Естествено, че сме взели прадядото за централен защитник.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tmanolov написа:..............
tmanolov написа:Аз не разбирам припоците - хем евани, хем насрани, хем се правят на аслани! Ти му вадиш факти, то ти вика - ааа, не, Петорчо как ви го тури, аааа, гувядъъъъ!
Ето, помиярчето, дето уж беше свестен припок (пак оксиморон - помиярче, цъкни в гугъля какво е това), взе да измисля нова оранжева опорка - Кра(д)лев бил левскар, затова фалирал ЦСКА, за да се появи ловешко-етрополското извращение!?!?!? Остава сега и Добри Джуров да се изкара левскар, както и Милко Балев, за да се докаже, че титлите на ЦСКА през комунизма са били напък на горните двама, които просто искали 8-те фена на чорбата (като махнеш войничетата, дето ходеха под строй) в София (селяндурите, които в момента ни наводниха не ги броим) да получат инфаркт от празненствата по поредната подарена титла! Ето, даже ви давам нова опорка!
Ма нищо, аз пак да питам за правнука на бългороубиеца Йован Бабунски Бобан, който аплодирахте - нали сте Ярмейци, що тъй? Или за униформата на български генерал, която навлякохте на онова посмешище от плескавославия? Ярмейци!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
W84me написа:Бяха ме изпратили в отпуск, но влизам само да кажа, че Волен Чинков си изпълни поръчката в неделя.
ugly bug написа:tmanolov написа:Аз не разбирам припоците - хем евани, хем насрани, хем се правят на аслани! Ти му вадиш факти, то ти вика - ааа, не, Петорчо как ви го тури, аааа, гувядъъъъ!
Ето, помиярчето, дето уж беше свестен припок (пак оксиморон - помиярче, цъкни в гугъля какво е това), взе да измисля нова оранжева опорка - Кра(д)лев бил левскар, затова фалирал ЦСКА, за да се появи ловешко-етрополското извращение!?!?!? Остава сега и Добри Джуров да се изкара левскар, както и Милко Балев, за да се докаже, че титлите на ЦСКА през комунизма са били напък на горните двама, които просто искали 8-те фена на чорбата (като махнеш войничетата, дето ходеха под строй) в София (селяндурите, които в момента ни наводниха не ги броим) да получат инфаркт от празненствата по поредната подарена титла! Ето, даже ви давам нова опорка!
Ма нищо, аз пак да питам за правнука на бългороубиеца Йован Бабунски Бобан, който аплодирахте - нали сте Ярмейци, що тъй? Или за униформата на български генерал, която навлякохте на онова посмешище от плескавославия? Ярмейци!
Пак даде на късо !
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
W84me написа:delqnski47 написа:boabbb написа:Държавата си била изисквала задълженията от Левски![]()
![]()
И какво взе държавата до тука ? Колкото Главболгарстрой ще вземат за кабриото ...
Те Главите са си взели за кабриото, споко . Просто не е от клуба им конкретно, а от балъците, които пишат в тоя форум .И не само .
Баси, чак Осмицата си продадох... Е чакам новата, но това е щото са ми взели![]()
![]()
delqnski47 написа:W84me написа:delqnski47 написа:boabbb написа:Държавата си била изисквала задълженията от Левски![]()
![]()
И какво взе държавата до тука ? Колкото Главболгарстрой ще вземат за кабриото ...
Те Главите са си взели за кабриото, споко . Просто не е от клуба им конкретно, а от балъците, които пишат в тоя форум .И не само .
Баси, чак Осмицата си продадох... Е чакам новата, но това е щото са ми взели![]()
![]()
Що я продаде ве
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
1914.1902 написа:Ръководството на ЦСКА-София отново излезе с официално съобщение, в което благодари на премиера Бойко Борисов и министъра на спорта Красен Кралев за „точните и навременни действия“ за решаването на проблемите, свързани с клуба.
Ето и цялото съобщение, поместено на сайта на „червените“:
Както вчера ви информирахме, войната за нашия чист и неопетнен ЦСКА е към края си.
Няма как да не се чувстваме щастливи след вчерашните събития и решението на министър Кралев. Решение, което е изцяло в полза на българския спорт и което зарадва половин България.
Футболен клуб ЦСКА ще играе там, където е неговият дом – в сърцето на София, стадион „Българска армия“.
Армейци, искаме да ви благодарим за подкрепата през цялото време и за ентуасиазма и желанието, с което се борихте за нашия клуб.
Ръководството на ЦСКА желае да поднесе специални благодарности на премиера г-н Бойко Борисов, както и на министъра на спорта г-н Красен Кралев. Със своите точни и навременни действия, те помогнаха за спасението на хегемона на българския спорт. Благодарим ви, господа!
А вас, Армейци, ви очакваме на 23 юли да напълним „Армията“ и заедно да дадем начало на най-успешния период в историята на ЦСКА!
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, Google [Bot] и 29 госта