Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Laetitia » 04 фев 2014 21:38

Stahlgewitter написа:Кои бяхте вие,че ви забравих?
[offtopic]За Берое ставаше дума, толкова ли не стопли?:)[/offtopic]
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 04 фев 2014 21:41

Божинов знае, че това е последната му възможност да възроди кариерата си. От България по-зле няма как да стане за него. Според мен, ще даде максимума от възможностите си, за да се съвземе. Има талант, може и да стане. Само се притеснявам да не вкара 2-3 гола в първата официална среща и да си каже, че сам ще бие всички наред. Ако се провали и при нас, наистина ще свърши окончателно с футбола...
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 фев 2014 21:43

Laetitia написа:

Стоплих ,ама ми писна да чета такива коментари,които ме връщат назад във времето с отрицателни спомени.
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 фев 2014 21:45

Какво стана с Божинов? Споразумяха ли се най-накрая с Батков :roll:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 фев 2014 22:20

MuFc1878 написа:Какво стана с Божинов? Споразумяха ли се най-накрая с Батков :roll:

То проблема МАЙ не е толкова по оста Левски-Божинов, колкото на самият Божинов с бившият му Клуб Спортинг. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 04 фев 2014 23:35

Sardukar написа:Божинов знае, че това е последната му възможност да възроди кариерата си. От България по-зле няма как да стане за него. Според мен, ще даде максимума от възможностите си, за да се съвземе. Има талант, може и да стане. Само се притеснявам да не вкара 2-3 гола в първата официална среща и да си каже, че сам ще бие всички наред. Ако се провали и при нас, наистина ще свърши окончателно с футбола...

Сардукар,има талант,има качества,ще даде максимума от възможностите си,но...като няма кой да му я подава,едва ли ще може сам да си създава положения и да ги вкарва :roll:

Мен друго ми прави впечатление,не е играл футбол 6 календарни месеца,а физиката му е много по-добра от на нашите твърди титуляри,смятайте за кво говорим :roll:

Като цяло политиката ни е тотално сбъркана,а всички знаем КОЙ е източникът на проблемите :evil:

Въпреки всичко трябва да сме оптимисти,САМО ЛЕВСКИ !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 фев 2014 09:52

Stahlgewitter написа:
Laetitia написа:

Стоплих ,ама ми писна да чета такива коментари,които ме връщат назад във времето с отрицателни спомени.

Стига, бе, оттам само голмайстори купувате :mrgreen: :lol: Главата, Везала ... все звезди :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 фев 2014 10:18

boabbb написа:
Stahlgewitter написа:
Laetitia написа:

Стига, бе, оттам само голмайстори купувате :mrgreen: :lol: Главата, Везала ... все звезди :lol:

Определено е много тъпо това с автоголовете, особено на Иванов, който беше на доста голямо разстояние от вратата и имаше малшанса да отклони съвсем леко топката с глава. Виж, страхотни автоголове, и то за националния отбор са правили Вуцов и Чичовото, но никой не ги кръсти Иван или Любо Главата. За всеки футболист е кошмар да си вкара автогол, а феновете вместо да му помогнат го натискат още повече :(
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 фев 2014 10:24

Кашчей написа:Определено е много тъпо това с автоголовете, особено на Иванов, който беше на доста голямо разстояние от вратата и имаше малшанса да отклони съвсем леко топката с глава. Виж, страхотни автоголове, и то за националния отбор са правили Вуцов и Чичовото, но никой не ги кръсти Иван или Любо Главата. За всеки футболист е кошмар да си вкара автогол, а феновете вместо да му помогнат го натискат още повече :(

Мисля, че след мача с "Лил" феновете на стадиона скандираха "Иво, Иво" в знак на подкрепа към нещастния защитник. В следващите мачове обаче той така и не успя да им се отблагодари с прилична игра, затова сега му викат "Главата".
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 05 фев 2014 11:47

Кашчей написа:
boabbb написа:
Stahlgewitter написа:
Laetitia написа:

Определено е много тъпо това с автоголовете, особено на Иванов, който беше на доста голямо разстояние от вратата и имаше малшанса да отклони съвсем леко топката с глава. Виж, страхотни автоголове, и то за националния отбор са правили Вуцов и Чичовото, но никой не ги кръсти Иван или Любо Главата. За всеки футболист е кошмар да си вкара автогол, а феновете вместо да му помогнат го натискат още повече :(

Ама го направи в точния момент Иво. Ако беше в началото на мача, при 0:0, никой нямаше да вдигне такава врява. Имахме шанс да продължим, ако не беше тоя гол в последната минута.

Върни се в “Левски”