаимоотношения между два испански клуба? Какъв скандал са забъркали клубът и футболистът, освен в болните журналистически и красноармейски мозъци, че нещо не се сещам?
Авторчето на заключената тема очевадно е твърде късопаметно и е забравило, с каква цел миналата беше създадено търговското дружество „ЦСКА Инвестмънт” ЕООД с капитал от 10 (десет) лева и управител Александър Тодоров. За незапознатите ще поясня: каса на ЦСКА, като сумите, които „червените” получават като приходи, да не отиват веднага за погасяване на задълженията на клуба, а за други плащания. Така например, според запознати парите от „Астън Вила” са постъпили именно по сметка на паралелното дружество... 8-)

http://www.sportal.bg/news.php?news=444543
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 фев 2014 11:36

Captain Stottlemeyer написа:Не разбирам, какво общо имат „Левски” и конкретно Гари Родригес с финансовите взаимоотношения между два испански клуба? Какъв скандал са забъркали клубът и футболистът, освен в болните журналистически и красноармейски мозъци, че нещо не се сещам?
Авторчето на заключената тема очевадно е твърде късопаметно и е забравило, с каква цел миналата беше създадено търговското дружество „ЦСКА Инвестмънт” ЕООД с капитал от 10 (десет) лева и управител Александър Тодоров. За незапознатите ще поясня: каса на ЦСКА, като сумите, които „червените” получават като приходи, да не отиват веднага за погасяване на задълженията на клуба, а за други плащания. Така например, според запознати парите от „Астън Вила” са постъпили именно по сметка на паралелното дружество... 8-)

Нищо общо няма Левски. Прав си. Тодор обаче има 500-600хиляди причини да се вълнува. А твоята гледна точка по темата много интересно минава през призмата на събитията около ЦСКА.
Страхотен си. :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 фев 2014 11:46

Кировец написа:
Captain Stottlemeyer написа:Не разбирам, какво общо имат „Левски” и конкретно Гари Родригес с финансовите взаимоотношения между два испански клуба? Какъв скандал са забъркали клубът и футболистът, освен в болните журналистически и красноармейски мозъци, че нещо не се сещам?

Нищо общо няма Левски. Прав си. Тодор обаче има 500-600хиляди причини да се вълнува. А твоята гледна точка по темата много интересно минава през призмата на събитията около ЦСКА.
Страхотен си. :lol:

Благодаря, трогна ме големият интерес от страна на Боян от Кюстендил, който направи специална тема (за жалост бързо заключена) по този казус, свързан с "Левски", както и изразеното от теб и от други съфорумци съпричастие. Затова и включих клуба от Борисовата градина, защото схемата при него е сходна с испанската, макар че от други, добре осведомени източници научих, че небезизвестният Павел Дочев бил издействал запор и върху сметките на "ЦСКА Инвестмънт". Очевидно това е била причината виртуалната сделка за Венци Христов да приключи с окачването на негова снимка в домакинската съблекалня на "Българска армия"... 8-) Що се отнася до Тодор Батков, ти не го мисли. Той е от стара коза яре и там, накъдето такива като мен и теб отиват, той оттам се връща. Така че, не се притеснявай, Кировец. Хубав ден. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 07 фев 2014 12:20

milen.hristov написа:Не виждам по какъв начин Васко ви е провокирал, или обидил Левски, явно някои хора само като видят, че писалият е цскар(друг отбор) и веднага почват с параноята. Искам да сме наясно, че това не е официалният форум на Левски където фенове на ЦСКА(друг отбор) не могат да пишат

