Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Кошмарно развитие точно в навечерието на 100-годишния юбилей ще стряска Левски до самия празник. "Сините" може да останат без лиценз, нещо което доскоро беше немислимо. Дългове за половин милион лева тормозят 100-годишния гранд. Те трябва да бъдат изплатени до края на март, иначе ще последва съдбата на ЦСКА отпреди пет години и половина. Голямата част от тези разходи са заради управлението на иначе чакания като месия Наско Сираков. Те са предимно обезщетения, пише вестник "Труд". На изгонените от Вълка трима играчи - Кристовао Рамос, Рамон Лопес и Жоао Силва се дължат общо 180 хил. лв.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Кошмарно развитие точно в навечерието на 100-годишния юбилей ще стряска Левски до самия празник. "Сините" може да останат без лиценз, нещо което доскоро беше немислимо. Дългове за половин милион лева тормозят 100-годишния гранд. Те трябва да бъдат изплатени до края на март, иначе ще последва съдбата на ЦСКА отпреди пет години и половина. Голямата част от тези разходи са заради управлението на иначе чакания като месия Наско Сираков. Те са предимно обезщетения, пише вестник "Труд". На изгонените от Вълка трима играчи - Кристовао Рамос, Рамон Лопес и Жоао Силва се дължат общо 180 хил. лв.
Що не цитираш и изключително сериозния източник?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Red Warrior
- Контакти:
rhaegar написа:Red Warrior написа:Кошмарно развитие точно в навечерието на 100-годишния юбилей ще стряска Левски до самия празник. "Сините" може да останат без лиценз, нещо което доскоро беше немислимо. Дългове за половин милион лева тормозят 100-годишния гранд. Те трябва да бъдат изплатени до края на март, иначе ще последва съдбата на ЦСКА отпреди пет години и половина. Голямата част от тези разходи са заради управлението на иначе чакания като месия Наско Сираков. Те са предимно обезщетения, пише вестник "Труд". На изгонените от Вълка трима играчи - Кристовао Рамос, Рамон Лопес и Жоао Силва се дължат общо 180 хил. лв.
Чети преди да се изказваш неподготвен. Вестник "Труд".
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:rhaegar написа:Red Warrior написа:Кошмарно развитие точно в навечерието на 100-годишния юбилей ще стряска Левски до самия празник. "Сините" може да останат без лиценз, нещо което доскоро беше немислимо. Дългове за половин милион лева тормозят 100-годишния гранд. Те трябва да бъдат изплатени до края на март, иначе ще последва съдбата на ЦСКА отпреди пет години и половина. Голямата част от тези разходи са заради управлението на иначе чакания като месия Наско Сираков. Те са предимно обезщетения, пише вестник "Труд". На изгонените от Вълка трима играчи - Кристовао Рамос, Рамон Лопес и Жоао Силва се дължат общо 180 хил. лв.
Чети преди да се изказваш неподготвен. Вестник "Труд".
Вестник Труд може да пише каквото си иска, техният източник кой е? "Научихме от лица, близки до клуба, пожелали анонимност"?

И кое ти е странно, че изгонените играчи с договор ще искат обезщетения, защото много им е мил Левски ли? Нали имаше и с Йоканович подобно интервю? Още тогава написах, че това е безумен и недалновиден ход. Играчите трябваше да играят есента според преценката на треньора и сега да бъдат предложени за продан. Дори за 300 000 тримата общо, пак е нещо
Не е странно, че ще искат това, което им се дължи. Ама дойде Жоао Силва да се оплаче в редакцията на "Труд", или Рамон Лопес е пръв приятел с пишещите там хора?
Не споря, че е възможно да не им изплащат нищо, даже съм склонен да го вярвам. Но докато някой от споменатите в статията не внесе иск срещу Левски, това си остава спекулация.
Не споря, че е възможно да не им изплащат нищо, даже съм склонен да го вярвам. Но докато някой от споменатите в статията не внесе иск срещу Левски, това си остава спекулация.

- Stahlgewitter
- Контакти:
- modor
- Контакти:
venko 1984 написа:
Уаааааааааа

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Red_Girl
- Контакти:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

И после кажете, че Батков не е цвете

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?