Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот siniq_fen » 02 фев 2014 20:36

[offtopic]Петев отново мачка в Кипър - 10 победи в 12 мача, откакто пое АЕЛ

:? :? :?[/offtopic]
Само Левски!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 фев 2014 20:44

siniq_fen написа:[offtopic]Петев отново мачка в Кипър - 10 победи в 12 мача, откакто пое АЕЛ

Би ли ни дал статистиката на Сухия, откакто пое Левски? Благодаря!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 02 фев 2014 21:34

siniq_fen написа:[offtopic]Петев отново мачка в Кипър - 10 победи в 12 мача, откакто пое АЕЛ

И кой му дреме за Радо прашката само да попитам?
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 фев 2014 21:43

Stahlgewitter написа:

На тези които го харесвам за треньор, и не бяхме съгласни с това, че беше изгонен от ...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 фев 2014 22:00

milen.hristov написа:
Stahlgewitter написа:

На тези които го харесвам за треньор, и не бяхме съгласни с това, че беше изгонен от ...

И сега да дойде, пак ще го изгоним! Треньор бил, мухльо, уредиха му 15 мача, 2 години дузпа няма срещу тях, пълен смешник!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 02 фев 2014 22:12

Стига сме се занимавали с тоя петев ,бе хора! Имаме си треньор. Заебете я тая прашка...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 02 фев 2014 22:22

milen.hristov написа:...Все пак темата е за любимия ни клуб "Левски". За историята настоящето, бъдещето. За ръководители, треньори, футболисти и привърженици. "Левски", респ. всички свързани с клуба би трябвало да са на високо ниво. Приветствам призива ти. За това попитах как ти пазиш "аристократско" ниво.

Разграничавам се от всякакви действия на байловци, калчевци, владимировци. Само ще ти предложа за размисъл и на останалите във форума включително и фенове на други отбори ако ги няма няма наказанията за факли, бомбички, и тем подобни, а парите се влагат в клуба за селекция или за базата и школата, няма ли да бъдат по-полезни. Всеки мач Левски е наказван минимум 1000 лв за поредната глупост, за да може някой да се почувства готино и значим пред другите за чужда сметка[/quote]
Никога не съм подкрепял цитираните от теб личности. Повтарям, че не одобрявам (меко казано) историята с Петев. Сгласен съм с мнението ти за хулиганските и вандалски прояви на привържениците. Но все пак не те приемам като човек с "аристократско" поведение. Имаш комплекс за многоценност, Аз-ът ти е 3 пики. Неадекватни на реалността.
Извинявай, ако те обиждам!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 фев 2014 22:26

turbogena написа:Стига сме се занимавали с тоя петев ,бе хора! Имаме си треньор. Заебете я тая прашка...

С цялото ми уважение към Тони Здравков, но не е сериозно да го сравняваме с Петев, просто крещяща разлика в успехите в полза на единият , а във футболът се гледа това

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 фев 2014 22:31

Живко6461 написа:
milen.hristov написа:...Все пак темата е за любимия ни клуб "Левски". За историята настоящето, бъдещето. За ръководители, треньори, футболисти и привърженици. "Левски", респ. всички свързани с клуба би трябвало да са на високо ниво. Приветствам призива ти. За това попитах как ти пазиш "аристократско" ниво.

Разграничавам се от всякакви действия на байловци, калчевци, владимировци. Само ще ти предложа за размисъл и на останалите във форума включително и фенове на други отбори ако ги няма няма наказанията за факли, бомбички, и тем подобни, а парите се влагат в клуба за селекция или за базата и школата, няма ли да бъдат по-полезни. Всеки мач Левски е наказван минимум 1000 лв за поредната глупост, за да може някой да се почувства готино и значим пред другите за чужда сметка

Никога не съм подкрепял цитираните от теб личности. Повтарям, че не одобрявам (меко казано) историята с Петев. Сгласен съм с мнението ти за хулиганските и вандалски прояви на привържениците. Но все пак не те приемам като човек с "аристократско" поведение. Имаш комплекс за многоценност, Аз-ът ти е 3 пики. Неадекватни на реалността.
Извинявай, ако те обиждам![/quote]
Не, даже аз се извинявам ако мненията ми изглеждат като крайна инстанция. Точно срещу това се боря, някои хора да се мислят за повече от другите Левскари. Това, че аз мога да не харесвам една политика на клуба или отделна личност от него не означава, че и останалите не трябва да го харесват. Но да ме убеждават някои с декларациите им какво трябва да е моето мнение, защото това не е тяхното няма да стане.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 фев 2014 23:07

Някои хора винаги ще се мислят за по-левскари от разни други, и ще ти обясня защо! Не е, щото сме обиколили България на кръст десетки пъти, нито щото сме ходили на по 30 мача в чужбина... А защото, когато всички са увесили нос, сме вярвали докрай! Когато преди мача в Разград убеждавах всички, че ще бием, къде бяхте? Подсмихвахте се и оставихте чорбалата и селените да се гаврят... Обяснявахте как ще е добре, ако не ни разгромят. Палячовци! После много ербап станахте. Кога ти, че и мод, вдъхна на по-малките увереност в победа, самочувствие, вяра? Вечен плач и сополи по Наско и Мърльо, вечно мрънкане и оплакване. Сега пък и за прашката Петев. Плюене по всичко, мрънкане за всичко, егати чудото! Ако всички бяха като тебе, чорбарите и селените щяха да ни дърварят под път и над път. За радост, такива сте единици.

Върни се в “Левски”