Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот BadBoy » 18 яну 2014 00:52

AN71 написа:
bilyaletdinov написа:
AN71 написа:И за кое се е оказал прав този Вуцан бе отворен или да не стане като с едно изказване на Паро ,че Цска ще влезе в 6-цата ,а за ЛЕВСКИ не е сигурно дали ще влезе в 7-цата .А то какво стана ние сме преди червените :) :) :)

Oказа се прав, че в юбилейната година Левски няма да има отбор :oops: Освен това към днешна дата думите му, за стадиона и за това кой ще играе на него са изключително на място. Навръх 100 годишнината нито ще имаме нов стадион, нито ще имаме силен отбор. Това е истината.

И какво като го каза ще помогне ли с нещо или дай само да си лаем ако можеш помогни ако ли не си мълчи :(

Е той се опита да помогне, но никой не го чу.
Преди да взривите сектора, той ревеше, като хималайска мечка да не се прави докато не се подсигурят средствата, но като ми пееш Пенке ле кой ли ми те слуша.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 18 яну 2014 01:11

Avanti_Ragazzi написа:Но тоя никога няма да ни стане пак треньор, никога! Защото на представянето му ще бъде съблечен подобно на прашката! Просто да забрави Вуцан, че синът му някога ще бъде треньор на Левски! Просто феновете на Левски никога няма да го позволим това!

Защо ? Защото ни спря и не взехме титлата ? Трябваше да ни пусне ли ? И защо да го прави, след като е професионалист, треньор е на отбора и получава заплата от него ?
Само един много, ама много жалък човек ще се радва на такава измислена титла. Само много жалък човек ще иска съперника да се даде. Няма значение дали са левскари, те трябва да имат ценностна система.

Потребителски аватар
ultrasbooks.com
Контакти:

Мнениеот ultrasbooks.com » 18 яну 2014 07:29

Иван Вуцов рядко говори, но като говори почти винаги знае какво казва...друг е въпроса, че на нас като не ни изнася и се почва - изкуфял, не знам си какъв...
Но май не той е изкуфелия....

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 18 яну 2014 09:34

donDiego написа:
PFC Litex написа:Стария Вуцан с много лоши прогнози за близкото бъдеще на Левски, а той, каквото сподели обикновено се оказва прав.

Сори за офтопика, но сега го видях, кога и в България един световен концерн ще стане спонсор на някой клуб
http://pik.bg/%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%BB- ... 38497.html

Като Газпром :lol:

като почне строежа на Южен поток

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 яну 2014 10:00

Попов търси спонсори на Левски и ЦСКА
http://topsport.ibox.bg/news/id_2018557717
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 18 яну 2014 10:05

grasiani написа:Никакъв другар не съм ти,е как така изброяваме футболисти,а второто лице по значимост за всички времена не се споменава, във всякакви статистики относно клуба и неговото значение е на първите места , е как да не е тенденция ,Наско Сираков е лицето на Левски в последните 30-години колкото и да го омаловажавате и не зачитате ,ще кажем Гонзо ,а няма да кажем Сираков който е много по напред с материала във всякакъв аспект , то направо е смешно и дразнещо за хора които са имали удоволствието да гледат няколко поколения сини легенди,а тебе те е нямало на света аз когато съм почнал да гледам и играя футбол,аз доколкото знам ръцете не участват във футболната игра, има един друг спорт който е биткаджииски нарича се ръгби той е по- подходящ изглежда за теб и твоя вкус ,щом си падаш по такива които се хвърлят здраво,а футбола никога не е бил биткаджийски спорт ,това е спорт за естети и за наслада на окото.Който иска биткаджииски спортове да гледа борба, бокс ,американски футбол и други хамалски спортове.Във футбола на първи място като компоненти е техниката ,импровизацията ,бързината ,точния удар и пас ,чак тогава мускулите и силата.Защото като гледам нито Меси,нито Роналдо ,изглеждат като гладиатори.Каква файда като си як и прост и имаш голямо сърце и желание, като не можеш да дадеш един пас на 2 метра и да уцелиш топката, и да си ботушар ,защото наистина такива футболни дърводелци дал господ .
На мен не си ми никакъв другар, така е. :) Иначе след като ми цитираш мнението и се обясняваш във второ лице, е нормално да помисля, че се обръщаш към мен.
Наско е велик футболист и това въобще не смятам, че подлежи на коментар. Независимо дали някой харесва Сираков като човек, или не - той е дал много на Левски и друго твърдение би било просто лъжа.
А като почне някой да реди тиради как, видиш ли, е грандиозен капацитет, понеже бил по-възрастен или пък бил мъж, значи аргументите са свършили. ;)
И явно изобщо не си разбрал какво аз имам предвид - биткаджиите не са хора, които прилагат бойни хватки на съперниците си и чупят поне по 3 крака месечно, а хора, които са склонни да играят със страст, дори контузени, които след мач са останали без въздух и са се постарали не просто да изпълнят службния си дълг, а човешкия. Та нищо ръгбистко не виждам аз тук, че да ми препоръчваш някакви ирелевантни неща. ;)

