Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот BadBoy » 12 яну 2014 15:52

Avanti_Ragazzi написа:Всяка фирма си решава къде да инвестира, но това би било невероятен автогол за Мтел! :lol: :mrgreen:

Защото Левски спонсор винаги може да си намери, ама Мтел нови клиенти много трудно! А разликата във фенската маса е колосална. Левски е най-популярният отбор в България, а Литекс едва ли е в десетката, камо ли да е конкурент от тази гледна точка на Левски!

А за Левски е все тая, ако не е Мтел, ще е Глобул, ако не е Глобул ще е друг! За клуб с такава огромна фенска маса, спонсор винаги ще има! ;)

Те спонсорите се прескачат, стига сте живели със заучени фрази.
ЦСКА, не е по-малък клуб от Левски, а още нямат спонсор и играят без лого на фланелките.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 яну 2014 15:52

Кашчей написа:
bold написа:да бе М-тел спонсор на отбор с 5 фена

Глобул как им бяха спонсор? Ти да не мислиш, че като сте много феновете и отборът ви е цъфнал, вързал и още малко и да роди?!

Globul като име никога не е стояло на фланелките на Литекс, стоеше Imode което е предплатената им услуга! Двете неща са коренно различни Глобул спонсорираше със своето име ЦСКА, не Литекс! Именно защото ЦСКА има в пъти повече фенове и е много по-конвертируем продукт! Докато Литекс каквото и да си говорим е фирмен отбор който има живот само заради неговият президент и никой друг! Този клуб ще е жив в сегашният си вид само докато микревският го издържа! Ако стане нещо с джуджето, този клуб кой каквото и да ми говори веднага ще се озове или в Б или във В група! В обратното никой не може да ме обеди просто, никой!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 12 яну 2014 15:58, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 12 яну 2014 15:55

Коментар от 23 Юли 2012 година, тогава доста Тоньовисти ме плюеха.

Иво Тонев: ЦСКА е най титулувания отбор в България, но аз ще превърна Левски в най титулуван.

Първа гавра. Левски има повече купи съответно е по - титулуван, има и повече фенове. С това си изказване унижи Левски за сметка на собственото си его, че едва ли не, той ще правел Левски по титулуван. Идиот.

Втора гавра. Постоянните му лъжи с датите за нови футболисти, още от зимния трансферен прозорец, досега. Като накрая се усети и спря да казва дати, че тука имаше един съфорумник, датите не му се побираха в подписа.

Трета гавра. Назначавене на отгаворни постове в клуба негови хора - Донев, цесекаря Шишков и т.н.

Четвърта гавра. Всички нови попълнения били гледани лично от него или скаутите. Взима Опоку, от майната си не играл сумати време. Тоя Жоао Силва и той едва ли е гледан.

Пета гавра. Каза че всички са били първи вариант за селекция. Абсолютна лъжа. Доста хора им отказаха, даже разни смешковци от втори дивизии.

Шеста гавра. Лъжата за стадиона. Беше казал че Май месец почват ремонта на стадиона и ще бъдат събаряни и правени сектор по сектор герена. Разбира се това не се случи, вече сме почти Август, а съборен сектор няма...

Седма гавра. Даване на капитанската лента от Тонев на Пелето. Всеки левскар знае как този избяга от Левски, сега го върнаха, като безпризорно куче, че и лентата му дадоха, която преди това носеше заслужено Пламен Илиев.

Поста ще се ъпдейтва.

Още доста може да се добави.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 яну 2014 15:56

BadBoy написа:
Avanti_Ragazzi написа:Всяка фирма си решава къде да инвестира, но това би било невероятен автогол за Мтел! :lol: :mrgreen:

Защото Левски спонсор винаги може да си намери, ама Мтел нови клиенти много трудно! А разликата във фенската маса е колосална. Левски е най-популярният отбор в България, а Литекс едва ли е в десетката, камо ли да е конкурент от тази гледна точка на Левски!

А за Левски е все тая, ако не е Мтел, ще е Глобул, ако не е Глобул ще е друг! За клуб с такава огромна фенска маса, спонсор винаги ще има! ;)

Те спонсорите се прескачат, стига сте живели със заучени фрази.
ЦСКА, не е по-малък клуб от Левски, а още нямат спонсор и играят без лого на фланелките.

