Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот petko.h.markov » 12 яну 2014 17:29

Avanti_Ragazzi написа:
petko.h.markov написа:
Stahlgewitter написа:Петко,гледайте си вашите спонсори с 1.5М на година и ни остави нас.Стройте си стадиони за междугалактически дербита и си правете селекции за милиарди.Купувайте си акциЙ от Saint ЛупиЙ и диплете куприльони и споменавайте Райко удавника.Всичко ви е наред на вас та тука дойде да коментираш спонсори на Левски.

Аз не коментирам спонсорите на Левски а нещата които се пишат тук.Ако Мтел спре да дава пари каква ще бъде причината?Намалели са феновете на Левски според вас.

По-скоро това, че Гришата мрази Левски и в червата си. И е готов на всичко да преебе Левски по-какъвто и да е начин!

И пак казвам, дори Мтел да спре парите на Левски, пак ще се намери фирма която да иска да стане спонсор на Левски бъди спокоен!

Аз съм спокоен.Дали Левски ще има спонсор или не не е мой проблем.И въобще не ме интересува.Аз само отрегирах
на писанията ти относно причината някои фирми да дават пари.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 12 яну 2014 18:43

Гледам , че сте подписали с Огнянов. Как мислите, дали е добър трансфер ? Като идваше Илиан Илиев за треньор пак си писахме , че е едно да водиш клуб на село (образно казано), съвсем друго е да водиш/играеш в Левски или ЦСКА..та в този смисъл, какво очаквате от А.Огнянов ?, очевидно е левскарче момчето, но ако това е причина да играеш в Левски, нямаше да имате проблем със селекцията, нали така ? И още един въпрос: Според вас, Гари футболист за проби ли е ?
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 12 яну 2014 18:51

donDiego написа:Гледам , че сте подписали с Огнянов. Как мислите, дали е добър трансфер ? Като идваше Илиан Илиев за треньор пак си писахме , че е едно да водиш клуб на село (образно казано), съвсем друго е да водиш/играеш в Левски или ЦСКА..та в този смисъл, какво очаквате от А.Огнянов ?, очевидно е левскарче момчето, но ако това е причина да играеш в Левски, нямаше да имате проблем със селекцията, нали така ? И още един въпрос: Според вас, Гари футболист за проби ли е ?
Стоичков дойде от едно такова отборче при вас, та защо А. Огнянов да не стане супер футболист за нашите стандарти? И да, Гари си е за проби, щото е муха без глава. Аз не го харесвам, въпреки че дължим 3тото място главно на него.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 12 яну 2014 18:59

Без име написа:
donDiego написа:Гледам , че сте подписали с Огнянов. Как мислите, дали е добър трансфер ? Като идваше Илиан Илиев за треньор пак си писахме , че е едно да водиш клуб на село (образно казано), съвсем друго е да водиш/играеш в Левски или ЦСКА..та в този смисъл, какво очаквате от А.Огнянов ?, очевидно е левскарче момчето, но ако това е причина да играеш в Левски, нямаше да имате проблем със селекцията, нали така ? И още един въпрос: Според вас, Гари футболист за проби ли е ?
Стоичков дойде от едно такова отборче при вас, та защо А. Огнянов да не стане супер футболист за нашите стандарти? И да, Гари си е за проби, щото е муха без глава. Аз не го харесвам, въпреки че дължим 3тото място главно на него.

Разликата със Стоичков е огромна, Стоичков дойде в ЦСКА на 17 години, а Огнянов незнам на колко е, но не ми изглежда първа младост. По въпроса за Гари: Според мен, а и според няколко мои непредубедени познати, Гари би паснал в отбор от ПШ идеално. Ще се обоснова: Много бърз футболист, с него е работено по методика в Холандия, знае езика и не на последно място, по-класни съотборници, не само по-класни, а по-бързи, по-научени, по-мотивирани..Разбира се, говоря за отбори от долната половина на таблицата (какъвто е Уест Хем), но това е без значение
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 яну 2014 19:22

Не мисля, че Гари ще минава проби, а само медицински прегледи...
Що се отнася до Огнянов, всичко е относително и голяма доза шанс... Важно е да е "перде", защото "спече" ли се от начало (примери бол)- ще му бъде доста по-трудно да свикне в отбора. Но си мисля, че ще се наложи- не изглеждаше притеснен на представянето си ;) Успех му желая...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 12 яну 2014 20:42

