Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Der Schmarotzer » 06 фев 2014 14:12

vaskonti написа:
Der Schmarotzer написа:
vaskonti написа:Какви документи искаш? За това, че взехте Силва за 500к евро и след няколко месеца разтрогнахте, което е очевидна загуба от 1 милион? Или искаш документ, че в последните 3 години отпадате в първи кръг, съответно приходи от ЕКТ няма? А може би искаш документ за твърденията на Батков, че иска да увеличи капитала на 20 милиона, без да брои стадиона? Или за другото му твърдение, че само Рабех му струва 750к евро? Очакваш от мен да доказвам думите на Батков?? Наистина ли? А да не би да искаш документ, че за 4 години през Левски са минали над 120 играчи и 7-8 треньорски екипа? Или пък искаш документ, че някой строи трибуна, която до момента е около 6 милиона? Вероятно ти си убеден, че разходите за този строеж се пишат на някой друг, а не на ПФК Левски, така ли?
Кое точно искаш да ти докажа???

Искам документ за споменатите цифри, щото ако няма публикуван такъв, всеки абдал може да си развява различни суми в медийното пространство и да си ги нагажда в зависимост от собствения интерес. Ти като си толкова отворен с какво ще докажеш, че са дали толкова пари на Силва или за Рабех? С признания Баткови или Сиракови по медиите ли? Това не важи. Докато не се появят официалните договори всичко е плява, и от нея се възползват такива като теб и като ГА.

Виж, ако смяташ, че Батков е "всеки абдал, развяващ цифри", това е друг въпрос. Аз не мога да докажа твърденията на Батков, нито тези на Тонев. Честно казано не виждам какво нереално виждаш в това един играч на Евертън, младежки национал на Португалия, да струва 500 000 евро. Пак добре, че толкова тънко сте минали. Що се отнася до Рабех -
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=168786
Верно, това изказване е на някой си абдал, но все е нещо.
За Прохазка платихте 150 000 евро, познай за колко го "продадохте". А Прохазка е един от многото.
Сумата за стадиона трябва ли да я доказвам? Колко мислиш, че струва всичко това до момента - 50-60 000 лева? И не се пише на ваша сметка, а на Тонев, така ли смяташ?

От бълвоча, който си представил излиза, това, което ти и написах - ти нямаш абсолютно никакви доказателства за това, което пишеш, т.е. писанията ти са същото, което излиза и изпод перото на вашите класици ГА и ПС. А понеже с този бълвоч злепоставяш един футболен клуб, това вече е част от някои наказателни точки в правилника за форума, т.е. не е лошо да се заемеш с това и да се самобаннеш, ако имаш смелостта де...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 фев 2014 15:29

Абе със сигурност някой има сбъркано мислене, ама не знам кой е. Щом ме карате да доказвам, че казаното от Батков е истина, то признавам, че нямам доказателства, че той не лъже, следователно аз лъжа(железна логика).
Щом предпочиташ другия вариант - че всъщност сте на печалба, но Батков гепи яко, ок, ваша работа.
А, да допълня - разходите за стадиона не се пишат на Левски, а на Тонев.
Дано така сте доволни. Сигурен съм, че за тия твърдения няма да ми искате доказателства.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 06 фев 2014 15:34

vaskonti написа:Абе със сигурност някой има сбъркано мислене, ама не знам кой е. Щом ме карате да доказвам, че казаното от Батков е истина, то признавам, че нямам доказателства, че той не лъже, следователно аз лъжа(железна логика).
Щом предпочиташ другия вариант - че всъщност сте на печалба, но Батков гепи яко, ок, ваша работа.
А, да допълня - разходите за стадиона не се пишат на Левски, а на Тонев.
Дано така сте доволни. Сигурен съм, че за тия твърдения няма да ми искате доказателства.

Какво мисля аз за Левски като цяло и в каква ситуация се намира клубът , в частност, теб не те интересува, тук обсъждаме глупостите, които пишеш по отношение на Левски, без да имаш доказателства. Ти на няколко пъти сам призна това, така, че е по-добре да замълчиш и да не се излагаш повече.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 фев 2014 18:40

Да де, признавам, че не мога да докажа думите на Батков.
Все пак, без да мога да докажа, че Батков не лъже, ето ти още една любопитна част от негово интервю, дадено през 2011 - тъкмо когато сте навлезли в страхотен "печеливш" период, продължаващ до ден днешен -
Ето какво разкри Тодор Батков минути след като в петък Общото събрание направи промените в управата на Левски:
"Една от препоръките на новия спонсор беше да се нормализира балансът на тима. Акционерният дял на Левски е 500 000 гласуващи акции и 250 000 негласуващи. В същото време обаче дружеството дължи на мен и на фирми, свързани с мен, пари в размер на 16,8 млн. лева без лихвите. Другата седмица ще трябва да дам още един милион, за да се разплатим и да приключим годината. Не е нормално дружеството да разполага с 500 хиляди гласуващи акции и 250 хиляди негласуващи, а в следващия момент да дължи на главния си акционер 16 млн. и 800 хиляди лева. Това не може да продължава! Препоръката на УЕФА е до 2012 година всичките задължения на клубовете към акционери или да бъдат трансформирани в капитал, или да бъдат изплатени. Те са готови да помогнат, след като това се случи и се стабилизират финансите на клуба. Нашата идея е през 2013-а да направим Левски публично дружество и да търгуваме на борсата".