И ти почна с глупостите сега, в ЦСКА нямат спонсор защото този клуб в последните години стана синоним на далавера, кражби, не плащания, дела и т.н. Това не може да трае винаги, нали ти е ясно това!

Да не говорим, че в момента ЦСКА ако иска ще има спонсор! Просто Лупи иска договор за 1.5 милиона евро и не е съгласен на по-малко! И ако питате мен е много прав в случея!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 яну 2014 16:03

Avanti_Ragazzi написа:
Ако стане нещо с джуджето, този клуб кой каквото и да ми говори веднага ще се озове или в Б или във В група! В обратното никой не може да ме обеди просто, никой!

Това май е единственото, което топли злобната ти и дребна левскарска душица?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 яну 2014 16:05

Avanti_Ragazzi написа:
Кашчей написа:

Глобул как им бяха спонсор? Ти да не мислиш, че като сте много феновете и отборът ви е цъфнал, вързал и още малко и да роди?!

Globul като име никога не е стояло на фланелките на Латекса, стоеше Imode което е предплатената им услуга! Двете неща са коренно различни Глобул спонсорираше със своето име ЦСКА, не Литекс! Именно защото ЦСКА има в пъти повече фенове и е много по-конвертируем продукт! Докато Литекс каквото и да си говорим е фирмен отбор който има живот само заради неговият президент и никой друг! Този клуб ще е жив в сегашният си вид само докато микревският го издържа! Ако стане нещо с джуджето, този клуб кой каквото и да ми говори веднага ще се озове или в Б или във В група! В обратното никой не може да ме обеди просто, никой!

Ловеч бяха с b-Connect ако не греша, но това няма толкова голяма значение.
В днешно време в България се е стигнало до там, че не е важно, колко фена имаш, а как управляваш отбора и управляваш ли го правилно ако ще да си Пирин ГД пак ще просперираш.
Левски имате адски много фенове и спор няма, та с какво помагате отбора ви да не затъва в дългове, защо се нуждаете от човек с пари, нали сте милиони, с какво се различавате от Ловеч?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 яну 2014 16:16

Кашчей написа:

Хахахаха..... Ако Мтел не спонсорират Левски, които имат огромна фенска маса, са направо пред закриване. По-скоро Левски, ако се оттегли Мтел, ще пие топла вода с бучка лед.

Левски ако не ти е ясно след 4 месеца ще празнува 100 години, на 100! :lol:

Айде по-леко със сравненията, Левски София е нещо от което Мтел печели нали се сещаш? Иначе нямаше да бъде спонсор на този клуб от толкова години и то при няколко техни различни собственика!

За разлика от теб , аз гледам реално икономически докато ти гледаш от гледната точка на това, че мразиш Левски! :lol: И ми обедняваш как Левски няма да оцелее без Мтел все едно е клуб на 5 години, не на 100! И има 5 фена а не 2 милиона да речем! :lol: :mrgreen:

Пак ти казвам, дали ше е Батков или не, Левски пак ще има президент и ще съществува прави го вече 100 години! Същото се отнася и до Мтел, ако не е Мтел ще е Глобул, или друг! Останалото е просто злоба и омраза! ЦСКА е пример за това след като смени две подобни фирми на Мтел, нима света им свърши след Виваком!

Бъди спокоен за Левски а и ЦСКА винаги ще има спонсори, аз от както гледам футбол Левски винаги е имал спонсор, колкото и да си мечтаеш и сънуваш да е обратното! :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 яну 2014 16:25

Кашчей написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Ако стане нещо с джуджето, този клуб кой каквото и да ми говори веднага ще се озове или в Б или във В група! В обратното никой не може да ме обеди просто, никой!

Това май е единственото, което топли злобната ти и дребна левскарска душица?!

Нищо не ме топли бе човек, аз съм станал фен на този клуб преди изобщо да чуя името на Литекс някога или на Гришата Ганчев! Фен съм на този клуб защото баща ми е предал този клуб на мен, както и дядо ми на него! Защото в моят дом се намират албуми и изрезки за този клуб събирани още от 50те и 60те години! Защото баща ми може да ти говори с часове за този клуб и очите му почват да светят така както никога когато говори! Въпреки това което е преживял като болест, което не пожелавам на никой човек!