Огнянов съм го гледал във всички те му мачове срещу отборите в първата седмица, след като ми направи впечатление играта му още в първия мач срещу Лудогорец. При него нямаше разлика срещу кой играе - играеше винаги силно и мотивирано. Това са ми мненията още когато първо се пусна слух, че ще идва при нас и след това, че идва при вас:
levski/viewtopic.php?f=2&t=169983&p=5536837#p5536837
forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=78513&p=5463643&hilit=+%D0%9E%D0%B3%D0%BD%D1%8F%D0%BD%D0%BE%D0%B2#p5463643
Ако не получи някоя контузия има сили, и психически, и физически да стане водещ футболист в отбора. Според мен като се изключат Гари и Гара, той е най-доброто попълнение в Левски за последните 5-6 години. Има още двама-трима такива в "А" група, но единния вече е ангажиран в Литекс - нашият юноша Горанов, а другият е Якимов, мисля, че в момента е в Локо Пд. И двамата са много добри футболисти и имат място във всеки един отбор от първата тройка в България.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 яну 2014 23:05

Привържениците на Левски ще се заемат изцяло с охраната на мачовете на отбора. Феновете от НКП създадоха своя охранителна фирма, която ще осигурява стюарди, които ще следят за реда по трибуните и ще проверяват по входовете на стадион "Георги Аспарухов".

Фирмата на феновете ще смени досегашната охранителна компания, която се заминаваше с въпросната дейност. Запалянковците обещават по-лесен достъп и по-добра работа от досегашната. Фирмата също така набира и кандидати за охранители, които ще преминат през специално обучение, за да изпълняват прилежно задълженията си.

"Парите, които ще получават момчетата, не са повече от това, което сега се плаща за охрана на мачовете. Не ощетяваме клуба или привържениците, а напротив - ще направим посещението на футболни мачове да бъде удоволствие", споделят феновете.

Това ако е вярно, то внасянето на забранени вещества на трибуните ще е песен, а търговията с весели цигари и бЕло ще е перфектна.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 яну 2014 23:24

BadBoy написа:
Привържениците на Левски ще се заемат изцяло с охраната на мачовете на отбора. Феновете от НКП създадоха своя охранителна фирма, която ще осигурява стюарди, които ще следят за реда по трибуните и ще проверяват по входовете на стадион "Георги Аспарухов".

Фирмата на феновете ще смени досегашната охранителна компания, която се заминаваше с въпросната дейност. Запалянковците обещават по-лесен достъп и по-добра работа от досегашната. Фирмата също така набира и кандидати за охранители, които ще преминат през специално обучение, за да изпълняват прилежно задълженията си.

"Парите, които ще получават момчетата, не са повече от това, което сега се плаща за охрана на мачовете. Не ощетяваме клуба или привържениците, а напротив - ще направим посещението на футболни мачове да бъде удоволствие", споделят феновете.

Това ако е вярно, то внасянето на забранени вещества на трибуните ще е песен, а търговията с весели цигари и бЕло ще е перфектна.

И публиката ще намалява, още. Ще бъде наложена тотална цензура, към момента Тонев ще ние пръв приятел, ако каже и война срещу Батков ще има.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 яну 2014 09:33

Интересна дискусия се е разразила по отношение на спонсорите. По принцип с авантаджията сме на различни мнения, по видими причини :mrgreen: , но в случая сме 1 към 1. Всяка голяма, уважаваща себе си фирма, която иска да си прави сериозна реклама във футболен отбор в България, а не само да отбие номера или да изпълни дадена уговорка, би избрала Левски или ЦСКА ;) Дори проста проверка ще покаже, че, например мача Левски-ЦСКА е в пъти по-гледан, от например мача на първите 2 отбора в класирането Литекс и Лудогорец. Някой би могъл да се усъмни в това - проста проверка, пуснете една тема с въпрос кога е мача Левски-ЦСКА пролетта и ще получите моментално отговори, а за другия - първо трябва да минат проверките на програмата на "А" група :lol: Тука футболът няма значение - феновете имат :!: Друго нещо - а, бе, верно ли Гари не искал да ходи в Англия :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 13 яну 2014 10:44

milen.hristov написа:
BadBoy написа:

И публиката ще намалява, още. Ще бъде наложена тотална цензура, към момента Тонев ще ние пръв приятел, ако каже и война срещу Батков ще има.

Сериозно ли мислиш, че това което спира хората да ходят на стадиона е пропусквателния режим? Айде да не си говорим глупости. Вече доста почнах да се изнервям на мненията ти... Няма хора на стадиона заради огромната апатия, която цари не само сред феновете на Левски, но и като цяло в България.
По същество.. Някой гледал ли е юношите, които са взети в първия отбор? ;)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Върни се в “Левски”