Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Red Warrior » 21 яну 2014 15:35

Кошмарно развитие точно в навечерието на 100-годишния юбилей ще стряска Левски до самия празник. "Сините" може да останат без лиценз, нещо което доскоро беше немислимо. Дългове за половин милион лева тормозят 100-годишния гранд. Те трябва да бъдат изплатени до края на март, иначе ще последва съдбата на ЦСКА отпреди пет години и половина. Голямата част от тези разходи са заради управлението на иначе чакания като месия Наско Сираков. Те са предимно обезщетения, пише вестник "Труд". На изгонените от Вълка трима играчи - Кристовао Рамос, Рамон Лопес и Жоао Силва се дължат общо 180 хил. лв.

:mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 яну 2014 15:40

Red Warrior написа:Кошмарно развитие точно в навечерието на 100-годишния юбилей ще стряска Левски до самия празник. "Сините" може да останат без лиценз, нещо което доскоро беше немислимо. Дългове за половин милион лева тормозят 100-годишния гранд. Те трябва да бъдат изплатени до края на март, иначе ще последва съдбата на ЦСКА отпреди пет години и половина. Голямата част от тези разходи са заради управлението на иначе чакания като месия Наско Сираков. Те са предимно обезщетения, пише вестник "Труд". На изгонените от Вълка трима играчи - Кристовао Рамос, Рамон Лопес и Жоао Силва се дължат общо 180 хил. лв.

Що не цитираш и изключително сериозния източник?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 яну 2014 15:41

rhaegar написа:
Red Warrior написа:Кошмарно развитие точно в навечерието на 100-годишния юбилей ще стряска Левски до самия празник. "Сините" може да останат без лиценз, нещо което доскоро беше немислимо. Дългове за половин милион лева тормозят 100-годишния гранд. Те трябва да бъдат изплатени до края на март, иначе ще последва съдбата на ЦСКА отпреди пет години и половина. Голямата част от тези разходи са заради управлението на иначе чакания като месия Наско Сираков. Те са предимно обезщетения, пише вестник "Труд". На изгонените от Вълка трима играчи - Кристовао Рамос, Рамон Лопес и Жоао Силва се дължат общо 180 хил. лв.

Чети преди да се изказваш неподготвен. Вестник "Труд".
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 яну 2014 15:44

Red Warrior написа:
rhaegar написа:

Чети преди да се изказваш неподготвен. Вестник "Труд".

Вестник Труд може да пише каквото си иска, техният източник кой е? "Научихме от лица, близки до клуба, пожелали анонимност"?

Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 21 яну 2014 18:17

И кое ти е странно, че изгонените играчи с договор ще искат обезщетения, защото много им е мил Левски ли? Нали имаше и с Йоканович подобно интервю? Още тогава написах, че това е безумен и недалновиден ход. Играчите трябваше да играят есента според преценката на треньора и сега да бъдат предложени за продан. Дори за 300 000 тримата общо, пак е нещо

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 яну 2014 18:25

Не е странно, че ще искат това, което им се дължи. Ама дойде Жоао Силва да се оплаче в редакцията на "Труд", или Рамон Лопес е пръв приятел с пишещите там хора?
Не споря, че е възможно да не им изплащат нищо, даже съм склонен да го вярвам. Но докато някой от споменатите в статията не внесе иск срещу Левски, това си остава спекулация.

Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 яну 2014 20:25

Колега,гледайте си първо вашия лиценз,поне докато го имате. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 яну 2014 20:36

venko 1984 написа:Изображение

Уаааааааааа :lol: :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 яну 2014 20:40

Image :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 яну 2014 20:44

И после кажете, че Батков не е цвете :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Левски”