Мнениеот milen.hristov » 01 юли 2011 10:52
Легендата на Левски - Даниел Боримиров сподели надеждите си, че през следващия сезон любимият му тим най-после ще се завърне на върха и ще стане шампион. Героят от САЩ '94 явно е решил да зарови томаховката и омекна в тона си спрямо главния мениджър на клуба от "Герена" - Георги Иванов.
"Този път Гонзо може и да успее. Важното е Георги Иванов да си е взел поука от грешките от предишните 2 години. Според мен още е рано да се дават оценки на новите попълнения. Почти всички са млади, перспективни футболисти. Въпросът е дали ще успеят да се впишат в обстановката. Дано след края на първенството играчите да вдигнат титлата и Купата на България, защото трета поредна година без трофей ще дойде в повече на всички, които обичат Левски", заяви бившият спортен директор на сините.
"Не искам да казвам нищо лошо за Старокин и Христов, но едно е да направиш силни мачове в провинцията, съвсем друго на Герена. В Левски въздухът е друг и атмосферата е по-различна от останалите родни клубове. Публиката силно обича, но и силно мрази, което не понася на много футболисти. За да докажат, че имат място в Левски тези момчета трябва да издържат на първо време психически, да знаят, че ще има периоди в които може да бъдат освирквани и недолюбвани. Понякога играчите се плашат само от мисълта, че са в Левски. Времето ще покаже дали привличането им е било правилно, но съм сигурен, че още от самото начало представянето им ще бъде следено под лупа", каза още Боримиров.
"Ще бъде хубаво ако в крайна сметка Тасевски остане в отбора, за да може той и Иван Цветков да се борят със зъби и нокти за мястото си сред титулярите. Да се страхуват постоянно, че могат да останат резерви. Защото истината е, че цялостната картина в Левски е такава, че в тима няма реална конкуренция. Щеше да бъде подобре ако в отбора имаше повече опитни състезатели, тъй като само с младоци няма как да стане. Да, те са бъдещето, но за успешно представяне в Европа се изискват утвърдени и опитни имена", смята героят от САЩ'94.
"Колкото до раздялата с Гара Дембеле, той е много класен нападател, но не съм съгласен, че е незаменим за Левски. Според мен той бележеше много голове, защото всички топки бяха насочени към него, стилът на отбора се въртеше около него. Лично на мен ми е интересно да видя в игра холандеца Арш и как той ще успее да се впише в състава", добави бившият национал.
"За Тодор Батков не искам да говоря повече. Аз вече свикнах с неговите глупости. Той много обича да обвинява някой, за да напомня за себе си от време на време. Така се получи и в случая, когато ме обвини, че съм саботирал сделката за Дембеле в Германия. Като е толкова голям мъж да говори директно с имена, вместо да увърта. Радвам се, че хората от Фрайбург го поставиха на мястото му", завърши любимецът на сектор Б.