Защото Левски е любов предавана поколение, след поколение! Това е Левски, защото Левски първо е любов, а не омраза или злоба!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 12 яну 2014 16:33

Avanti_Ragazzi написа:
Кашчей написа:

Хахахаха..... Ако Мтел не спонсорират Левски, които имат огромна фенска маса, са направо пред закриване. По-скоро Левски, ако се оттегли Мтел, ще пие топла вода с бучка лед.

Левски ако не ти е ясно след 4 месеца ще празнува 100 години, на 100! :lol:

Айде по-леко със сравненията, Левски София е нещо от което Мтел печели нали се сещаш? Иначе нямаше да бъде спонсор на този клуб от толкова години и то при няколко техни различни собственика!

За разлика от теб , аз гледам реално икономически докато ти гледаш от гледната точка на това, че мразиш Левски! :lol: И ми обедняваш как Левски няма да оцелее без Мтел все едно е клуб на 5 години, не на 100! И има 5 фена а не 2 милиона да речем! :lol: :mrgreen:

Пак ти казвам, дали ше е Батков или не, Левски пак ще има президент и ще съществува прави го вече 100 години! Същото се отнася и до Мтел, ако не е Мтел ще е Глобул, или друг! Останалото е просто злоба и омраза! ЦСКА е пример за това след като смени две подобни фирми на Мтел, нима света им свърши след Виваком!

Бъди спокоен за Левски а и ЦСКА винаги ще има спонсори, аз от както гледам футбол Левски винаги е имал спонсор, колкото и да си мечтаеш и сънуваш да е обратното! :lol: :mrgreen:

Ти вярваш ли си наистина че Мтел е спонсор на Левски защото има много фенове? Помниш ли кой купи Левски от Лавчис и чии собственик беше той?

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 яну 2014 16:42

BadBoy написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Кашчей написа:

Globul като име никога не е стояло на фланелките на Латекса, стоеше Imode което е предплатената им услуга! Двете неща са коренно различни Глобул спонсорираше със своето име ЦСКА, не Литекс! Именно защото ЦСКА има в пъти повече фенове и е много по-конвертируем продукт! Докато Литекс каквото и да си говорим е фирмен отбор който има живот само заради неговият президент и никой друг! Този клуб ще е жив в сегашният си вид само докато микревският го издържа! Ако стане нещо с джуджето, този клуб кой каквото и да ми говори веднага ще се озове или в Б или във В група! В обратното никой не може да ме обеди просто, никой!

Ловеч бяха с b-Connect ако не греша, но това няма толкова голяма значение.
В днешно време в България се е стигнало до там, че не е важно, колко фена имаш, а как управляваш отбора и управляваш ли го правилно ако ще да си Пирин ГД пак ще просперираш.
Левски имате адски много фенове и спор няма, та с какво помагате отбора ви да не затъва в дългове, защо се нуждаете от човек с пари, нали сте милиони, с какво се различавате от Ловеч?

Не Ловеч, не Разград, не Сливен или Мелник а навсякъде така се управляват не клубовете а самите фирми в България!

Тук имаме един куп простаци на които 89та партията майка има раздаде един купа пари! Но тези хора са си прости, те са си мутри ако щеш при тях го няма онова което го има в богатите хора на запад! Хора които или са станали богати по-наследство от над 100 години, или чрез мозъкът си!

Докато тук те са станали богати изведнъж ей така! Свикнали са да си развиват бизнеса с далавера, свикнали са да става по-техният начин!

А футбола е друга бира, там трябва сърце но и акъл, трябват пари и инвестиция но правилна! Там с далавера не става, защото в бизнеса в България може да се даде подкуп на някой в парламента, някоя комисия, министерство, агенция или общинският съвет ама във футбола идват Сараево и Иртиш за тая работа!

Защото за толкова години президентите в България, така и така не разбраха, че отборите са им бащиния. Напротив те са социална отговорност а не бакалия! И освен за пране на пари, далавери и комисионни служат и за играта футбол! :roll: Но това е дълга тема и не ми се говори за нея, защото Бащицата е типичен пример как не трябва да се управлява една фирма никога! Именно затова смятам, че беше огромна грешка, че клубовете през 1997 станаха на сила АД-та, нещо което направи голям минус за футбола ни!

Върни се в “Левски”