Живко6461 написа:Пожелавам в края на май споровете кой е бил най-добрият футболист на "Левски" през сезона да бъдат още по-горещи? Да включват много имена. Но репликите да бъдат коректни, а към нежните и чаровни участнички и по-кавалерски.
С оглед на очаквания възход и в "Милан" Лети ще трябва да отделя повече време за форума. Очакват я много комплименти.
Мда, би било прекрасно да имаме богат набор от футболисти, за които да спорим кой е бил най-добър. :) А за Милан наистина бе огромна крачка напред уволнението на един плах и посредствен треньор, какъвто е Алегри.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 18 яну 2014 12:35

MainEventer написа:
Avanti_Ragazzi написа:Но тоя никога няма да ни стане пак треньор, никога! Защото на представянето му ще бъде съблечен подобно на прашката! Просто да забрави Вуцан, че синът му някога ще бъде треньор на Левски! Просто феновете на Левски никога няма да го позволим това!

Защо ? Защото ни спря и не взехме титлата ? Трябваше да ни пусне ли ? И защо да го прави, след като е професионалист, треньор е на отбора и получава заплата от него ?
Само един много, ама много жалък човек ще се радва на такава измислена титла. Само много жалък човек ще иска съперника да се даде. Няма значение дали са левскари, те трябва да имат ценностна система.

Защото е просто парче и не става за треньор на Левски! Майната му на това ,че ни е спрял за титлата. То всъщност ние сами се спряхме...
Такива олигофрени далеч от нашия отбор.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 18 яну 2014 14:01

Овчата Глава няма място на Герена още много преди мача със Славия!

А няма място защото именно заради болните амбиции на един баща и неговият син може да се каже, че Левски е сега на това дередже!

Мога само да ви кажа, че огромната вина за най-голямата грешка в новата история на клубът, тая от 2008 е именно на Вуцов! Той водеше всякаква подмолна игра срещу Наско и Мъри, само и само да бъдат изгонени от Левски! И след това бездарният му син да заеме мечтаният и от двамата пост треньор на Левски!

Е постигна го с цената на това Наско и Мъри да не са в Левски! Направи най-голямото зло за този клуб в последните години заради своите болни амбиции а сега дава акъл!

А дали щеше пак да дава акъл ако вместо Сухия тодАр беше назначил синчето му, както тодАр искаше след случката с Петев! И само феновете го спряха за това! Ако сега големият треньор Овчата Глава беше треньорът на Левски, дали Вуцан щеше да дава акъл пак? Или щеше да целува оная работа на Мазньо и Тара само и само синчето му да остане треньор на Левски!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 яну 2014 17:21

Betchualeng Arnaikem написа:
milen.hristov написа:Бъдете поне малко реалисти, не бягайте от проблемите, те трябва първо да се признаят, че ги има , след което да започнат да бъдат решавани

Сега ще кажат че по принцип може и да не си лошо момче ама не те слуша главата. А крайните фанатици може да те обявят и за фалшив фен, провокатор и семкаджия.

И друг път съм го казвал няма по-лошо от крайностите. Крайни българи т.нар националисти, крайни левскари, та дори и крайни християни

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 яну 2014 17:33

Avanti_Ragazzi написа:Овчата Глава няма място на Герена още много преди мача със Славия!

А няма място защото именно заради болните амбиции на един баща и неговият син може да се каже, че Левски е сега на това дередже!

Мога само да ви кажа, че огромната вина за най-голямата грешка в новата история на клубът, тая от 2008 е именно на Вуцов! Той водеше всякаква подмолна игра срещу Наско и Мъри, само и само да бъдат изгонени от Левски! И след това бездарният му син да заеме мечтаният и от двамата пост треньор на Левски!

Е постигна го с цената на това Наско и Мъри да не са в Левски! Направи най-голямото зло за този клуб в последните години заради своите болни амбиции а сега дава акъл!

А дали щеше пак да дава акъл ако вместо Сухия тодАр беше назначил синчето му, както тодАр искаше след случката с Петев! И само феновете го спряха за това! Ако сега големият треньор Овчата Глава беше треньорът на Левски, дали Вуцан щеше да дава акъл пак? Или щеше да целува оная работа на Мазньо и Тара само и само синчето му да остане треньор на Левски!

Да видя дали съм те разбрал, да сме благодарни на ''феновете'', че не са позволили назначаването на В. Вуцов, но до такъв вариант за назначаване се стигна заради точно заради осуетяването на назначаването на новият треньор и нанесоха небивал срам в 100 годишната история на Левски.

Върни се в “Левски”