Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Кировец » 21 яну 2014 20:53

От 5 дена я гледам таз теменуга и се чудя какво и намирате, а то мустак пак. :lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 яну 2014 20:58

Гари да го продават вече, писна ми от спекулации за него.
Последна промяна от tevez на 21 яну 2014 21:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 яну 2014 21:05

tevez написа:Гари да го продават вече, писна ми от спекулации за него.

Дребния може да е всякакъв, но българския футбол има нужда от играчи като него. Все пак е холандец, дошъл е от голяма футболна държава в нашата тиня и се раздава. Техническите и умствени качества да ги оставим на страна.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 яну 2014 21:08

Кировец написа:

Дребния може да е всякакъв, но българския футбол има нужда от играчи като него. Все пак е холандец, дошъл е от голяма футболна държава в нашата тиня и се раздава. Техническите и умствени качества да ги оставим на страна.

Така е, но все пак и клубът гледа да спечели нещо от него. А и с тези постоянни мисли за други отбори, саги, днес е там, утре другаде, последното за което си мисле е за Левски. Това мисля, че ще му се отрази на формата и пролетта няма да има нищо общо.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 яну 2014 21:14

tevez написа:
Кировец написа:

Така е, но все пак и клубът гледа да спечели нещо от него. А и с тези постоянни мисли за други отбори, саги, днес е там, утре другаде, последното за което си мисле е за Левски. Това мисля, че ще му се отрази на формата и пролетта няма да има нищо общо.

Ама няма никаква логика да продаваш най-добрия си атакуващ футболист и да търсиш нов. Както е казал народа - да изтървеш питомното и да гониш дивото.
Имаш голям празник след 4 месеца. Чакаш инвеститори. В какво ще инвестират тия инвеститори? В строеж и малчогани от школата на Левски, които малчугани са в отбора само за присъствие, щото пак търсите наемници от плажове, села и паланки.
Най-лошото за вас е, че нямате силни личности. Няма син ветеран-футболист, който да е видял 2 и 200, да се върне в клуба на почетна възраст и да поеме отговорност, да тропне в съблекалнята. Като един Боримиров, ако щеш, колкото и да ми е антипатичен.
Останахте немили, клети, недраги.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 яну 2014 21:21

Ей ама как разпалено се изказваш,като прегърнал синята идея:)
То никога не е късно да се осъзнаеш:)
Изображение

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 21 яну 2014 21:29

Кировец написа:...Няма син ветеран-футболист, който да е видял 2 и 200, да се върне в клуба на почетна възраст и...

Какво означава "ветеран-футболист, който да е видял 2 и 200".? За "почетна"-та възраст се досещам.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 яну 2014 21:31

Живко6461 написа:
Кировец написа:...Няма син ветеран-футболист, който да е видял 2 и 200, да се върне в клуба на почетна възраст и...

Какво означава "ветеран-футболист, който да е видял 2 и 200".? За "почетна"-та възраст се досещам.

Примерно Мартин Петров, Гъргоров, Валентин Илиев, Стоян Колев - ей такива типажи на вас ви липсват.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 21 яну 2014 21:33

Stahlgewitter написа:Ей ама как разпалено се изказваш,като прегърнал синята идея:)

"В България има два вида привърженици на футболни отбори. Левскари и заблудени левскари, които временно са привърженици на други отбори."
Стааааар виц

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 яну 2014 21:37

Живко6461 написа:
Stahlgewitter написа:Ей ама как разпалено се изказваш,като прегърнал синята идея:)

"В България има два вида привърженици на футболни отбори. Левскари и заблудени левскари, които временно са привърженици на други отбори."
Стааааар виц

Човек да не ви влезе в положение... :shock:
:lol:

Върни се в “Левски”