До там ли я докарахте, футболистите сами да си търсят отбор

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Славиша Йоканович:
- Говорих с началниците за начина, по-който ще се разделим. Левски още не е изпълнил онова, което се очаква от тях. Въпреки, че бях освободен, продължавам да твърдя, че Левски и голям клуб и вярвам, че те ще изпълни задълженията си. Те трябва да ми платят всички суми по договор. Всичко, което трябва да получа е много ясно написано в контракта. Имам документ какво трябва да ми изплатят и кога. Те ми казаха „Даваме ти дума“.
„Дума“ явно е най-важният
документ в България
Вече трябваше да сме приключили тази история, но Левски все още не са започнали да ми плащат това, което се уговорихме. И вече се замислям какво да предприема от тук насетне. Все пак сме професионалисти. Може би трябва да отнеса този документ, който имам до Българския футболен съюз, или до ФИФА или УЕФА. Много е грозно, но когато не ми плащат, няма какво друго да направя. Пред тези институции „дума“-та не означава нищо.
modor написа:ПФК Левски прекрати днес по взаимно съгласие трудовоправните си взаимоотношения със защитника Димитър Везалов. Бранителят не замина с тима за Созопол миналата седмица и остана в София, за да си търси нов отбор. 26-годишният играч не попада в плановете на Антони Здравков и стана вторият централен бранител, който си тръгна от "Герена" тази зима. Преди него Йордан Милиев се раздели с клуба и продължи кариерата си в Македония...
Отваряйте шампанското
NOMER14 написа:Иван Вуцов беше легенда, най вече като треньор на Левски. Но синът му се изсра последния мач на метеното. Левски, макар и с малко случайни победи накрая, заслужаваше да е шампион, но Овчата глава ....Е, не само той е виновен - един мач трябваше да се уреди, но Тонев и това не можа да направи.
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, ElCochino, vvessel и 20 госта