Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
donDiego

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот donDiego » 19 яну 2014 12:45

http://www.sportal.bg/news.php?news=467875
До там ли я докарахте, футболистите сами да си търсят отбор :lol:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 19 яну 2014 20:12

Гошо Петков: Не отписвайте Левски за титлата

От
„Славия няма да изпадне"

Последна редакция: 19.01.2014, 18:33

Публикуване: 19.01.2014, 18:28

Размер на шрифта: a a a
Георги Петков

Снимка:
ЕРА/БГ Нес

60% е шансът Лудогорец да стане шампион, Левски - 40%, въпреки че всички ги отписват. В най-трудните моменти "сините" винаги са се вдигали, така че борбата за титлата се очертава да е повече от интересна, каза вратарят на Славия и бивш футболист на Левски Георги Петков по време на подготовката на тима.

"Има един изявен лидер - Лудогоец. Организацията им е перфектна, играят добре, инвестират доста, взимат силни играчи. За мен те са фаворит, но никога не подценявам Левски, защото. 60% е шансът Лудогорец да стане шампион, Левски - 40%, въпреки че никой не ги брои", коментира той в ефира на Канал 3.

Той коментира и жеста с мустака в края на миналото първенство, когато двубоят между Левски и Славия завърши 1:1 и "сините" изпуснаха титлата.

"Показването на мустака беше моментно решение и жест само към един-единствен човек, а не към фенове и треньори на Левски. Само към един човек беше".

Петков каза още, че Славия не е застрашен от изпадане. "Белите" са в подем през последните 3-4 месеца и единствено здравата игра може да помогне на тима от излизането от неприятната ситуация.

"Съжалявам за доста мачове - в Бургас в 90-ата минута ни изравниха, с Любимец вкъщи. Доста мачове не зависеше от нас всичко. Водехме в Бургас и две минути преди края съдията даде дузпа, която обезсмисли всичките ни усилия. Не знам откъде е излязло, че ще ставам треньор на вратарите. Още ми е рано, имам още да играя и да дам. Като преценя, че не се чувствам добре на вратата, тогава сам ще се откажа. Разликата в точките не е голяма и ще ни трябват точки. Стават по-хубави мачове с първите отбори, защото са по-хубави терените", каза още той.

"По-приятно е да играеш срещу Левски и ЦСКА, отколкото с по-слаби отбори. По-хубави мачове стават, мотивацията е по-голяма, там доказваш кой си", допълни Петков.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 яну 2014 21:26

Славиша Йоканович:

- Говорих с началниците за начина, по-който ще се разделим. Левски още не е изпълнил онова, което се очаква от тях. Въпреки, че бях освободен, продължавам да твърдя, че Левски и голям клуб и вярвам, че те ще изпълни задълженията си. Те трябва да ми платят всички суми по договор. Всичко, което трябва да получа е много ясно написано в контракта. Имам документ какво трябва да ми изплатят и кога. Те ми казаха „Даваме ти дума“.

„Дума“ явно е най-важният
документ в България

Вече трябваше да сме приключили тази история, но Левски все още не са започнали да ми плащат това, което се уговорихме. И вече се замислям какво да предприема от тук насетне. Все пак сме професионалисти. Може би трябва да отнеса този документ, който имам до Българския футболен съюз, или до ФИФА или УЕФА. Много е грозно, но когато не ми плащат, няма какво друго да направя. Пред тези институции „дума“-та не означава нищо.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 яну 2014 21:48

Кирчо гледай си в твоя двор бе брат ......

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 яну 2014 08:31

Феновете на Левски бистрят 4 часа юбилея и състоянието на клуба

Запалянковци на Левски от цялата страна проведоха дълга среща на стадион „Георги Аспарухов“. Сбирката, която се състоя в залата за пресконференции на Герена, продължи близо 4 часа, а на нея бяха забелязани хора от всички фракции и доста представителите на фенклубовете от провинцията.

Коментираните теми най-общо казано са били две – актуалното състояние на клуба под ръководството на Тодор Батков и задаващия се юбилей. Обсъждани са различни инициативи по случай 100-годишнината на „сините“, евентуалните отбори и личности, които да присъстват, както и други чествания по повод задаващия се празник.

Строежът на стадиона също е сред приоритетите на феновете и в най-скоро време те ще искат среща с Иво Тонев по този въпрос. По традиция феновете засягат и бъдещето на детско-юношеската школа. На 4-часовата сбирка е обсъждан и фенският тръст, който да подпомага клуба. Запалянковците на Левски от НКП са твърдо решени да посрещнат юбилея по запомнящ се начин. За целта те искат мобилизация от страна на „сините“ из цялата страна.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 яну 2014 13:26

ПФК Левски прекрати днес по взаимно съгласие трудовоправните си взаимоотношения със защитника Димитър Везалов. Бранителят не замина с тима за Созопол миналата седмица и остана в София, за да си търси нов отбор. 26-годишният играч не попада в плановете на Антони Здравков и стана вторият централен бранител, който си тръгна от "Герена" тази зима. Преди него Йордан Милиев се раздели с клуба и продължи кариерата си в Македония...

Отваряйте шампанското :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 яну 2014 13:45

Бойко Борисов : Нищо хубаво не очаква българския спорт с такъв министър
Нелепо е да се твърди, че съм собственик на Левски в сянка, не съм пращал "Титан" в ЦСКА, за да разруши клуба

http://topsport.ibox.bg/interview/id_146240006
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 20 яну 2014 13:58

modor написа:ПФК Левски прекрати днес по взаимно съгласие трудовоправните си взаимоотношения със защитника Димитър Везалов. Бранителят не замина с тима за Созопол миналата седмица и остана в София, за да си търси нов отбор. 26-годишният играч не попада в плановете на Антони Здравков и стана вторият централен бранител, който си тръгна от "Герена" тази зима. Преди него Йордан Милиев се раздели с клуба и продължи кариерата си в Македония...

Отваряйте шампанското :mrgreen:

Шампанското свърши още с автогола му :mrgreen:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 яну 2014 15:23

Тъжно е как за някои индивиди, неуспехите на Левски, са им най-голяма радост. :(
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 яну 2014 15:27

NOMER14 написа:Иван Вуцов беше легенда, най вече като треньор на Левски. Но синът му се изсра последния мач на метеното. Левски, макар и с малко случайни победи накрая, заслужаваше да е шампион, но Овчата глава ....Е, не само той е виновен - един мач трябваше да се уреди, но Тонев и това не можа да направи.

Сериозно, теб ще те радва ли купена титла ? Какво ви става ? Какъв е смисъла от купена титла ? Просто една бройка, проблемите няма да се решат по този начин.
Баси сбърканите хора..........

Върни се в “Левски”