Това е проблемът ти Милене, че не разбираш, но поне си признаваш - сега ще ти го обясня по-простичко - той е модератор при това червен, с целия модераторски плам взема отношение към проблемите в Левски без да има доказателства, а само въз основа на слухове, т.е. прокарва идеите и внушенията на любимите на сините запалянсковци ГА и производните им в подфорум Левски и това е регулярно. И понеже е модератор общо-взето малко хора му опонират и внушенията остават без последствия. Не е лошо да се вземе предвид и такъв тип писане в някоя от точките за банване. А всеки властимеющ, който злоупотребява с това, наказанието да е двойно. Т.е. или да не пише или да пише с друг никнейм.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 07 фев 2014 12:39

milen.hristov написа:Не виждам по какъв начин Васко ви е провокирал, или обидил Левски, явно някои хора само като видят, че писалият е цскар(друг отбор) и веднага почват с параноята. Искам да сме наясно, че това не е официалният форум на Левски където фенове на ЦСКА(друг отбор) не могат да пишат

Милене, има си някои неписани правила, ако си интелигентен човек не влизаш за щяло и нещяло във форум който не е за твоя отбор ,аз разбирам, да пишат нещо да я има закачката ,но тука се влиза само и само да се заяждат хора на дребно и да си почешат егото,не може от 10 мнения във всекидневна за Левски 9 да са злъчни коментари и мнения от противниковия лагер ,това минава всякакви граници и не е нормално,някои хора се държат като червени разбойници.Трябва все пак да има някаква хигиена ,не става така.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 фев 2014 13:09

Der Schmarotzer написа:

Това е проблемът ти Милене, че не разбираш, но поне си признаваш - сега ще ти го обясня по-простичко - той е модератор при това червен, с целия модераторски плам взема отношение към проблемите в Левски без да има доказателства, а само въз основа на слухове, т.е. прокарва идеите и внушенията на любимите на сините запалянсковци ГА и производните им в подфорум Левски и това е регулярно. И понеже е модератор общо-взето малко хора му опонират и внушенията остават без последствия. Не е лошо да се вземе предвид и такъв тип писане в някоя от точките за банване. А всеки властимеющ, който злоупотребява с това, наказанието да е двойно. Т.е. или да не пише или да пише с друг никнейм.

Ти какво разбираш под "опониране", че не смееш да го направиш? Питах те 100 пъти какви доказателства искаш от мен за думите на Батков, ти ми говориш общи приказки за ГА и да съм ти извадил документ, едва ли не заверен от нотариус, че Батков не лъже! Ами, извинявай! Всичко, което съм цитирал можеш да го намериш сам в нета, това са интервюта с Батков, а не техни интерпретации от страна на журналистите. 5 години след един доста печеливш за Левски период Батков ти казва, че Левски му дължи 17 милиона, година по късно казва, че вече са 20! Кажи ми с думи прости, така че да мога дори аз да те разбера - мен ли обвиняваш за тези думи на Батков или ме обвиняваш само за това, че ги цитирам? Честно ти казвам, грам изобщо не мога да разбера какви точно са ти претенциите!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 фев 2014 16:06

grasiani написа:

Милене, има си някои неписани правила, ако си интелигентен човек не влизаш за щяло и нещяло във форум който не е за твоя отбор ,аз разбирам, да пишат нещо да я има закачката ,но тука се влиза само и само да се заяждат хора на дребно и да си почешат егото,не може от 10 мнения във всекидневна за Левски 9 да са злъчни коментари и мнения от противниковия лагер ,това минава всякакви граници и не е нормално,някои хора се държат като червени разбойници.Трябва все пак да има някаква хигиена ,не става така.

Вчера съм да по време на контролата на Левски около 10 бана на червени фенове

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 07 фев 2014 16:30

Милене, ето за това писах - драсканиците на Васконти стоят във форума, а моите отговори са изтрити. Изтрито е и мнението ми за ситуацията в Левски, която обсъждахме съвсем добронамерено с Боабаба, и в която нямаше дори и намек за обиди на който и да е. Или това двама привърженици на различни отбори да комуникират нормално не е приемливо?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 07 фев 2014 17:32

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RoFnaChWl9E[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 фев 2014 01:07

Сериозно ли е това, което се тиражира, че заплатата на Цецо Генков е 40 000лв?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”