grasiani написа:Никакъв другар не съм ти,е как така изброяваме футболисти,а второто лице по значимост за всички времена не се споменава, във всякакви статистики относно клуба и неговото значение е на първите места , е как да не е тенденция ,Наско Сираков е лицето на Левски в последните 30-години колкото и да го омаловажавате и не зачитате ,ще кажем Гонзо ,а няма да кажем Сираков който е много по напред с материала във всякакъв аспект , то направо е смешно и дразнещо за хора които са имали удоволствието да гледат няколко поколения сини легенди,а тебе те е нямало на света аз когато съм почнал да гледам и играя футбол,аз доколкото знам ръцете не участват във футболната игра, има един друг спорт който е биткаджииски нарича се ръгби той е по- подходящ изглежда за теб и твоя вкус ,щом си падаш по такива които се хвърлят здраво,а футбола никога не е бил биткаджийски спорт ,това е спорт за естети и за наслада на окото.Който иска биткаджииски спортове да гледа борба, бокс ,американски футбол и други хамалски спортове.Във футбола на първи място като компоненти е техниката ,импровизацията ,бързината ,точния удар и пас ,чак тогава мускулите и силата.Защото като гледам нито Меси,нито Роналдо ,изглеждат като гладиатори.Каква файда като си як и прост и имаш голямо сърце и желание, като не можеш да дадеш един пас на 2 метра и да уцелиш топката, и да си ботушар ,защото наистина такива футболни дърводелци дал господ .
На мен не си ми никакъв другар, така е.

Иначе след като ми цитираш мнението и се обясняваш във второ лице, е нормално да помисля, че се обръщаш към мен.
Наско е велик футболист и това въобще не смятам, че подлежи на коментар. Независимо дали някой харесва Сираков като човек, или не - той е дал много на Левски и друго твърдение би било просто лъжа.
А като почне някой да реди тиради как, видиш ли, е грандиозен капацитет, понеже бил по-възрастен или пък бил мъж, значи аргументите са свършили.

И явно изобщо не си разбрал какво аз имам предвид - биткаджиите не са хора, които прилагат бойни хватки на съперниците си и чупят поне по 3 крака месечно, а хора, които са склонни да играят със страст, дори контузени, които след мач са останали без въздух и са се постарали не просто да изпълнят службния си дълг, а
човешкия. Та нищо ръгбистко не виждам аз тук, че да ми препоръчваш някакви ирелевантни неща.

Живко6461 написа:Пожелавам в края на май споровете кой е бил най-добрият футболист на "Левски" през сезона да бъдат още по-горещи? Да включват много имена. Но репликите да бъдат коректни, а към нежните и чаровни участнички и по-кавалерски.
С оглед на очаквания възход и в "Милан" Лети ще трябва да отделя повече време за форума. Очакват я много комплименти.
Мда, би било прекрасно да имаме богат набор от футболисти, за които да спорим кой е бил най-добър.

А за Милан наистина бе огромна крачка напред уволнението на един плах и посредствен треньор, какъвто е Алегри.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".