В загадката се пита - ако през 2011 Левски дължи на Батков почти 17 милиона, колко му дължи към днешна дата?
Колко от тези дългове са трансформирани в капитал(няма и 1 година по-късно Батков дава другото интервю, което съм цитирал по-горе, в което вече говори за 20 милиона дългове + още 40 за стадиона)?
Припомни ми, че нещо ми се губи, през 2013 Левски стана ли публично дружество и търгува ли на борсата?

Все пак, чувствам се леко гузен, че казвам всичко това...без доказателство, без документ... :oops:
[/center]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 06 фев 2014 19:00

Добре де само не мога да разбера теб това какво толкоз те вълнува че си пък тръгнал да се чудиш можеш ли да го защитиш .Гледайте си та м Лупко и му се раздвайте ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 фев 2014 19:02

Ще ти припомня това следващия път, когато се завъртиш около червения подфорум! 8-)
[/center]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 06 фев 2014 19:08

vaskonti написа:Да де, признавам, че не мога да докажа думите на Батков.
Все пак, без да мога да докажа, че Батков не лъже, ето ти още една любопитна част от негово интервю, дадено през 2011 - тъкмо когато сте навлезли в страхотен "печеливш" период, продължаващ до ден днешен -
Ето какво разкри Тодор Батков минути след като в петък Общото събрание направи промените в управата на Левски:
"Една от препоръките на новия спонсор беше да се нормализира балансът на тима. Акционерният дял на Левски е 500 000 гласуващи акции и 250 000 негласуващи. В същото време обаче дружеството дължи на мен и на фирми, свързани с мен, пари в размер на 16,8 млн. лева без лихвите. Другата седмица ще трябва да дам още един милион, за да се разплатим и да приключим годината. Не е нормално дружеството да разполага с 500 хиляди гласуващи акции и 250 хиляди негласуващи, а в следващия момент да дължи на главния си акционер 16 млн. и 800 хиляди лева. Това не може да продължава! Препоръката на УЕФА е до 2012 година всичките задължения на клубовете към акционери или да бъдат трансформирани в капитал, или да бъдат изплатени. Те са готови да помогнат, след като това се случи и се стабилизират финансите на клуба. Нашата идея е през 2013-а да направим Левски публично дружество и да търгуваме на борсата".

В загадката се пита - ако през 2011 Левски дължи на Батков почти 17 милиона, колко му дължи към днешна дата?
Колко от тези дългове са трансформирани в капитал(няма и 1 година по-късно Батков дава другото интервю, което съм цитирал по-горе, в което вече говори за 20 милиона дългове + още 40 за стадиона)?
Припомни ми, че нещо ми се губи, през 2013 Левски стана ли публично дружество и търгува ли на борсата?

Все пак, чувствам се леко гузен, че казвам всичко това...без доказателство, без документ... :oops:

В този подфорум няма ли модератори да пратят този господин на почивка? Изпонаписа куп глупости по отношение на един отбор, без никакви документи за това, призна си, че е написал глупости и все още продължава да пише, без да получи дори публично порицание. Че той няма смелост сам да си се банне това го разбрахме, ами къде е смелостта на другите или и те са като него? Нали всеки модератор, който пише като обикновен фен попада под разните му точки от 1 до 10, тоя потребител е нарушил повече от една точка, но сигурно има имунинтет и затова все още пише.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 фев 2014 19:11

Дай да се изясним веднъж завинаги - искаш от мен да доказвам, с документи, че Батков не лъже, така ли?
Ако това искаш, мога да разчистя целия ни диалог до тук, ще напиша, че Левски е на печалба от 100 милиона и всички сме доволни!
?
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 фев 2014 19:14

vaskonti написа:Дай да се изясним веднъж завинаги - искаш от мен да доказвам, с документи, че Батков не лъже, така ли?
Ако това искаш, мога да разчистя целия ни диалог до тук, ще напиша, че Левски е на печалба от 100 милиона и всички сме доволни!
?

Ми и ти искаш от мен доказателства, когато пиша нещо, прочетено в нета, за ЦСКА! Дори ме караш да питам лично въпросните лица-ти сега питал ли си ги? Доказателства за написаното от теб имаш ли?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 фев 2014 19:19

Кашчей написа:
vaskonti написа:Дай да се изясним веднъж завинаги - искаш от мен да доказвам, с документи, че Батков не лъже, така ли?
?

Ми и ти искаш от мен доказателства, когато пиша нещо, прочетено в нета, за ЦСКА! Дори ме караш да питам лично въпросните лица-ти сега питал ли си ги? Доказателства за написаното от теб имаш ли?

И ти ли не правиш разлика между прочетено в нета и официално интервю от собственика? И за теб ли собственика на отбора е "някакъв незнаен абдал, играещ си с цифрите"?
[/center]

Върни се в “Левски”