Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот Gateca » 27 мар 2012 22:01

Синьо сърце написа:Не знам. Виждам че един кадърен треньор беше принуден да си тръгне след 7 поредни победи заради един жалък цирк. Аз на негово място щях да остана и да изхвърля лайната, но пък няма с какво да доиграе сезона! Още след ЧМ казах, че изненадващо ни дъни халфовата линия...Гонзо със сигурност е в заверата, затова ще го изчакаме какви ще ги надроби. И май месец с песен-кой откъде е!

Да, прав си за всичко. Но бъркаш жестоко за едно нещо - май месец каквото и да стане Гонзо няма да бъде махнат. Дори да се премести на друг пост ще остане в Левски, а това означава още завери, още циркове. Гонзо няма да си тръгне дори ако изпаднем в Б група, това трябва да е ясно за всички. Няма как да не подкрепяме Левски, защото и в добро, и в лошо, все същият мръсник ще дърпа конците. И нека бъдем реалисти, с Гонзо като треньор, изобщо докато Гонзо е на някакъв пост в отбора, препоръчвам ви да не чакате да спечелим купа, защото това няма да стане.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 мар 2012 22:04

Gateca написа:
Синьо сърце написа:Не знам. Виждам че един кадърен треньор беше принуден да си тръгне след 7 поредни победи заради един жалък цирк. Аз на негово място щях да остана и да изхвърля лайната, но пък няма с какво да доиграе сезона! Още след ЧМ казах, че изненадващо ни дъни халфовата линия...Гонзо със сигурност е в заверата, затова ще го изчакаме какви ще ги надроби. И май месец с песен-кой откъде е!

Да, прав си за всичко. Но бъркаш жестоко за едно нещо - май месец каквото и да стане Гонзо няма да бъде махнат. Дори да се премести на друг пост ще остане в Левски, а това означава още завери, още циркове. Гонзо няма да си тръгне дори ако изпаднем в Б група, това трябва да е ясно за всички. Няма как да не подкрепяме Левски, защото и в добро, и в лошо, все същият мръсник ще дърпа конците. И нека бъдем реалисти, с Гонзо като треньор, изобщо докато Гонзо е на някакъв пост в отбора, препоръчвам ви да не чакате да спечелим купа, защото това няма да стане.

Оооо, ще го махнат, и още как! И с титла-пак ще го махнат!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 27 мар 2012 22:12

BLUE CHAMPIONS написа:
legends1914 написа:
TB1957 написа:Всички на стадиона и мощна подкрепа към Гонзо и Г-н Батков. Трябва да дадем безрезервната си подкрепа към отбора за постигане на целта - Шампионска титла и второ знаменито участие в групите на ШЛ

+1

Тези плюсчета, който даваш на горния потребител е мнение на чорбар, такъв е тук под прикритие, което ти няма как да знаеш като ти гледам броя мнения в този форум. А това, че си на едно мнение с чорбето, дай си сметка колко е полезно то за отбора ни.
П.П. Мустака да не е прибегнал и до нова тактика с хонорари за форумен потребител, освен останалите? :roll:

Тактиките и врътките на Г-н Батков са многобройни и различни, но ти няма как да знаеш като ти гледам умствения багаж, че не искаш да подкрепяш отбора си
Изображение

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 27 мар 2012 22:18

Синьо сърце написа:
Gateca написа:

Оооо, ще го махнат, и още как! И с титла-пак ще го махнат!

Много съм любопитен какво те навежда на мисълта, че ще бъде махнат. Ако са думите на Иво Тонев, че на 24 април ще има нов треньор, препоръчвам ти да не му се връзваш. Дори да не е треньор, пак ще е в отбора, което означава проблеми, много проблеми.
Стотици причини имаше да бъде махнат, но не. Може би нов собственик, за да го изгонят, но едва ли ще се намери такъв. Какви са твоите аргументи за разкарването на Гонзо?
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

fen1914

Мнениеот fen1914 » 27 мар 2012 22:45

24 Април ще бъде обявен новия собственик на Левски, респективно новия треньор

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 мар 2012 10:22

@ THE G.A.M.E. :
За мен вината му в случая е не по-голяма от тази на футбалерите. А това, че е наивен и не особено умен, не го прави виновник за всички злини на света.
Иначе, ако трябва да избирам Гонзо - директор, или Мъри треньор (поне по вестниците се тиражира такава версия: "Мъри: Или Гонзо, или аз" - Меридиан мач) много ясно, че ще предпочета "Левски" с Мъри и без Гонзо, НО! не и с Наско.
Не знам. Виждам че един кадърен треньор беше принуден да си тръгне след 7 поредни победи заради един жалък цирк. Аз на негово място щях да остана и да изхвърля лайната, но пък няма с какво да доиграе сезона! Още след ЧМ казах, че изненадващо ни дъни халфовата линия...Гонзо със сигурност е в заверата, затова ще го изчакаме какви ще ги надроби. И май месец с песен-кой откъде е!

Явно си пропуснал нещо, защото Гонзо беше против смяната на треньора. Костов беше човек на Гонзо.

Батков: Гонзо е нашият Димитър Пенев

Версията ми бе правилна от предният ми пост. И този Мустачко го казва. Гонзо е просто наивник без самочувствие и достойнство, който не може да казва "не" и с когото си правят та*ак всички.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 28 мар 2012 10:38

metodito написа:Явно си пропуснал нещо, защото Гонзо беше против смяната на треньора. Костов беше човек на Гонзо.

И по кое разбра, че е човек на Гонзо? Те всички бяха за оставането на треньора, но ей така с лека ръка му приеха оставката. Нали ако бе негов човек, то Гонзо нямаше да я приеме (в Лацио примерно, треньора колко пъти си я подаваше и не я приеха или един Илиан Илиев - също). Просто Костов се оказа неудобен за някого и като прибавим намеса в работата му (а то 100% е имало такава).
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 мар 2012 10:43

Гонзо не го бръснат за... от декември месец. И правата му, ако въобще е имал такива! са му отнети отдавна. Питай Тонев кой е неговият човек. Той всъщност ще си кажи, де. Като питаха Гонзо за смяна треньора след мача, той каза, че въобще не стои тоя въпрос пред тях, а Тонев по всичко личеше, че вече е решил съдбата на Ники.
Последна промяна от metodito на 28 мар 2012 10:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 28 мар 2012 10:48

Има ли някой, който да го иска?!? :x
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 мар 2012 10:52

Най-доброто решение до края на сезона е той. Познава отбора и няма да му трябва време. Той ще спаси сезона. Това не значи, че ще станем шампиони. След резила срещу Перник и при положение, че ще влезем в мачовете с Ловеч и ЦСКА като изоставащи, второто място би било успех.
Няма начин във вторник да бе дошъл треньор и да не оплете нещата. Още повече, че вероятно той щеше да е недобро и евтино решение.
Последна промяна от metodito на 28 мар 2012 10:53, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”