Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот W84me » 23 юли 2019 12:04

drvasko98 написа:
Plamen_i00 написа:
Да, говори се и за 21 годишен холандски нападател.

Да, 21 годишен холандец... В София е и преговаря, но името му е тайна. Много се забавлявам от така поднесени "новини".
Но принципно ми харесват възрастта, цвета и националността :)

Що не вярваш? Информацията е от сигурен източник.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 23 юли 2019 12:07

W84me написа:
drvasko98 написа:
Plamen_i00 написа:
Да, говори се и за 21 годишен холандски нападател.

Да, 21 годишен холандец... В София е и преговаря, но името му е тайна. Много се забавлявам от така поднесени "новини".
Но принципно ми харесват възрастта, цвета и националността :)

Що не вярваш? Информацията е от сигурен източник.

Вярвам просто ми е чудно как го знаят какъв е по народност и на колко е години, а не му знаят името

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 юли 2019 12:08

drvasko98 написа:Вярвам просто ми е чудно как го знаят какъв е по народност и на колко е години, а не му знаят името

Трябваше да сложа "сигурен" в кавички :mrgreen: :mrgreen:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 юли 2019 12:39

Роберта ли е нападателят, който дойде при Левски?
https://topsport.bg/levski/roberta-li-e ... evski.html

Като му прочетох името си помислих, че е някоя жена, а то се оказа мъж. :) :lol:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Maksim777
Контакти:

Мнениеот Maksim777 » 23 юли 2019 12:49

realno написа:Роберта ли е нападателят, който дойде при Левски?

Като му прочетох името си помислих, че е някоя жена, а то се оказа мъж. :) :lol:

Според трансфермаркет е висок 1-82 аз мислех, че се търси висок и снажен нападател?
Но пък може да играе и като ляво и дясно крило и може би се избира между него и ганаеца от вчера?

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 23 юли 2019 12:55

Maksim777 написа:
realno написа:Роберта ли е нападателят, който дойде при Левски?

Според трансфермаркет е висок 1-82 аз мислех, че се търси висок и снажен нападател?
Но пък може да играе и като ляво и дясно крило и може би се избира между него и ганаеца от вчера?

Или взимаме и двамата и продаваме някой. Все пак с медийното заглушение, няма да ме изненада да имаме оферта за някой и да не знаем. Аз поне не изключвам и подобен сценарий.

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 23 юли 2019 12:59

А бе, тоя е поне над 1.80, та и два отгоре. Ганайчето няма и 1.70 м. Не знам, но като излязат на терена, имам чувството, че нашите са лилипути в страната на великаните. То вярно, че едно време едни от най добрите ни халфове бяха "Типеца" и "Фифи перото" и почти не се виждаха от терена, ама сега футбола е доста различен. :)
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 юли 2019 13:49

Може пък да дирим нападател тип "шило". :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 юли 2019 14:11

Geonik написа:А бе, тоя е поне над 1.80, та и два отгоре. Ганайчето няма и 1.70 м. Не знам, но като излязат на терена, имам чувството, че нашите са лилипути в страната на великаните. То вярно, че едно време едни от най добрите ни халфове бяха "Типеца" и "Фифи перото" и почти не се виждаха от терена, ама сега футбола е доста различен. :)

Здравко Димитров е 1.90, Рейш и той е толкова. Вратарите ни са по 2 метра. Тиам и Райнов и те по 1.90.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 юли 2019 14:12

Нещо много трансфери на куп се очертават. Пак ли ще се взимат играчи на кило? На този етап при тази сгъстена програма в жегите и при интензивните тренировки на Хубчев, трябва да се взимат класни за нашите стандарти футболисти, които да са равностойни за да има взаимозаменяемост м/у тях, защото след мача с Етър, Миятович се изказа, че вече се чувства умора, а сме едва в началото на сезона. Да не спукаме балона много бързо.
Последна промяна от damyanov1963 на 23 юли 2019 14:56, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”