Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Mitata
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Mitata » 01 окт 2021 22:07

vlong написа:Това е от тъпспот,не е от мен.Там има един лапач на жоже,казва се Ачу,той отговаря за тези писания.

Ясно, Е.Ж.К. Може би на пазара.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 01 окт 2021 22:10

Ето и от Спортал.8 юни 2020.
Що се отнася до "червените" то задълженията към НАП възлизаха на близо 14 млн. лв. Постигнато беше все пак споразумение да се погаси една част от тази сума - 4 486 200 лв. Тези пари са осигурени, след като дружеството "Ред Енимълс" плати 8 млн. лв. за активите на ЦСКА (включително и емблемата). Въпросната сума към НАП все още не е напълно платена, но от агенцията коментираха, че има напредък по този случай.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 окт 2021 22:11

Red_Neck написа:....

Поговорих с експерти, които са вещи в материята, в случая аз не съм прав.
Наздраве, с пожелания в скоро време всички да ядем кюфтета в село Български Извор! :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 01 окт 2021 22:11

Даа,не само Г.А. е достоверен източник
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 01 окт 2021 22:16

Делянски, постнал съм окончателното решение на съда, след като Милева е отхвърлила неоправданите претенции. Това не подлежи на обжалване и обсъждане и въобще не кореспондира с внушенията на ония патологичен лъжец. Преди това относно размера на дълговете имаше различни интерпретации по медиите и сайтовете. Смятах, че редовно плюещите тук ще помислят преди да се излагат като кифли, но явно не трябва да се търси мозАк между рога. :mrgreen:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 01 окт 2021 22:23

vlong написа:Ето и от Спортал.8 юни 2020.
Що се отнася до "червените" то задълженията към НАП възлизаха на близо 14 млн. лв. Постигнато беше все пак споразумение да се погаси една част от тази сума - 4 486 200 лв. Тези пари са осигурени, след като дружеството "Ред Енимълс" плати 8 млн. лв. за активите на ЦСКА (включително и емблемата). Въпросната сума към НАП все още не е напълно платена, но от агенцията коментираха, че има напредък по този случай.

Момче, мисли преди да се излагаш! Ако не можеш, поне чети! Заплатената сума е над 30% от задълженията. НАП като кредитор получи същия процент от дължимото към агенцията. Няма никакво споразумение, а спазване на закона до последната запетайка. Използвайте тия глави и за друго, освен да пазите равновесие!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 окт 2021 22:24

Милиционерите от Виваком арена не се интересуват от съдебни решения. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 01 окт 2021 22:30

Наскоро държавата заяви, че си търси 2 млн. наем от ЦСКА за ползването на стадиона и Панчарево. Нито дума за неизплатени задължения към НАП. Нормално, 8-те милиона бяха заделени в специална сметка и всеки кредитор можеше да получи парите си, стига да ги поиска.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 01 окт 2021 22:42

Какво са заделени,бе?Вие видяхте ли ги?
Били са обещани,дадени са някакви гаранции,и кво ?Кеша го няма? Малко ли причини могат да се измислят.Банката е под одит,няма сега наличност,сезонът е отпускарски,елате след месец,чакаме директорът, той е в командировка,имаме бъг в системата,нямаме подпис,имаме желание,ама не искаме.Ей такива работи.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 окт 2021 22:54

TristaNNN написа:
Red_Neck написа:....

Поговорих с експерти, които са вещи в материята, в случая аз не съм прав.

Айде, подвивай опашка, вдигай гащите и .... след време пак заповядай ;)
Боцкането на такива кухороги карикатури като Очко-Бибочко, Манолката, Гумаджията-филантроп, Блатера и Реалното е загуба на време, но поне ще стоите по дупките известно време.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”