boabbb написа:Laetitia написа:И к'во от това, че кара такава кола?
Само някоя куха лейка може да се впечатли от такова нещо.
Той не съм чул да се цели в друга обществена прослойка
И съвсем правилно

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
boabbb написа:Laetitia написа:И к'во от това, че кара такава кола?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Е то и аз не съм чула някоя от друга прослойка да се цели в него.boabbb написа:Laetitia написа:И к'во от това, че кара такава кола?
Laetitia написа:Е то и аз не съм чула някоя от друга прослойка да се цели в него.boabbb написа:Laetitia написа:И к'во от това, че кара такава кола?
Той не съм чул да се цели в друга обществена прослойка![]()
К'во да правиш - просто момче, нормално е да се привличат с прости момичета.
Дано поне да вкарва голове, че иначе спокойно може да се сбогува с кариерата си.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Ами простотията в комбинация с контузиите му скапаха кариерата. Дето се вика: "То да е yй, да му го набиеш, ама акъл не може".boabbb написа:Лично според мен, вече е свършил за футбола, особено с тия няколко месеца ... На 28 да не играеш половин година без да си контузен, е показателно
Laetitia написа:Ами простотията в комбинация с контузиите му скапаха кариерата. Дето се вика: "То да е yй, да му го набиеш, ама акъл не може".boabbb написа:Лично според мен, вече е свършил за футбола, особено с тия няколко месеца ... На 28 да не играеш половин година без да си контузен, е показателно![]()
Успех му желая в Левски, ще е крачка напред както за отбора, така и за него.
Но не крия, че съм скептично настроена...
Моята версия ми харесва повече.boabbb написа:Казва се: "По-лесно ще му влезе нещо в г*за, отколкото в главата"![]()
Иначе, да, скъсаните връзки също повлияха
Laetitia написа:Моята версия ми харесва повече.boabbb написа:Казва се: "По-лесно ще му влезе нещо в г*за, отколкото в главата"![]()
Иначе, да, скъсаните връзки също повлияха
![]()
Иначе Божи ще спи с Пламен Крумов. В смисъл, че ще са съквартиранти.![]()
И към него съм скептично настроена, пък и мъжът ми го псува.
Абе не е толкова лош играч, ама всичко, дошло от Берое, сериозно ме стряска. Я автогол ще си зашие, я дузпа ще изтърве.boabbb написа:Крумов хич не го харесвам, добре, че не дойде при нас ( а се говореше ). В защита се справя, ама напред е страшилищеПък в Берое и фаулове му дават да бие
- изгони публиката с шутовете си
Ето ти конкуренция на Николет
http://www.gol.bg/arsenal/2014-01-30/aaran-ramzi-stana-maneken
Laetitia написа:
[15:44:33] Десо: а вие така ли не се научихте
[15:44:36] Десо: да не пазарувате от нас
[15:44:39] Десо: защо отново
[15:44:44] Десо: :D