Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Corwin » 30 авг 2017 19:42

Ако приемем, че исландецът и французинът са титуляри, за мен изниква едно друго притеснение - ще имаме едва трима българи в титулярния състав и това не ми се нрави. Явно виждам нуждата от централен защитник, но не ми се искаше да осиротяваме около наши футболисти, само още повече ме кара да се замисля за причините зад тази рязка промяна на трансферната политика.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 авг 2017 19:45

way написа:
blue avalanche написа:
Гонзо написа:Базил Де Карвальо

Де Карвальо не се яви контузен. На Де Карвальо му измислихме контузия - лесно му се вадело рамото. Затова после танцуваше със синята фанелка.

Един бразилец на проби преди 5г беше голяма надежда на 20г ама счупен

Зизиньо. Но беше бързо изловен. Така, че оранжевите припознавачи да не "плачат над чужд гроб"...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 авг 2017 19:47

Време е да се спре да се живее с този гол патриотизъм.
Ще ти пука ли, от каква националност са футболистите на Левски ако са шампиони и играят в групова фаза на CL?
Може да провериш, колко англичани играят в шампиона на Англия, страната, където се е родила играта футбол.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 авг 2017 19:56

PFC Litex написа:Време е да се спре да се живее с този гол патриотизъм.
Ще ти пука ли, от каква националност са футболистите на Левски ако са шампиони и играят в групова фаза на CL?
Може да провериш, колко англичани играят в шампиона на Англия, страната, където се е родила играта футбол.

И аз щях да напиша нещо в този дух...
Е, сигурно и в Арсенал не им е много гот, че по едно време в отбора нямаше нито един англичанин, но такива са реалностите. :)
Сигурен съм, че Белмонт(при своите 21г.) е много по-добре тактически и технически подготвен от един куп български играчи. Било то мъже или юноши. И Роси, поне, няма да си губи времето да го учи от А и Б. :)

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 30 авг 2017 19:58

Доста далеч съм от патриотично настроен, просто предпочитам футболният клуб, на който симпатизирам, да има някаква идентичност. Ясно е, че школата на Левски не работи достатъчно добре, че да осигури 11 футболисти домашно производство, а футболисти като Прохазка ги възприемам като повече от свои. И все пак би ми се искало където е възможно, да се предпочитат български пред чуждестранни играчи (цветът на кожата не ме бърка).

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 авг 2017 20:02

Corwin написа:

Доста далеч съм от патриотично настроен, просто предпочитам футболният клуб, на който симпатизирам, да има някаква идентичност.

Това ще си остане далече в миналото, а причините са за същото не са само футболни.
А и изборът у нас е много малък и вече не е, като едно време два клуба да обират най-доброто у нас, защото днес има доста много футболни школи.
Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 авг 2017 20:11

Факта, че Роси иска дефанзивен халф, а Роман, номинално, е централен. Има физика, може да борави с топката, да я пази, да надминава играчи един на един, ръстов е... Или Роси го вижда в по-различна позиция, или не е баш човека за него...

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 30 авг 2017 20:15

PFC Litex написа:
Corwin написа:

Доста далеч съм от патриотично настроен, просто предпочитам футболният клуб, на който симпатизирам, да има някаква идентичност.

Това ще си остане далече в миналото, а причините са за същото не са само футболни.
А и изборът у нас е много малък и вече не е, като едно време два клуба да обират най-доброто у нас, защото днес има доста много футболни школи.

Това, че подобни виждания са остатък от миналото, не значи, че не може да си милеем за тях :D

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 авг 2017 20:16

Serafim написа:Факта, че Роси иска дефанзивен халф, а Роман, номинално, е централен. Има физика, може да борави с топката, да я пази, да надминава играчи един на един, ръстов е... Или Роси го вижда в по-различна позиция, или не е баш човека за него...

Да не забравяме, че, все пак, трябва да имаме и що годе равностойна скамейка. Нали всички това искаме?
За да не се получава, когато Цветкович се контузи, да пращаме някакви си Найденовци да кърпят дупки...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 авг 2017 20:27

Левски намери купувач на изпадналия в немилост Бабатунде Адениджи. Интерес към нигерийския нападател има от албанския Шкендербеу, който е готов да брои на "сините" 150 хил. евро за тарана, разбра БЛИЦ СПОРТ.

От "Герена" са склонни да се разделят с играча за тази сума, тъй като той не попада в плановете на новия треньор Делио Роси. Към момента обаче пречка се явява нежеланието на Адениджи да заиграе в Албания.

Шендербеу завърши на 3-о място в местния елит през миналия сезон. Тази година тимът си осигури участие в груповата фаза на Лига Европа, отстранявайки в плейофите Динамо (Загреб).
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”